1688
DOOM 4
-
Remékem látod a cikk elejéln, a vastag vörös betükkel szedett szót:
"RUMOR" -
leállították a játék fejlesztését
baromi jó ötlet volt eladni a céget.. -
KaBuTo666 #321 Örülne a pofám ha Quakeből is csinálnának egy feelinget, mert a Quake 4 nem nagyon jött be és már kezdett bűntudatom lenni hogy lehet az én ízlésem szarkasodott el, de tényleg nem lett túl jó. :P -
Neeem.. A Doom fíling az a Doom 1-2. Doom 3-nak semmi köze nem volt a Doom-hoz.. -
Ha doom-os feeling alatt doom 3-asat értesz, akkor ez neked nem fog tetszeni. Ezt mondta carmack (nem tudom mikor, jó régen valamikor 2008-ban): "When asked whether the game will be rooted in the horror genre, Carmack indicated that it will instead focus more on pure action elements a la Doom 2". Tehát nem a gore-os horrort fogják erőltetni, hanem visszatérnek a doom 1-2-es gyökerekhez, szerencsére.
Meg voltak utalások az idesek felől, meg az egyik motion capture-ös színész felől, hogy a Földön fog játszódni. Remélem ez nem igaz, Földön játszódó (megint) doom nem tűnik túl izgalmasnak.
Azt még lehet tudni, hogy sokkal szebb lesz a Rage-nél, mert 30 fps a cél singel playernél, nem pedig 60. 60 fps-es cél a multiplayernél lesz. És lesznek dedikált serverek. Meg single playernél egyszerre 30 démon is ránk támadhat.
Ja meg tavaly mondta carmack, hogy a doom 4 hamarabb jön, mint gondolnánk, nem tervezik olyan hosszú ideig elbaszni a fejlesztési időt, mint a Rage-nél és most a rage csapatot átirányították a doom 4 csapathoz, felgyorsulnak a dolgok, ezért gondolom, hogy 2012 első felében bejelentik valamikor, második felében meg kiadják. Meg ugye a Bethesdának is kell a sok pénz minél előbb, mert különben nem tudják megvenni az új sportautókat.
Meg az idei quakeconon, mondott olyat carmack, hogy új c++-ra épülő scriptet fog használni a doom 4, amit super-scriptnek nevezett el, fingom sincs mit jelent, de biztos tök jó.
Meg olyat is mondott, hogy a felesége sokszor basztatja, hogy miért nem csinálnak a Quake 1-hez hasonló Quake folytatást, mert a feleségének a Quake 1 a kedvenc játéka, ezért lehet, hogy a Quake 5 a Quake 1-hez lesz hasonló. Ennek semmi köze a Doom 4-hez.
-
KaBuTo666 #318 Amúgy se fog olyan hatalmasat ütni...doomos lesz, de még se dead space.
Persze pont azt várom, hogy doomos feelingje legyen. De már mióta várok. :-( -
Lesz abból még 2015 is. Az utóbbi pár évből okulva :( -
Most olvasom, hogy Todd Hollenshead mondta tavaly, hogy pc-re, ps3-ra, xbox360-ra jön a doom 4. Ennyit erről a nyomorék xbox world magazinról. 2012-ben már biztos, hogy doom 4-ezünk. -
Hát az id-en belül is 2 külön csapat dolgozik a rage-n és a doom 4-en, carmack a rage csapatban volt, csak néha átment segíteni a doom 4-es csapatba. Úgyhogy reménykedjünk, hogy a doom 4 nem lesz annyira elcseszve. -
Évek óta 2012-őt írnak az új X-re, míg 2014-et az új PS-re. Majd meglátjuk, engem mondjuk egyik sem érint:) -
Szerintem nincs olyan messze az az xbox, bár tény, hogy ez a jövőben játszódik, de akkor is... Max 3 év, szerintem sokat mondtam. -
KaBuTo666 #312 Pletykálnak mint Magdi néni. -
Megnéztem már ezt a fuckbox magazint. Csak a szaros kis pletyka rovatukban írnak néhány sort a doom 4-ről. Nem tudnak ezek szart se. Az xbox 720-as cikk meg csak egy elmélkedés arról, hogy szerintük ki kéne adnia az msnek egy új konzolt 2013-ban, mert különben beszopják. Nem kell ám mindent elhinni.
-
Elképzelem a doom 4-et id tech 5 motorral: Mész a sötét folyosón (azért sötét hogy eltakarja a sok béna textúrát) erre látod hogy valami mozog az árnyékban. Kilősz egy tárat a plazma fegyverből mire rájösz hogy csak az egyik textúra villodzik. Mész az ajtó felé, kinyilík ésss... egy szürke maszat rád ugrik. Lelövöd látod hogy van feje meg lába meg keze omg ez egy enemy. Mire előjön az éles textúra a szörnyön eltűnik mert ha egy hulla is marad a pályán a játék kidobb fatal errorral.
