1688
DOOM 4
-
Infó!!

-
Nagyon úgy tűnik!
-
Medal of Honor ->Battlefield 4 deja-vu. -
Pff elég viccesnek tartom hogy nulla infi a játékról ,de már béta hozzáférés.
Mondjuk elég jó marketing fogás mert lehet valaki pont ezért rendeli elő majd a Wolfit! -
Ez jó hír, de sajnos nekem kimarad ki fog maradni... :( -
IGEN!
-
Interjú Karmakkal a Wireden. -
mester1987 #516
A régiekből Carmack volt az utolsó vajon?! -
Ironman2 #515 20 éves a Doom!
http://index.hu/tech/2013/12/10/ok_voltak_az_elso_meno_kockak/ -
mester1987 #514 Ha jól tudom Carmack volt az utolsó a régiek közül, bár ez szerintem csak egy átmeneti dolog az Oculus Rift miatt, de aztán ki tudja. -
Most meg rájött, hogy ez nem megy.
Lezárult egy korszak. -
Mellette marad az ID-nél is. -
Közben John Carmack lesz az Oculus Rift CTO-ja. -
mester1987 #510 Miért is indult újra a DOOM 4!
Jó, hogy még törekednek ilyenekre...hajrá id! -
Én is fél kettőig bírtam. Addig volt szó a mobilOS-ekről és azok memóriavezérléséről, renderelési nehézségeiről, hogy a kinect típusú vezérlésnek miért nincs jövője, hogy a bill/egér vezérlés miért jobb játékra, mint a kontroller, a statikus programozás hátrányairól, korunk textúra+memóriakezelés illetve a mai hardverek problémáiról, előnyeiről, hátrányairól, az új Wolfeinstein-ről, meg pár informatikai poénról, amit nem értett a közönség:)
Egyébként Twitch-en visszanézhető:) -
Én bealudtam a szövegén :-))
Van valami rövid összefoglaló arról miről beszélt? -
Annyit magyarázott a mobil platformról,hogy rendesen vártam mikor fordítja meg a tabletjét amint a Doom 3 fut , de nem :( -
Most kezdődött. Tim Willits Doomos pólóban dumál :D
-
-
Doom3-at nem ő mutatta be anno? :) -
Miután tudtommal nem fejlesztik jelenleg:) Talán Rage 2-ről lesz szó a Quakecon-on. Viszont Carmack keynote a technológiáról és a programozásról szólt mindig, nem a konkrét játékokról:) -
Doom 4-ről egy kurva szó se lesz tuti
-
Remélem lesz valami látványos bemutató, bejelentés és nem megint valami mobilos fejlesztést fog mutogatni. -
Ma este 10-kor Carmack Keynote quakeconon
Kíváncsi vagyok miről fog beszélni, nem túl rózsás a cég jelenlegi állapota. -
Nem baj ha késve jön ,addigra legalább csak kiforrja magát az idTech5. -
mester1987 #498 Mondjuk ez függ attól hány embert bocsájtottak anno el és mennyit vettek fel. De ennyi idő lelőni valamit teljesen 0-ra
-
Hát a végével én nem értek egyet, én igen is bánom ,hogy nem lesz Rage 2, mert nekem az első rész is nagyon tetszik. -
Ezt is olvasta mindenki remélem:)
Tehát Doom 4 nem nagyon lesz 2-3 éven belül. -
mester1987 #495 17 év után lemondott az id Software elnöke -
:P
Miért? Pedig ők jól informáltak. :D -
Osztályozd a cikküket! -
Az mindenképpen:) GS-nek azt sem hiszem el amit kérdez:) -
Vagy éppen a gamestar....:) -
Kotaku és a PC Gamer a Steam első számú hírpartnerei, így valószínűleg többnyire reális amit írkálnak. -
morzsi555 #489 Nem pletyka. A kotaku forrásai megbízhatóak szoktak lenni. Sok mindenben igazuk volt már a múltban. -
mester1987 #488 Én a többi értékelhetetlen pletykára írtam. Bízzunk, hogy nem kell annyi idő neki, amennyi már eltelt a bejelentés óta. -
Sajnos. -
Április 1-nek már 2 napja vége van. -
Pedig a hír igaz. -
mester1987 #484 Ekkora baromsághoz is kell egy arc!