21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
ldavid #235 legyen inkább F1 2010 a címe -
#234 kicsit meg is értem hogy levannak maradva a modderekhez képest mert a moddereknek csak az autókat kell lemodellezni + néhány dolog a módhoz és kész vannak mert az alap game már megvan, de ők a 0-ról kezdik és össze kéne dobniuk egy használható gamet mert én a Grid-től pl nem voltam elragadtatva... Nem ért nagy csalódás mert nem vártam annyira, de jó lenne már egy hivatalos F1 game... -
Laceee #233 komolyan mondom, szégyen ez a Birkuc, úgy beszél itt a moderekről mintha közéjük tartozna :D -
Laceee #232 Ott is csak azt irják, hogy a közeljővőben adnak ki hivatalos infót a játékról -
#231 itt van egy hír de sajna a német nyelv nem megy nekem csak az angol
Forma 1 -
Norberto91 #230 El lett b@szva az egész évem.. ezt vártam 1 éve lassan.... -
#229 Sajna én is ezeket az infókattaláltam :(
gphungary.hu
gamechannel.hu
simracingworld.com
virtualr.net
És még rengeteg helyen ezt lehet olvasni, úgyhogy sajnos valószínűleg igaz a hír :( -
#228 Sziasztok!
Gamestaron azt olvastam, hogy a 2009 nem jön, csak PSP-re meg Nintendo Wii-re. Csak 2010-es jön PC, XBOX 360, és PS3-ra. Ti mit tudtok erről? Remélem nem igaz.. :) -
de azért azt tegyük ,hozzá hogy az a játék már 20éve bizonyította kódmesternek pedig most kéne valami használhatót letenni az asztalra -
#226 Ez nagyon jó game. És a fizikája az autóknak...Nem is értem hogy a Codemasters miért fejleszt egy új játékot.
Ez grafikailag is a királykategória csúcsa.
-
ldavid #225 hát ideje lenne már -
Norberto91 #224 A simracingworld oldalán az a hír járja, hogy a hét folyamán új infók jönnek a játékról és hogy lehet, hogy képeket is kapunk, és állítólag pontos dátumot a megjelenésről...
Remélem így lesz:) -
#223 sokat toltam vlee én isbár dos box alatt még néha nosztalgiázok -
#222 roflmao , ezzel küldjük mindig info órán , más nem nagyon fut azokon a gépeken:D -
#221 pfú annó imádtam ezt a gamét :D -
#220 Te meg honnan masztal elo?!:) -
#219 ezzel toljuk.minden este van multi -
#218 persze, mennyit ér neked ? -
#217 Sziasztok!Valaki betudná linkelni a f1 akármeik részét lehetőleg a legújjabbat vagy amin tiis nyomjátok!lehetőleg ne torrenteslegyen Előre is kössz ! -
#216 sry -
#215 OK, de írhatnál egy kicsit moderáltabban is :) -
#214 nalátod. és a kurva admin, moderátor, nemtom mivolt, piros volt a színe :D, ő szólt be nekem baszki, h hülyeséget beszélek? mer a fifa is szezon után jön? azé, mer piros, attól még ne szólogasson be, mer lerúgom a szaros fejét :DD.
ehh. felbaszta agyam. -
#213 Én is találkoztam már ezzel, vagy hasonló feltöltéssel. Két kép volt betéve, az egyik egy konzolos játékból volt, a másik pedig egy 2008-as rFactor MOD-ból :) Nem kell bedőlni ezeknek, hiszen még egy épkézláb kép sem jött ki a játékból, csak a laserscan-ek. Októbernél korábban szerintem biztos nem várható, különösen ha szem előtt tartjuk, azt a híresztelést, miszerint 2010-re tolják a megjelenést, legalább is PS3 és XBOX360-ra vonatkozóan. Persze ez sem biztos. -
#212 Értem,köszi:)
De azzért meg néznén milyen lesz:P
Én most csak modot használok. -
#211 állandóan felpróbálja tenni és minden féle nyomi képet linkel, rfactor mod, meg szarságokat. -
#210 nem, mer törölték. -
#209 Én is várom,amugy valami képet nem tutsz rola? -
#208 hm? milyen melyiket? má nincs fent, ahol én vok és ahogy láthatod, vmi előzetest mondott az egyik tag. hm, mind1. várom a full verzsönt. -
#207 melyiket? -
#206 aztán törölték a torrentet :DDDDDDDD. -
#205 vmelyik köcsög meg azt modnta arra, amit ti mondtatok itt, h szezon után jön októberben, v mikor, h: "Nem a szezon után jön...baromságot ne beszéljünk...Fifa is szezon után jön szted? lol"
nc... :D.
a másik meg ezt mondja: "2009 es csak ez ilyen előzetes csak az a baj benne hogy nincs benne a brawn gp de amugy minden ugyan olyan mint a 2009-es szezonban"
ígymáérthető. akko ezé ilyen geci kicsi a mérete... hm... hm... ehh, mind1.
:D
-
#204 kijött volna az f1 2009? nanemá, egy 800 megás cucc van a torrenten... sztem csak mod... -
#203 Ok:D
Köszi!!!! -
#202 akkor az:P -
icemankimi #201 EZ JARNO TRULLI 2004 KÉP!!!!!!!! -
#200 sztem ez 2006os , de nem biztos:D -
#199 Csak azzért mert ahol találtam 2009-esnek volt írva...
de visszont a szin a régebbire hasonlit. -
#198 Én már nagyon várom a 2009-est!:P
Ez amugy melyik szimulátor? -
#197 Ott már volt róla szó:) Csak azért írtam ide, mert láthatóan Krisztián 2009-s F1-re vágyik, én pedig mutattam neki egy másik alternatívát is. Mellesleg ennyi erővel, akkor az ő commentje is mehetne az F1 Challenge 99-02-s topicba. Off-nak tényleg Off a dolog, de amíg érdemeben nem tudunk a Codies féle Formula One 2009-ről beszélgetni, addig elnézhető.
De, hogy legyen egy kis ON is, állítólag hamarosan több infóra, képekre számíthatunk a játékkal kapcsolatban, de eddig állítólagosan a FIA nem engedélyezte ezek publikálását.
Forrás: www.simracingworld.com -
icemankimi #196 ezt nem ide kellene írni!!!
Rfactor topicba inkább.