RAGE csak a kezdett volt, a pokol folytatódik a marson.
-
Pletyka: A DOOM 4 egy újgenerációs cím?
Hát akkor még sokat kell várni rá :( -
DOOM 4 single player to have half frame rate of multiplayer -
Nyugi nem kapsz kevesebbet ez baromság. -
Pontossan. -
Az valahogy nemérdekel, hogy a boxosok (bár nekem is van) mennyi játékot kapnak, de nekem ne adjanak kevesebbet mint a PS3-asoknak... -
Rage is 3db két rétegű DVD-n jön, ami egy BD-nek felel meg. -
Lesz ott meg floppy-ra....:S -
Feszt a konzolos kiadásokról dumál Carmack... PC-re lesz egyáltalán?
-
Carmack leragadt az 1dvd-nél no comment. -
Carmack: A PS3-as DOOM 4 több tartalommal rendelkezik majd!
A harmadik rész osztatlan sikere után záros határidőn belül ismét képernyőinken köszönthetjük az Alvilág bugyraiból szalajtott kellemes jószágokat és jelenségeket: ez köztudott, miként az is, hogy egy Blu-ray lemezre számottevően több adat fér, mint egy mezei DVD-re... Értitek már, mire óhajtok célozni? Bizony, John Carmack elmondása szerint a PlayStation 3 tulajdonosok alighanem jóvalta parádésabb akciójátéknak lesznek örömittas birtokosai, mint az Xbox 360-pártiak.
A nap folyamán kisebb félreértések adódtak egy kacskán angolra fordított török cikknek köszönhetően. Ebből az tűnt ki, hogy neves Carmackünk véleménye szerint a hőn áhított DOOM 4 még a rendkívül sok férőhelyes Blu-ray lemezekre sem fér majd rá. Az igazság azonban az, hogy John Carmack valójában csak arra mutatott rá, hogy a két adathordozót elválasztó kapacitásbeli különbség óhatatlanul azt eredményezi majd, hogy a játék sokkalta több tartalmat zár majd magába a Blu-ray lejátszóval bíró PlayStation 3 esetében, mint az Xbox 360-as verzió.
"Jó esély van arra, hogy a PS3 Blu-Ray-es verziót több adattal tömjük meg, mint a DVD-s verziót" - mondta Carmack.
info: Game Channel -
morzsi555 #299 Akkor ezt nekik:
-
Nyilatkozták nem lesz doom 4 ez a RAGE éve :( -
Nem fogják kirini, hogy Doom4 presentation :)
A John Carmack keynote alatt viszont simán bemuathatják. -
morzsi555 #296 Na vajon lesz-e doom 4 a quakecon-on? E szerint nem... -
Klub #295 Néztem vidiket a doomból és tök jó modok vannak hozzá. -
Én is annyit tudok, mint amit a sajtó ír (Guru, 576, GS már 10 éve nem nevezhető sajtónak, inkább a Blikk irányába kanyarodtak:))
Szóval felesleges ezen vitázni, ki fog derülni minden a maga idejében. -
Kamu.Rage jön előbb.
Maga lenne a csoda ha 0 kiadott infoval pik pak megjelenne egy játék.
Ha az E3-on vagy quakecon-on ott lesz akkor már örülhetünk! -
volt olyan id game ami a bejelentés után 3 éven belül kijött? :) -
Leszarom az 576-ot... Tim Willits (Az id kreatív igazgatója) maga mondta, hogy a tervek szerint a Doom 4 a Rage előtt fog megjelenni még idén. Elvileg augusztusban a QuakeCon-on lesz a hivatalos bejelentése. -
Klub #290 Tévedés, mivel az 576 kilobyte szerint 2012.09.01-jén jön ki, és még csúszhat is szóval az hogy 2011-ben még kijön egy nagy hazugság, még kurva messze van. -
KaBuTo666 #289 akkor most erre is iszom. -
Doom 4 még idén -
"Jó hír, hogy a tervek szerint a Doom 4 egyszerre jelenik meg minden platformra és az is, hogy a Raven Software sikertelen Wolfenstein játéka után ismét az id Software veszi kezébe a sorozatot. Hollenshead hozzátette, hogy a sorozat személyes kedvence és ezért szívén viseli a további sorsát." - SG. -
az igaz, de ettől még doom 3, csak éppen peccselve, alapban is még mai napig szép játék, sok középkategóriát alázna.... -
Ez egy mod, nem az alapjáték. -
nézelődtem régi doom3-as vidiket... hát még most is elég durva a látvány ennyi év után... :D