DOOM 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vérpocok
Ezen játék alatt is a Tech5 fog duruzsolni mint a Rage alatt? Az is ugyebár az id egyik új játéka. Szkrinsotjai meggyõzõek.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

grebber
A napokban kezdõdött QUAKE Live nyilvános bétateszttel összefüggõ interjú sorozat alanya legtöbb esetben az id Software, ezzel együtt minden Doom és Quake atyja, John Carmack volt. Az MTV Multiplayer számára adott interjúban a cég elsõ emberétõl megkérdezték azt, ami a legtöbb rajongóban már rég felmerült: van rá esély, hogy még az idén halljunk a Doom 4-rõl? JC szerint az idei évre egyelõre csupán kiadó szerzés van beütemezve a játék számára, és csak azután jöhet a média hadjárat. Ezek szerint örülhetünk, ha 2009-ben már láthatunk videókat a Doom-sorozat negyedik részérõl... (valószínûbb, hogy inkább csak a 2010-es E3 alkalmával) A megjelenés az elmondottak alapján 2010 második felénél elõbb nem következik be.

info: Cybergen

Next PC upgrade: 2022

Szabi84
szóval átjöttek a pokol démonai a dimenziókapun, és leigázták a földet, hmm jól hangzik, de nehogy fallout legyen belõle😄 reménykedek benne hogy ez a játék büntetni fog

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DarkSector
jah meg PREY-ekre, meg THEY-ekre.
Mindkettõ csak profi munka lehet

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fery02
Doom-okra mostanság várni kell...de megéri

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

grebber
Doom 4: Mo-cap interjú

A GGL magazin Brad Hawkins színészpalántát egy száz méter mélyen lévõ pincébe hurcolták, hogy friss Doom 4 információkat préseljenek ki belõle. Az elmúlt 17 évben számos sorozatban - CSI, NCIS, Prison Break - láthattuk kisebb-nagyobb szerepekben, ám a most adódott Doom 4-gyel kapcsolatos motion capture munkálatok hozták igazán lázba. Elmondása szerint amióta az eszét tudja a Doom a kedvence és kizárólag sajátszemmel lövöldözõs játékokkal üti el az idejét - igaz néha hónapokig tart befejeznie egy-egy játékot.

Hawkins beszámolója alapján az id-nek profi Mocap felszerelése van valahol egy távoli, eldugott, bazinagy raktárépület szívében. Több, mint 250 beállítást vettek fel, a kúszástól kezdve a ziháláson át a célratartásig mindenfélét. Lényegében Hawkinsról modellezik a mozgásanimációk zömét, ám arról nem tudni, hogy a mimikát is róla mintázzák vagy más és más színészeket alkalmaznak majd az egyes kulcskaraktereknél.

A sztoriról annyit árultak el, hogy háború utáni, poszt apokaliptikus világra számíthatunk, ahol a civilek és katonai erõk egyaránt a túlélésért küzdenek. Kissé lehangoló, de Hawkins további két év fejlesztésrõl beszél a Doom 4 kapcsán, tehát egyhamar nem lesz módunk a pokol legmélyebb bugyraiban dupla csövû sörétessel démonokat hajkurászni.

info: Hardwired

Hehe kúszás az jó.Csak hát még 2 éve 😞 Azhittem idén év végén már tolhatjuk.
Mindegy talán még ígyis elõbb jön mint a DNF<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

fery02
ok

Vass Gábor
Most jött egy hír róla, de semmi emlékeztetõ infót nem tartalmaz.

Tsaba86
Szerintem jó választás volt a pacák. Csak el ne rontsa... Ha elcseszik a storyt, az egész mehet a kukába... Egy agyatlan lövöldétõl azért több a DOOM (legalábbis a 3 biztos)! Úgyhogy ide kellesz kurázsi.
Reménykedjünk a legjobbakban 😊

Doomista
kiakarod adni magadból a beteg sziopata hajlamaidat ?😄
addig doom3 😛

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Szabi84
tõlem mehet bele😄, de tényleg valami beteg sztorit akarok

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Doomista
meglepõdnél, ha pár angyali teremtményt látnál a játékban ?😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Szabi84
Remélem a sztori tényleg a pokolról fog szólni és nem valami vírusos baromság lesz!

Doomista
remélem nem kurja el a sztorit a csávó. nyilván most mindenki a "megyünk és ami az utunkba kerül lõjük le" játékmenetre gondol 😄 lehet hogy most nem ez lesz,vagy nem csak ez lesz :o

Vass Gábor
Jött egy hír a játékról, a gamestar oldalán.

