DOOM 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Az Id Tech 5 motor az alapjaitól úgy van fejlesztve, hogy alapból gond nélkül elfusson minden platformon. DE! az hogy melyik verzióba mennyi és milyen mennyiségû textúrákat, effekteket, egyéb megoldásokat raknak bele az teljesen a fejlesztõkre van bízva. Nyilván ha többet ki tudnak majd hozni a PC portból akkor ki os fogják.
Szóval ne ezen rinyáljatok.
Viszont télleg kár, hogy konzolra is kijön, ez valamiféle határt szab neki.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Ugyanaz a hír :
Az FPS mûfajt megalkotó stúdió, az id Software bejelentette: készül a legendás Doom sorozat negyedik tagja! A 2003-ban az év egyik legjobb játékának kikiáltott elõzõ felvonás, vagyis a harmadik rész után tehát újabb Doom részt kapunk majd, az viszont egyelõre kérdéses, hogy mikor is fog ez megtörténni.
Magáról a játékról sem kaptunk semmiféle információt azon kívül hogy készül, de jó eséllyel John Carmack legfrissebb agymenése, vagyis az id Tech 5 fogja szolgáltatni a grafikai alapot, így a kinézettel ismét bõven elégedettek lehetünk majd 😊.
Todd Hollenshead a bejelentés kapcsán elmondta, hogy a stúdió legjobb embereit állították rá a projektre, és mindenképpen olyan alkotást szeretnének kiadni a kezeik közül, ami fel tud nõni a Doom sorozat hatalmas hírnevéhez.
Kevin Cloud továbbá kijelentette, hogy semmiféle butításra nem kell számítanunk amiatt, hogy az alkotás konzolokra is megjelenik majd, ezen kívül pedig arról is bizonygat minket, hogy a kreatív elmék által eddig létrehozott Doom 4-et mindenképpen látnunk kell, hogy milyen jól is néz ki. Kérjük a képeket, videókat, kipróbálható verziókat! 😄
További, pontosabb információkat a Július 31-én megtartandó QuakeCon alkalmával árulnak majd el az id Software-es srácok.
A cég egyébiránt munkatársakat keres, így aki úgy érzi, szívesen csatlakozni az id remek csapatához az megteheti ITT!!
Forrás: Shacknews
Ez álltalánosságba gondoltam nem kifejezetten doom4-re értettem.<#crazya>#crazya>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Így van ez minden exklúzív játéknál!
Meg ugye vas is kell hozzá.
Amúgy még semmi ingame screenshot nincs?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
( konzolon mind a D3 és mind a Q4 szarabb port lett, de a Prey is )
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Máté:Csak írígy vagy<#schmoll2>#schmoll2><#schmoll2>#schmoll2>
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Akkor ez is olyan szar lesz minta többi multiplatform...
Miért nem maradhat PC-nél a Doom?
Kitalálom : Doom5 csak konzolra jön majd!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
az is elég meggyõzõ...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
3 ban volt hogy láttam egy helyet, na mondom baaaaazzz én oda nem megyek be😄😄
!Forza Ferrari!
és így talán végig is merném tolni<#idiota>#idiota>
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Sõt, a felbontása is! (300*200 ill. 320*240)
😄
<#integet2>#integet2>
Irdatlan csoda pedig a Quake volt...
😊))