21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#516 Design & Mechanics Interview -
Laceee #515 http://www.formula1.com -
Laceee #514 Keresd ki PLS, ilyet sehol nem találsz, egy forma 1-s oldalon LOL, az F1 hivatalos HP-ja, ennél korrektebb infót nem találsz sehol. -
#513 akkor szólj, hoyg töröljék -
#512 Beláthatod, hogy erről nem én tehetek. -
#511 mert fene nagy lusták itt a moderátorok. vagy csak nem szólt senki nekik, hogy írják át -
#510 2010. 03. 31. nyitottam a topikot, és legalább már fél évvel a nyitás előtt lehetett tudni, hogy a nagy platformokra csak a 2010-es szezon jelenik meg és ennek még mindig 2009 volt a neve. -
#509 Attól, hogy egy Forma 1-es oldalon ezt olvastad, még nem úgy van, a játékot készítő cég (jelen esetünkben Codemasters) teljesen mást mondott. 2009-et igért. Kikeressem neked azokat a híreket, ahol sajnálattal közlik, hogy késni fognak, csak 2010-be fog megjelenni, és mivel akkor már értelmét veszti az idény, a 2010-est fogják feldolgozni?
Ezután közölték a te hivatalos f1 oldaladon hogy jön a 2010-es játék és topikot nyitottatok neki. -
#508 Így van :) -
Laceee #507 Ezt a poént 56x eljátszottad már, de én 57x-re leírom neked, hogy Pc+ nextgen konzolra nem volt betervezve 2009-s évadot feldolgozó F1 játék, csak a te agyszüleményedben. -
#506 De kifelejtetted, azután nyitottad miután közölték, hogy késik a játék, és az eredetileg tervezett 2009 helyett 2010 lesz. Kb. úgy, mint mikor bejelentik a Windows Longhort, akkor mikor elárulják az igazi nevét, nem új topikot nyitunk hanem átnevezik, hisz ugyanarról van szó. -
#505 "nem használta a keresőt és a modik elfelejtették bezárni törölni, és bant kiosztani"
Mondjuk azért mert ennek a topiknak az volt a neve, hogy F1 2009. Amit nyitottam az pedig a F1 2010 ami PC-re,Xbox 360-ra, és Ps3-ra jelenik meg. :) Mielőtt valaki belekötne, ez a topik azután lett átnevezve, miután megnyitottam a 2010-est. Szóval nem kell okoskodnod. -
#504 Kezd korvonalazodni a dolog, talan hasznalhato lesz mindenki szamara, kisebb kompromisszumokkal.
codemasters-f1-2010-hands-on-is-it-a-sim -
#503 nem használta a keresőt és a modik elfelejtették bezárni törölni, és bant kiosztani -
#502 szerintem detto ugyan ez :) csak valamijjééé? kettö vanXD -
#501 Ez miben más? -
#500 én konzolra akarom megvenni, ott sztem fizika olyasmi lesz mint a dirt-2, cask azért nem annyira "rallys". istenem régen régi f1-es játékokba mikor beálutnk a boxba, oszt 2-s papirigura tartotta a "nyalókát", és mindig mindenki arra nézett amerre mi voltunk.... huu:D
-
#499 én is vagyok ezzel de még mindig nem hiszem el hogy tényleg megcsinálják über! -
#498 http://www.youtube.com/watch?v=P5IxviIXnn0&feature=player_embedded
áh, ha hajléktalan is leszek ezt meg kell venni :D -
#497 pozitiv hogy nem annyira konzolos, rángatós az autók vezetése, majdnem mintha valaki komolyan kormánnyal tolta volna...
amúgy a grafika nagyon szürke, az eső mondjuk baromi jól néz ki. -
GPx8 #496 Jó lenne, ha lenne "fizikája". Mivel, hogy konzolra is készítik, ezért sajna nem lesz, mert oda minek...? -
új videó, fejlesztői napló, pár videóval. az essőzés jó lesz benne:D -
#494 -
#493 jó nyilván, de attól független értékelhetjük ezt is. én úgyis iracingezni fogok, de ez még nekem kívülállónak is nagy csalódás lenne. -
#492 engem pont nem a csúcsgrafika érdekel:D -
#491 szerintem is szarok a képek. az esősek még nagyjából okésak, bár az sem nagy szám, "GP3 modernben"...
De az autók a szinek, a fények, az élesség, a textúrák... egyik sem az igazi, ennél sokkal többet vár a többség szerintem. ennyi fejlesztés és olyan játékok után joggal. -
#490 -
#489 igaz... de sztem játék közben lényegtelen meg gyengébb gépek nem bírnák el.
Azok a szögletes korlátok se rosszak! :P -
#488 Nem cserélek mert jó a game :D
Szójjá be elengedem fülem mellett
Ha csinálsz nekem valami frankó BC2-es logot ami más akkor lecserélem! -
#487 pedigmég szebb lenne, ha a boxutcába lévő épületbe bele lehetne látni :D talán 10 év múlva. -
#486 off:
cserélj már logót, mert ugyanilyen mama2-nek is, és meglátva kedvem lenne beszólni, bocsi -
#485 szerintem szép,nincs baja a grafnak,Gridnek meg "ezeréve" is átlagonfelüli grafikája volt és még szerintem ma is bőven elmegy... -
#484 Mit szívatnak?Mit akarsz ezzel mondai?
Mert még ha szép lenne azt mondom oké.
De az ezer éves Gridnek is van ilyen grafja szóval nem értem. -
#483 úgy látom már kezdődik a népszivatása ezekkel a renderképekkel:)
azért szépek,jó nézni őket:) -
-
#481 ha adtok képeket unalmas pillanataimban megpróbálkozhatok 1el:) -
#480 alcímet is írja már át valaki és elkéne egy banner:) -
Laceee #479 És akkor ezzel mi van ? -
#478 gyors voltál csakfélévbetelt grat -