Vass Gábor
Már tényleg jöhetne már belõle valami.

fery02
jönnek a zimpek

Bokafix2
Egyhamar nem fog kijönni, de az új Tech 5-ös továbbfejlesztett motor ki fog tenni magáért az biztos. Már a Tech 5 bizonyított a Rage-el, tehát nem kell félni, hogy elrontanák. A fejlesztõk tudják, hogy nagyok a rajongók elvárásai, szóval aprólékosak lesznek és precízek. Én nagyjából a Crysis 2 megjelenésével tenném egy idõbe a Doom 4-et, vagyis 2010 elõtt semmiképp nem jelenik meg. Viszont a grafikától garantáltan leesik majd az állunk... mint neki.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Doomista
hibernáld magad,és hammar ittlesz 😄

DarkSector
Én is csak viccelõdtem...
Már unatkozom, mikor jön már a játék? XD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Doomista
presze,nem gondoltam komolyan.örülök hogy valami kis hir jött,mert végülis még azt is ellehetett volna képzelni,irják hogy "bocs de leállunk a doom4 fejlesztésével 😄" akkor bekattantam volna

Szabi84
"új rész méltó legyen régi nagy hírnevéhez" -remélem is

DarkSector
Azért rövid..
Van egy kis hír...vége.

Doomista
egyszoval nem mondtak semmi ujat 😄

Rövid ID hír:
"A Doom 4 fejlesztése is jól halad. A legnagyobb és legtehetségesebb id csapat dolgozik azon, hogy az új rész méltó legyen régi nagy hírnevéhez. Ezen felül nem mellékes az sem, hogy a minõségi munka mellett a fejlesztési idõ is a lehetõ legrövidebb legyen..."

DarkSector
Grafikában!-.....

Szabi84
szerintem is el lett rontva, én a doom 1-2 remake-t akartam de sajna nem azt csináltak

Tsaba86
Ha õ a nagy programozó koponya, akkor majd az engine részét fogja csinálni, de ott lesz majd mellette egy bagázs akik a kreatív dolgokért felelõsek 😊

Doomista
hát az nem csinál mást a programozás helyett 😄 van blogja is,dehát már nemtom miota nem irt bele,kb 2 éve 😄dd pár hsz van csak 😄

Doomista
biztos lesz egyéb dolog is...azért a doom2-doom3 közöt oriási külömbség volt 😄 quake 3-4 között is,akkor mért ne lenne a doom 3-4 között ?

nahmeg épp itt az ideje már a 4s verzsönnek,hisz quakeböl rég megvan :\ az kül meg nem jött be nekem annyira,inkább doom3 mint quake 4 =(

Tsaba86
Most van egy rakás ideje hegeszteni a gammát, úgyhogy kihozhatja magából a maxot!

DarkSector
Nem biztos.

Prince of Máté
Szép fény-árnyék effekt + sötétség + zombik + fosatós hangok.
Ha ezek meglesznek akkor tuti vétel <#eljen>

DarkSector
Mármint a régieken kívül másvalamit.

Doomista
persze hogy karaj volt,de tudod milyen carmack,sosem elégszik meg magával...

Tsaba86
Carmack-ék csak nem cseszik el! Van rá annyi idejük mint a gelyva. És már az engine-t sem kell fejleszteniük, úgyhogy mindent bele tudnak adni.
Egyébként csak annyi zavart meg, hogy azt nyilatkozta, hogy szerintük el lett b*szva a Doom3 és most nem akarnak annyira fosatósat csinálni. De szerintem meg karaj volt 😄

Doomista
mármint pl ?

DarkSector
inkább újítsanak rajta....

Doomista
legyen benne harc,küzdelem,para,meg minden ami doom !

Szabi84
jó lesz az úgy doom, a hentrõl szól😄 na persze némi para is legyen benne

Tsaba86
Csak azt a kijelentést bánom, amit mondtak, hogy nem lesz olyan fosatós, hanem inkább amolyan "szuperkemény vagyok, mindenkit kinyírok" játék lesz. Magyarul harc és semmi vérfagyasztás. Na de majd kiderül. Remélem a történetet nem cseszik el, mert az adja majd meg az igazi hangulatot 😊

fery02
Szerintem meg a hivatalos megjelenés így hangzik: "When it's done". Mostanába szokás felvenni ezt a "megoldást". A
múgy nem tök mind1? Rohadt soká lesz még, ez a lényeg, addig még annyiszor kap(hat)unk róla infókat, hogy két kezen nem lehet megszámolni.

Bence94
na akkor újra.valahyog mostanában nem megy nekem... az csak kb. lehet akörül jön ki de nem hivatalos információ.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bence94
az csak tipp lehet akörül jön ki de 1000 biztos az hivatalosan bejelentett megjelenés.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Vass Gábor
2010 nyarán jön, olvastam a Pc Guruból.

Doomista
de 😊

DarkSector
ami már elmúlt az sem?

Doomista
semmi
sem
igaz.

Prince23
2009 decemberére fog megjelenni, h ebbõl mi igaz?! Tuti késni fog, vegyük 2010-re a megjelenést xD
és többekközt még Macintoshra is megfog jelenni