DOOM 4

← ElőzőOldal 34 / 34

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
na igen, az ID a másik legnagyobb "wenicdán" kategóriájú fejlesztõ,..szal sokára lesz ez még ://

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

trogerzsiger
csak egy feltevés volt! :-)

Istencsászár
óemmgé😊 GTA4bõl több mint 6 milla fogyott 1 hét alatt😊, a láz még mindig tart... még pár milla elfog menni. Doom4 meg majd valamikor jön, jövõre talán vagy utána.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Atkamon
Hát azért a Doom 3 miatt is fejlesztették nagyon sokan a gépüket én úgy hallottam. Én nem tudok egy rossz szót szólni a 3ra, nekem nagyon tetszett a grafika, a történet, minden. Végig iszonyatosan féltem, de közben mégis játszani akartam😄 Nem tom, nekem a Doom 3 egy nagyon nagy élmény volt.

Prince of Máté
EZ igaz, de akkor is izgalmas, nekem tetszett!
Még ma is ugyanannyira tetszik nálam benne van a ToP 10ben simán.

Prince of Máté
hmmm tetszik a cím ^^
Elõtte végig kell tolnom a 3-at mert még mindig nem sikerült 😄

trogerzsiger
nem lehet hogy azért most jelentették be hogy a gta láz átmenjen doom lázba?

Pigo
Ezt nem is tudtam<#wow1><#lookaround>
Hol lehet ilyet belõni?<#ravasz1><#boxer><#nyes><#violent>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Doomista
az én nevem szent ebben a topikban ! doom örökké !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

macleod2005
És arról megfeletkeztetek hogy a doom 1 be volt co-op multiplayer <#idiota>, egy szenvedés volt elindíani, de utána <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

VRSDM
a lényeg hogy régebben ez óriásit szólt. hatalmasakat ígért amiket be is tartották. kivéve a bfg :] eredetileg 10.000 tûzlabda jött volna ki belõle 1 lövésre . csak éppen minden akkori gépen szétfagyott 😄

szóval a mostani játékoknak (beleértve a doom3-at) nagyobb az elõ mint utószele. sokszorosan. régebben más idõk voltak.

u dont have to listen anybody else but me

Szabi84
faterom ez miatt vett hangkártyát, pc speakeren elég szarul szólt😄DD

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

5c0rp330n
ez tutira igaz! gecire jónak kell lennie!

VRSDM
sokakban tévedés él, doom 1 ? nem mondom hogy idõs vagyok de pöttöm korom óta amennyire csak tudom követem a dolgokat.

az írkálók magas hányada szerintem azzal sincs témában hogy anno a doom1 miatt fejlesztettem gépet.

hogy fusson TELJES KÉPERNYÕN !

azért ez valamit nyom a latban így az egész dologhoz való hozzáállásal kapcsolatban.

doom2 - több emeletes pályák? akkoriban ezek irdatlan csodáknak számítottak ám.

Tigristank
Én nem rég vittem végig a DOOM3:RoE-t, mert az eddig kimaradt. Nem volt rossz játék, bár voltak hibái. Mondjuk szerintam annyira nem volt félelmetes. :S

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Szabi84
Persze a lényeg a hent megmaradt! De nem volt puska, sem pantera vagy valami hasolnó, pentagram és koponyahegyek is csak a vége felé! Hatalmasat dobott volna a hangulaton ha látszik fószer feje! A szörnyek sem úgy néztek ki mintha a pokolból léptek volna ki! Szóval egy csomó minden! Mondjuk én amúgy is doom 1t akartam doom 3-as motorral, de sajna nem jöt be! Talán majd most!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Muki100
na, kíváncsian várjuk a vizuális anyagokat :>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

KILLER2
Én még nem is játszottam végig a 3at. Kb 1 éve nem nyúltam hozzá, fosok benne rendesen. De így hogy nem játszok vele, ismét kezd vonzóvá vállni, lehet megint nekilátok, de mostmár akkor be is fejezem.

Töltsük le az internetet!

Col Andrew
a hármon beszartam párszor, az egy kettõn nem igazán😊. Kiváncsi vagyok a 4 re.

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Istencsászár
Akkor nem olyan volt... mivolt? 1be mentél lõttél szörnyeket eltelt x év jött csilli villi 3dbe és mentél lõttél szörnyeket... tényleg nem olyan volt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Snexi
Nem a Rage a mostani játékok? (id tech 5 enginnel)?

Doomista
már több mint 1 éve várom hogy doom4röl legyen valami hir,és végre itt van whohohohooooo

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

NeoMaN
mentél a sötét folyosókon és lõtted a monsztákat....
ez pedig egy az egyben a régi Doom fíling

szóval én nem cáfolom

😊

Szabi84
Húha ezt elég sokan cáfolnák, többek közt énis😄

Istencsászár
3 ugyan olyan volt mint az 1,2... csak mai 3dben

Atkamon
Hát nálam nem éppen volt tucatjáték a 3... szerintem eszméletlen jó volt, nagyon élveztem minden percét...

Szabi84
Nafene! Nálam azért az 1-2 az etalon azzal a sátáni hangulatával! A 3. rész csak 1 tucatjáték volt, igaz az engine nagyot ütött!

Bence94
doom ezzel az új engine-nel elképesztõen brutál lesz.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

VRSDM
ergó. valamivel ell kell adni az új engine-t mint anno a doom3 motort, most meg az új id4 vagy mineve van :S

A mindenit, teljesen váratlan módon az id bejentette a DOOM 4-et, így a sok manapság divatos négyes számú folytatások mellé a legendás frencsájz is kap egy újabb részt. A sajtóközlemény szûkszavú, nem egy külsõs csapat kapja meg a jogokat, mint a Quake 4. esetében, hanem az id egy belsõ csapata kezdi meg rajta a munkát, lévén - a szavaikkal élve - náluk már genetikailag kódolt a Doom univerzum. Meglátjuk, a harmadik részrõl meglehetõsen megoszlottak a vélemények. Nekem tetszett, de valóban sok dologban rosszul döntöttek a tervezéskor.

Forrás:Hardwired

← ElőzőOldal 34 / 34