21775

| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Laceee #540 Konzolon ennél recésebb lesz ingame, láttam a Pc-s és a PS3 Dirt 2-t is ugyanazon a megjelenítőn. -
360as képek minden bizonnyal. -

-
Laceee #537 Miért is ?, inkább konzolon nem lesz ilyen. -
barcames #536 2010 gépekkel......
csak pc-n soha nem lesz ilyen grafikája... -
Állítólag új videó! -
-
-
szept 24. -
Mikor jön kb. a játék? -
No köszi, hogy kisírta a topicom törlését. Csak azt tudnám miért az lett törölve. Mikor még kurvára nem volt akkor olyan topic. Ez meg a PSP-s, és Wii-s topic volt. Rejtély. -
ldavid #529 ő már nem űzi az ipart :) -
mindezt Pozsgay József értő tolmácsolásában
-
GPx8 #527 A csávó a fiatal Gyurcsányra emlékeztet, a csajt: BLOKK! :))) -
paj01 #526 Pedig igaza van...nem veletlen h meg mindig a 2009 es modellekkel mutogatjak a jatekot.
Codemasters oldalan meg ne vard h kiirjak h "Balfaszok voltunk es csuszunk egy evet":D:D -
:D -
kb ennyi lesz:
-Nagyon izgalmas volt a verseny
-Nagyon izgalmas volt a rajt
-Jót meccseltünk xy-al
-Köszönöm a csapatnak a jó taktikát, a szerelőknek a jó munkát, stb.
-*anyanyelvén köszönti szurkolóit. -
zsotesz #523 kíváncsi leszek a futam utáni interjút hogy oldják meg (leginkább az a kérdés mennyire lesz változatos) -
pfu állat csak de gyóó lenne érteni enyire "kínaiul"
tudnám mit is beszélnek
-
Es akkor a friss bemutato, riport, teszt a InsideSimRacing-tol (8:50-tol):
-
Sajnos itt ez lesz az altalanos:( A jatek jellege, nepszerusege, a celkozonsegenek a nagyresze miatt ez lesz (nem beszelve a warez-rol...). -
Laceee #519 Akárhogy is nézem ez nem a Codemasters oldala vagy egyéb hivatalos forrás... -
befejezhetnétek már ezt a szar vitatkozást -
itt van -
Design & Mechanics Interview -
Laceee #515 http://www.formula1.com -
Laceee #514 Keresd ki PLS, ilyet sehol nem találsz, egy forma 1-s oldalon LOL, az F1 hivatalos HP-ja, ennél korrektebb infót nem találsz sehol. -
akkor szólj, hoyg töröljék -
Beláthatod, hogy erről nem én tehetek. -
mert fene nagy lusták itt a moderátorok. vagy csak nem szólt senki nekik, hogy írják át -
2010. 03. 31. nyitottam a topikot, és legalább már fél évvel a nyitás előtt lehetett tudni, hogy a nagy platformokra csak a 2010-es szezon jelenik meg és ennek még mindig 2009 volt a neve. -
Attól, hogy egy Forma 1-es oldalon ezt olvastad, még nem úgy van, a játékot készítő cég (jelen esetünkben Codemasters) teljesen mást mondott. 2009-et igért. Kikeressem neked azokat a híreket, ahol sajnálattal közlik, hogy késni fognak, csak 2010-be fog megjelenni, és mivel akkor már értelmét veszti az idény, a 2010-est fogják feldolgozni?
Ezután közölték a te hivatalos f1 oldaladon hogy jön a 2010-es játék és topikot nyitottatok neki. -
Így van :) -
Laceee #507 Ezt a poént 56x eljátszottad már, de én 57x-re leírom neked, hogy Pc+ nextgen konzolra nem volt betervezve 2009-s évadot feldolgozó F1 játék, csak a te agyszüleményedben. -
De kifelejtetted, azután nyitottad miután közölték, hogy késik a játék, és az eredetileg tervezett 2009 helyett 2010 lesz. Kb. úgy, mint mikor bejelentik a Windows Longhort, akkor mikor elárulják az igazi nevét, nem új topikot nyitunk hanem átnevezik, hisz ugyanarról van szó. -
"nem használta a keresőt és a modik elfelejtették bezárni törölni, és bant kiosztani"
Mondjuk azért mert ennek a topiknak az volt a neve, hogy F1 2009. Amit nyitottam az pedig a F1 2010 ami PC-re,Xbox 360-ra, és Ps3-ra jelenik meg. :) Mielőtt valaki belekötne, ez a topik azután lett átnevezve, miután megnyitottam a 2010-est. Szóval nem kell okoskodnod. -
Kezd korvonalazodni a dolog, talan hasznalhato lesz mindenki szamara, kisebb kompromisszumokkal.
codemasters-f1-2010-hands-on-is-it-a-sim -
nem használta a keresőt és a modik elfelejtették bezárni törölni, és bant kiosztani -
szerintem detto ugyan ez :) csak valamijjééé? kettö van
XD
-
Ez miben más?