21751
  • ldavid
    legyen inkább F1 2010 a címe
  • laci 700
    kicsit meg is értem hogy levannak maradva a modderekhez képest mert a moddereknek csak az autókat kell lemodellezni + néhány dolog a módhoz és kész vannak mert az alap game már megvan, de ők a 0-ról kezdik és össze kéne dobniuk egy használható gamet mert én a Grid-től pl nem voltam elragadtatva... Nem ért nagy csalódás mert nem vártam annyira, de jó lenne már egy hivatalos F1 game...
  • Laceee
    komolyan mondom, szégyen ez a Birkuc, úgy beszél itt a moderekről mintha közéjük tartozna :D
  • Laceee
    Ott is csak azt irják, hogy a közeljővőben adnak ki hivatalos infót a játékról
  • Forza Italia
    itt van egy hír de sajna a német nyelv nem megy nekem csak az angol
    Forma 1
  • Norberto91
    El lett b@szva az egész évem.. ezt vártam 1 éve lassan....
  • Danecay
    Sajna én is ezeket az infókattaláltam :(

gphungary.hu
    gamechannel.hu
    simracingworld.com
    virtualr.net

És még rengeteg helyen ezt lehet olvasni, úgyhogy sajnos valószínűleg igaz a hír :(
  • t0Mi
    Sziasztok!
    Gamestaron azt olvastam, hogy a 2009 nem jön, csak PSP-re meg Nintendo Wii-re. Csak 2010-es jön PC, XBOX 360, és PS3-ra. Ti mit tudtok erről? Remélem nem igaz.. :)
  • kemszi2

de azért azt tegyük ,hozzá hogy az a játék már 20éve bizonyította kódmesternek pedig most kéne valami használhatót letenni az asztalra
  • Halálmadár
    Ez nagyon jó game. És a fizikája az autóknak...Nem is értem hogy a Codemasters miért fejleszt egy új játékot.
    Ez grafikailag is a királykategória csúcsa.
  • ldavid
    hát ideje lenne már
  • Norberto91
    A simracingworld oldalán az a hír járja, hogy a hét folyamán új infók jönnek a játékról és hogy lehet, hogy képeket is kapunk, és állítólag pontos dátumot a megjelenésről...

Remélem így lesz:)
  • kemszi2
    sokat toltam vlee én isbár dos box alatt még néha nosztalgiázok
  • leho94
    roflmao , ezzel küldjük mindig info órán , más nem nagyon fut azokon a gépeken:D
  • [HUN]FaTaL
    pfú annó imádtam ezt a gamét :D
  • Alexease
    Te meg honnan masztal elo?!:)
  • kemszi2
    ezzel toljuk.minden este van multi
  • bertino
    persze, mennyit ér neked ?
  • gege97
    Sziasztok!Valaki betudná linkelni a f1 akármeik részét lehetőleg a legújjabbat vagy amin tiis nyomjátok!lehetőleg ne torrenteslegyen Előre is kössz !
  • Legend Killer
    sry
  • Danecay
    OK, de írhatnál egy kicsit moderáltabban is :)
  • Legend Killer
    nalátod. és a kurva admin, moderátor, nemtom mivolt, piros volt a színe :D, ő szólt be nekem baszki, h hülyeséget beszélek? mer a fifa is szezon után jön? azé, mer piros, attól még ne szólogasson be, mer lerúgom a szaros fejét :DD.

ehh. felbaszta agyam.
  • Danecay
    Én is találkoztam már ezzel, vagy hasonló feltöltéssel. Két kép volt betéve, az egyik egy konzolos játékból volt, a másik pedig egy 2008-as rFactor MOD-ból :) Nem kell bedőlni ezeknek, hiszen még egy épkézláb kép sem jött ki a játékból, csak a laserscan-ek. Októbernél korábban szerintem biztos nem várható, különösen ha szem előtt tartjuk, azt a híresztelést, miszerint 2010-re tolják a megjelenést, legalább is PS3 és XBOX360-ra vonatkozóan. Persze ez sem biztos.
  • krisztianp16
    Értem,köszi:)
    De azzért meg néznén milyen lesz:P
    Én most csak modot használok.
  • Legend Killer
    állandóan felpróbálja tenni és minden féle nyomi képet linkel, rfactor mod, meg szarságokat.
  • Legend Killer
    nem, mer törölték.
  • krisztianp16
    Én is várom,amugy valami képet nem tutsz rola?
  • Legend Killer
    hm? milyen melyiket? má nincs fent, ahol én vok és ahogy láthatod, vmi előzetest mondott az egyik tag. hm, mind1. várom a full verzsönt.
  • akyyy
    melyiket?
  • Legend Killer
    aztán törölték a torrentet :DDDDDDDD.
  • Legend Killer
    vmelyik köcsög meg azt modnta arra, amit ti mondtatok itt, h szezon után jön októberben, v mikor, h: "Nem a szezon után jön...baromságot ne beszéljünk...Fifa is szezon után jön szted? lol"

nc... :D.

a másik meg ezt mondja: "2009 es csak ez ilyen előzetes csak az a baj benne hogy nincs benne a brawn gp de amugy minden ugyan olyan mint a 2009-es szezonban"

ígymáérthető. akko ezé ilyen geci kicsi a mérete... hm... hm... ehh, mind1.

:D

• Legend Killer
    kijött volna az f1 2009? nanemá, egy 800 megás cucc van a torrenten... sztem csak mod...
  • krisztianp16
    Ok:D
    Köszi!!!!
  • leho94
    akkor az:P
  • icemankimi
    EZ JARNO TRULLI 2004 KÉP!!!!!!!!
  • leho94
    sztem ez 2006os , de nem biztos:D
  • krisztianp16
    Csak azzért mert ahol találtam 2009-esnek volt írva...
    de visszont a szin a régebbire hasonlit.
  • krisztianp16
    Én már nagyon várom a 2009-est!:P

Ez amugy melyik szimulátor?
  • Danecay
    Ott már volt róla szó:) Csak azért írtam ide, mert láthatóan Krisztián 2009-s F1-re vágyik, én pedig mutattam neki egy másik alternatívát is. Mellesleg ennyi erővel, akkor az ő commentje is mehetne az F1 Challenge 99-02-s topicba. Off-nak tényleg Off a dolog, de amíg érdemeben nem tudunk a Codies féle Formula One 2009-ről beszélgetni, addig elnézhető.
    De, hogy legyen egy kis ON is, állítólag hamarosan több infóra, képekre számíthatunk a játékkal kapcsolatban, de eddig állítólagosan a FIA nem engedélyezte ezek publikálását.

Forrás: www.simracingworld.com
  • icemankimi
    ezt nem ide kellene írni!!!
    Rfactor topicba inkább.