3367
eRepublik - the new world
  • bardocz
    bardocz néven vagyok ott is:) És köszi a kaját!:D
  • Bexter
    Mi a neved küldök felesleges kaját :D
  • kraawz
    akkor te nem mostanában kezdted :)
  • Cat 02 #519
    Hard worker x2, lvl 6, super soldier, meg kint jó volt a fizum ^^
    Bár így utólag bánom h nem vettem meg a q1 házat 1.5 goldért még anno =\
  • kraawz
    Azt hogy ? :)
  • Cat 02 #517
    Hja, úgy szép az élet :) Én még nem hívtam senki, így van kemény 21 gold :D
  • kraawz
    Nem, mert így is van 7, és még 3 ember után nemsokára kapok 15öt. És nemsokára megvan a hard worker medal és a super soldier is ( bár az még kb 15-20nap). Eddig 3 meghívóból bejött 15 arany ;)
  • Cat 02 #515
    Magyarul elköltötted az összes aranyad ? ^^
  • kraawz
    Sikerült szereznem 21 naposan q2 házat, így nem kell szinte semmit kajára költenem, elég q1
  • Cat 02 #513
    Akkor jó sok lehet a fizud :D
  • bardocz
    Haha,két napja kedztem,a legolcsóbb kaja drága,mint a fizetésem:D
  • Palinko
    nekem is az kéne, még jó sokára lesz meg :(
  • Martin Rome
    0.33 goldert adok movingot
  • bardocz
    Elértem a lvl3-at,azt írta utazhatok,úgyhogy gyűjtök pénzt moving ticket-re,most nem enged venni,lehet azért,mert nincs rá keret.
  • I.C.ram
    de
  • Cat 02 #507
    Ám, ha átmek másik országba akkor national rank az azon országbeli helyezést mutatja nem ?
  • bardocz
    Nade románként nem akarok még e-életet sem élni:D Bomlasztani kell őket belülről:P
  • Cat 02 #505
    Hát elqrtad :D Nem hiába van kiírva h Annexed by Romania xP
    De románként is lehet teljes e-életet élni :)
  • bardocz
    Oksa.Még meg kell értenem a játék működését,de múagy nem tűnik rossznak:)
  • LasDen #503
    ha maradsz és majd eléred a 7. szintet, akkor a eRMDP - PDMeR pártba lépj be....az a romániai magyar párt......
  • bardocz
    Erre is gondoltam,ha már ittvagyok:D
  • LasDen #501
    sehogy.....edz és dolgozz....aztán később átköltözhetsz Mo-ra, mert most Romániában vagy és a játékban nincs állampolgárság.....de ha akarsz maradhatsz Romániában és bomlaszthatod belülről a rendszert :D
  • bardocz
    Regeltem,beállítottam,hogy magyar legyek,meg central hungary,és román zászlt rak ki.Hogy állítsam át?
  • Cat 02 #499
    1re híresebb :D

"Aki nem tudja adelephat djozike fopapja es "Egy ember hit nelkul olyan mint a hal bicikli nelkul" tehat Aldassek djozike!"
  • HöfEE
    meglátjuk
  • Bexter
    Mert magyar összezsarta magát nembiztos német is igy jár. Szerintem rákészülnek rendesen :)
  • Cat 02 #496
    Akkor németben nem kevés, remélem tönkre megy a gazdaságuk :D
  • Bexter
    Azért mert a hírek szerint a vezető ineternetes portálokon fogják reklámozni a németek a játékot. Nálunk az index után jött 4-6k játékos. Szerintem érthető.
  • Cat 02 #494
    Most kinyílt a párak csipája, de sztem pár német tank többet üt mint a teljes lakosság :D
  • I.C.ram
    meg az se lenne tul szerencses ha a romanok mellett lenne egy nyugati ellensegunk is.
  • HöfEE
    Attól, hogy kevesebben vannak ugyan de átlagosan jóval erősebbek a mieinknél.
  • DarkHorSe
    Nemeteknek van 1000 felhasznalojuk, ausztrianak meg 300. Szerintem ennel mi azert joval tobben vagyunk, mitol kene felnunk?
  • Bexter
    Hát ha igazak a pletykák a német bébi bummról és a nemet osztrák összeolvadásról nem biztos hogy bele kéne matatni a darázsfészekbe.
  • DarkHorSe
    szerintetek el kene foglalni Ausztria egy részét ?
  • Kicsikiraly
    Ozi erre reagálni kéne :D
  • Cat 02 #487
    Baze, cikkek kommentjeit olvasva jókat lehet derülni :D

• Kicsikiraly
    Térjen vissza, sztem erep legjobb újságírója volt, vele tényleg igényes média lenne :)
  • Cat 02 #485
    6. komment :DDD
  • Cat 02 #484
    Az wtf o.O Így játsszon az ember...
    Ám kíváncsi leszek mi lesz Au sorsa, mmint h kapunk-e belőle és h No. mit szól hozzá :)
  • Bexter
    Persze személyesen :)
    Most próbálom rávenni hogy visszatérjen :)