DOOM 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Konzolok 2016-ig lesznek kint...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szabi84
ezt nekünk is sikerült leszûrni a szövegbõl

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Doomista
doom 4t- akarok már :@@@ nem tudok várni ! hibernáljatok,és ha megjelent olvasszatok fel hxtx

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Istencsászár
Doom 4 ezen konzolgeneráció végén fog megjelenni... persze hogy szebb lesz pécén, mint egy 6-7 éves vason.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
"Mire a DOOM 4 megjelenik konzolokra a PC fényévekkel elõrébb lesz a mostani generációnál. Azaz a PC változat sokkal szebb lesz, mint PS3 vagy X360-as társai. A Rage viszont mondhatni ugyanúgy fog festeni mindegyik platformon. És a legfontosabb kulcsmondat: a DOOM 4-hez "jelentõs" kreatív gárdát kívánnak felvenni, nincs szükségük technikai emberekre, hiszen kész a kód. Egyes egyedül a dizájn és sztori elemekre kívánnak koncentrálni. Persze Carmack hozzáteszi, hogy szó sincs több száz foglalkoztatott emberrõl, majd ecseteli mily nehéz is mostanában profi pályaszerkesztõket találni."

info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022

Vass Gábor
Újabb infók jöttek a játékból, és 2011-et említik hogy jön.

fery02
hopp, valaki intézkedett elõttem úgy látom 😄, kéretik ezt, meg az ez elõtti hsz-omat is törölni. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Berakod a DVD-t, majd next-next-next-finish és fel is van téve. 😛
Amúgy ha tisztában vagy vele, hogy nem jó heléyre írsz, akkor minek írsz ide? xD Unreal Tournament topikban kibasztak emiatt a warezos kérdés miatt, és gondoltad, hogy ebbe a nem túl népszerû topikba, majd elnézõbbek leszünk? 😊 Csak szét kéne nézned amúgy torrenten

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Prince of Máté
Bazze de láma vagy.
Legelõbb 2012-ben lesz szerintem...

Muki100
fájlnevében is benne van hogy quake 4 <#banplz>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

DarkSector
2010-ben

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Nem lehet tudni!

DarkSector
Jah jó lenne videó is a játékról má.
Ha tudják hogy 3x szebb, akkor gondolom már mûködõképes a játék.

Prince of Máté
nem csak az lesz.

Drephis
ne csak szép legyen.

help

grebber
Carmack : "A Doom 4 3* szebb lesz mint a Rage"

Erre kiváncsi leszek.

GregSB
Ha jól tudom kacsa a hír.

ID csak a QuakeConon fog demózni, és ott is csak a Raget asszem.

Vass Gábor
Hát ja, kész meglepetés hogy ilyen hamar kirakják a játékot az E3.-ra.

grebber
Idei E3-as listában szerepel a game neve.Remélem mutatnak majd ingame képeket esetleg videót is!

Vass Gábor
A kép itt nagyon állatian néz ki.

Doomista
fasza<#eljen>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Kész a banner!!! PJack-nek köszönhetjük, az õ munkája, hála neki...<#worship>

GregSB
Pontosan ehhez lett kedvem a bejelentés hallatán, újra végigvinni a D3-at 😊

Remélem mutatnak valamit az idei QuakeConon a D4-bõl. (July 31 - August 3, 2008.)

DarkSector
Nagy tenx...<#vigyor3>
Igazad van Nekem is ott figyel a DOOM3, Quake4 és PREY egy lemezen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És akinek mégsem elég a mai gépekkel kifacsart amúgyis szép grafikája, az tunningolhat is rajta, ameddig bírja a renszer.
Extreme Quality Mod, 1024x texture, paralax mod, brilliant mod....stb...stb.... <#nyes>

Na akkor egy jó tanács vegyétek elö a doom3-at és toljátok végig, én most ezt teszem a lenti konfigon és iszonyat szép.....
Ja és Darksector tesónak:
Doom 3 szinkron (Mars City) Letöltés
Méret: 8,8 MB---->ITT!!

és nagy köszönet a készítöknek hogy ilyen frankót összehoztak, és mikor lesz kész a többi????

oneal1
elég beteg...😄

!Forza Ferrari!

Szabi84
jó ez a kép de Quake-be jobban illik

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Prince of Máté
ööö... inkább nem is mondok semmit <#smile>
Szted ha a Nfs1 videót átcímezik NFs 12-re akkor az abból való?
Még nincs a játék olyan állapotban, hogy képet, nemhogy videót csinálhassanak.
Ha lesz vmi hír, berakjuk ide, ne erõlködj, mert kurvaidegesítõvagy 😊

Muki100
mert mindig van olyan ember aki elhiszi...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

deakor minek irják ki hogy doom 4??????

Doomista
ehhhhhhh,ez Doom 3: Resurrection of Evil !

doom 4
énszerontem ez a doom 4 😄XD<#mf2>

Ez a kép nagyon faxa, csak eléggé szar lenne igy élni....jaj..<#hehe>

DarkSector
Quake 5...mi?<#vigyor3>

Doomista
persze hogy nem az,hisz ezt csak egy nagy doom fan csinálta,aki profin tud modellezni,elkészitette,és kitalálta, hogy megsz*p*t mindenkit és kirakja felülre a doom4 logot még,hogy azt higgyük ez a lény a doom4ben fog megjelenni,logikus. de ügyes a srác.

Prince of Máté
Egyik sem Doom 4 csak szólok, le lehet állni a találgatással.

Doom 4 ezis ha jol látam

Doomista
utánanéztem ennek a képnek,és tádám,találtam még egy kis finomságot +ba !

EnZsolt
Ezt a képet már jó régen láttam (DOOM 3 megjelenése után fél évvel kb), azt hittem, hogy csak valami vicc, vagy egy jó mod, most már talán valóság... bár lehet az Alexev nevû úr otthoni tákolmánya, de akkor meg ott a helye a fejlesztõbrigádban 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Doomista
<#eljen><#taps> elfogadnám háziállatnak <#mf2>

Doom 4 kép kira<#taps>

Doomista
ugy láccik télleg nagy nagy sikert akarnak,ahoz meg nagyon jo játékot kell belöle faragni,hamár ennyi év ota dolgoznak rajta,csak nemlesz rossz...
vagy izé,ha kijön a doom 4,és ha valakinek nem teccik,akkor ajánlom töcse le a doom 95-t ,oszt lesz külömbség 😄

DarkSector
majd kiadják a doom4-el egy special edition-ba. 😛

Prince of Máté
Igazából már 2005-6 óta csinálják, de még mindig nem végeztek :S

DarkSector
<#csodalk><#guluszem1> akkor azt meg kell szereznem.

Igen de csak az elsöpálya...nagyon faxa....

DarkSector
Van már hozzá m.szinkron???
én eddig csk feliratról tudok.

Tagja vagyok a WideSceenGaming-nek és tudom hogy mit kell átirni...<#hehe>

Prince of Máté
Igen, a Doom3 még ma is szép, fõleg a fény - árnyék effektek!
Hogy csináltál belõle szélesvásznút? konzolba írtad?