1688
DOOM 4
  • DarkSector
    Csak kérdeztem.
    Ha nem kommentelik akkor nem fontos, de mivel kommentbe irták ezért van valami szerepe...:D
  • Rayden02
    Hát nem!
  • GregSB
    Nem sietik el a dolgokat :D
  • Rayden02
    Van kivetítő,ez jót jelent!
  • GregSB
    Igazából nem is tudom... már rég nem játszok PC-s vagy konzolos játékokkal, Carmack és az ID sem akkora "nagymenők" már mind a 90-es években és 2000-es évek elején voltak. Még ha bemutatják a Doom4-et akkor is megvan rá az esély hogy nem lesz nagy szám.

Valahogy mégis késztetést érzek arra, hogy megnézzem most ezt a keynoteot, mégiscsak az a cég és ember fog beszélni, akinek a játékai meghatározták a serdülőkoromat. Nosztalgia :D
  • KaBuTo666
    Hol és ki írta, hogy fontos? :D
  • DarkSector
    és ez miért fontos?
  • Rayden02
    Jah,tényleg,Carmack twitterén írja!
  • Rayden02
    Nem ár,olyan későn?
    És ez biztos?
  • GregSB
    23:30-kor lesz a John Carmack keynote :(
  • Bence94
    meg rage kapcsán is jó lenne pár "újdonság": pl. a beígért SDK és 64 bit kapcsán valami konkrétum, mert eddig 3 havonta benyögtek egy "soon-t". DLC se lenne rossz.Örülnék új single vagy multi tartalomnak.
  • broman191
    Szerintem inkább az lesz mint tavaly, hogy kérdezhetnek bármiről a jelenlévők, csak éppen arról nem, előre leszögezve... :D
  • Rayden02
    Remek,köszi a megerősítést!
    Am remélem lesz valami hír a doom 4-ről!!
  • broman191
    Az "Annual Keynote with John Carmack" elvileg akkor fog kezdődni a korrekt időzónával számolva... :)
  • Rayden02
    Aki követni szeretni a ma kezdődő Quakecon eseményt,az itt megteheti!
    Ha minden igaz valamikor 21 óra környékén kezdődik,de nem vagyok benne biztos,ha valaki esetleg tudja a pontos időt az leírhatná!
  • Rayden02
    Érdekes cikket találtam,persze lehet csak találgatás az egész!
    Id Working On Next-Gen Console Title, Could It Be DOOM 4?
  • mester1987
    Én meg arra, hogy lesz-e benne szerepjáték elem, de van sejtésem, hogy igen.
  • DarkSector
    Létezik mai játék is ami alázza. :)
  • grebber
    Remélem lesz már valami kíváncsi vagyok a grafikára ami a Rage-et alázza!
  • Rayden02
    Ez lemaradt
    QUAKECON
    August 2-5, 2012 @ Hilton Anatole, Dallas, TX
  • Rayden02
    QuakeCon 2012: jön a Doom 4 bemutató?
    Lehet végre lehull a lepel,
    A minap ráakadtunk a bethesda PR-ját végző ügynökség egyik tweetje, melyből úgy néz ki, hogy az évekkel ezelőtt bejelentett Doom 4-et végre megmutatják a világnak a következő Quake-Con kiállításon. A tweet így szólt:

"Going to QuakeCon? We'll be revealing the revival of a much-loved classic PC shooter at the show. What could it be?"

Mi a Doom 4-re tippelünk, de ki tudja, lehet akár Quake bejelentés is. Ti mit gondoltok?

Twitter bejegyzés
  • DarkSector
    Sokra megyünk vele...:D
  • gosumofo
    persze, csak újra kiadják, ahogy most az quake 4-et xboxra. doomhoz meg lesz pár új pálya is.
  • mester1987
    Október 19-én jön a Big Fucking Gun Edition ;)

Vajon még az idtech 4-el jön
  • MerlinW
    Ez már nagyon a múlt:)
  • mooo
    Catalyst AI
  • Bence94
    tökéletesen futott eddig is...
  • mooo
    Jó lesz ez,hátha végre normálisan elfut ATI kártyákon is...
  • steweee
    hát nem tudom itt mit kellene látnom. a grafikán már amúgy sem volt mit javítani, mert moddolva volt rajongók által, attól többet nem lehet kihozni belőle. az új level-ből semmit nem láttunk itt. a rohadt vagy lámpa vagy fegyverből sem hogy hogy oldották meg, új fegyvert se láttam, a shoti amúgy is ocsmány volt és a pisztoly is, a minigunnak meg hányadék volt a lőszeradagolása, és a modok se nagyon javítottak ezeken.
  • Rayden02
    lol
  • tutituti
    tévedtem.:)
    Akkor remélem hogy nem tűnik el a süllyesztőben!
  • GregSB
    Á, dehogy! :)
  • tutituti
    doom3-nál se volt nagy hype előtte ha jól emlékszem.
  • grebber
    Attól még hogy nem akarják világgá kürtölni nem jelenti azt hogy nem készül!

• GregSB
    Lesz ebből még valmi? :D Ha idén a Quakeconon nem mutatnak semmit, akkor ez szerintem ennyi volt.
  • sherlock1
    Brutal Doom
  • mester1987
    Nem is lesz :)
  • grebber
    "a megjelent képeknek semmi köze ahhoz, amit a DOOM 4 hivatalos bemutatásakor látni fogunk"

Ez akár arra is utalhat hogy kb ezer éves képek még alpha fázis előttiek.
    Mert máshol is sírnak hogy konkrétan nem cáfolták meg hogy ezek nem a Doom 4ből vannak.
  • DarkSector
    Soha.
  • Rayden02
    Ezt csak úgy!