eRepublik - the new world

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TommyC
de miért fegyvergyártó cég?...arra nem csak háború esetén van szükség?...
vagy az emberek máskor is szoktak fegyvert venni?

dixitque deus fiat lux

Martin Rome
a svedek megtamadjak a nemeteket, a kovetekzo kormanynak el kell erni a medteren unioba valo felvetelunk vagy hamarosan elesunk

Kicsikiraly
hát ezért életszimulátor 😄D

DFTBA ಠ_ಠ

Martin Rome
amugy sajnos most is az 5os lottorol irogatnak, ami jatekon kivuli, pedig a jatekban is van sok lehetoseg. kezdem ugy erezni h nem valami osszeszedett a vezetes.Eddig is sok otletet felvetettek, de csak beszelunk rola kb mint a valosagban 😄.

Na én szívesen belépnék a magyar cégbe 😊

A rohadt 😄
Tényleg a spamm mappába van XD

Kicsikiraly
affranc :S bocsánat akkor azoktól akik hiába küldtek, tényleg ott volt a spam mappában :S majd jóváteszem valahogy 😄

DFTBA ಠ_ಠ

BlackShadow
azért az ilyenekkel óvatosan :\ azzal, h valaki nem kapja meg (lehet spammapában van) az aki a meghívót küldte elveszti azt a meghívóját hiába nem regisztrált vele senki!

#50: már majdnem írtam volna a szövegem, azt rájöttem, h már olvastad a véleményem a témában a másik fórumon 😛

#53: okés majd értesítek mindenkit a fejleményekrõl 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

hol lehet gmailos címet csinálni?

Kicsikiraly
én szívesen dolgoznék 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
hoppá ez gyorsan megjött 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
akkor kuldesz nekem egyet a gmailes címemre, mert megint nem jött meg :S privibe megy a mailcím

DFTBA ಠ_ಠ

Martin Rome
gmailra rokton megjott, amugy eleg hallgatnak a partok a programjukrol, vagy csak kampanycsend van?

Hát ez nem igaz...
Nem akar meggjönni a meghívó 😞😞😞
Szar az egész freemail...

Pluskast
Ment a privi!😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

lehet, dobj egy privit ha az e-maileddel, és küldök 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Pluskast
Engem érdekelne a játék! Lehet meghívót kapni?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

BlackShadow
a munka ünnepe alkalmából holnap Gyadival megalapítjuk cégünket 😊 egyelõre úgynézki fegyvergyártók leszünk.
Akinek van kedve velünk együtt kiismerni, és a 0-ról egy sikeres vállalkozást indítani az jelentkezzen nálam és felvesszük dolgozni!
Egyelõre az elképzelés: kezdõ fizetés 5 huf (így nem jöttök ki mínuszba ha kaját vesztek)
illetve ajándékozási rendszer is lesz, de mivel még nem tudjuk pontosan milyen lehetõségeink vannak ez egyelõre elképzelés, de amint lehet bevezetjük!

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
én direkt ezért írtam az elején, hogy privátba küldjék az emberek a kérelmet :\ ill mindenkitõl akinek küldtem meghívót h írja ki h kapott ezáltal tudják az újak, h tõle lehet kérni

nekem a fizum most 4 huf de lassan fizuemelést követelek )

Martin Rome
ment

Kicsikiraly
én még régebben kértem, nem kaptam meg :|

([email protected])

DFTBA ಠ_ಠ

TommyC
mi a francnak nem írjátok be ha küldtök neki meghívót b*meg?

dixitque deus fiat lux

TommyC
ment

dixitque deus fiat lux

nekem is küldjetek légyszi meghívót!
[email protected]

TommyC
ugyanmár csak vicceltem (:

dixitque deus fiat lux

FZoleee
Nem akartam menõzni... Bocs, ha menõzésnek tûnt :S
Martin Rome
en csak 5 hufot keresek pedig ugyanott dolgozunk, szoval szerintem menozni

TommyC
és ezzel menõzni akarsz vagy sajnálkozni? (;

dixitque deus fiat lux

FZoleee
Ti mennyi fizetést kaptok a játékban? Én 5.7 forintot 😄 😛
Martin Rome
illetve jo sok munkas, meg kepzett katona

BlackShadow
na kezdünk gyarapodni rendesen. most már csak hozzáértõ felsõ vezetés ill cégvezetõk kellenének és beindulna ehungary 😄

autoszimulator
nyomjad cimed privátban

.: mobilize.hu :.

Martin Rome
akinek van meghivoja pls privatot irjon

BlackShadow
na igen és így a wellnessed a sohaföldjén éri el majd a 100at 😄

quack
nekem is van pár meghívóm, ha kell valakinek
amúgy nem egy akkora összetett játék
1. kattints a workre mindennap
2. kattints a trainre mindennap
3. vegyél kaját
4. várd meg amíg elfoglalnak a svédek és utána hagyd a francba az egészet

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

autoszimulator
ment

Kicsikiraly
érdekes, tetszik.
[email protected] küldjön vki egy meghívót pls 😊

DFTBA ಠ_ಠ

Gyadi
Invite ment.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Ja az emailom 😄
[email protected]

Én is kérnék egy meghívót 😛
De addig is:
Ha jól értelmezem akkor ez egy ilyen élet szimulátor... 😊
Szóval tök jó 😄

BlackShadow
kevés a munkás így ilyen ínyencfalatokkal próbálnak maradásra bírni 😄

autoszimulator
engem ahova felvettek melózni, ott azt mondta az alkalmazóm, hogy kapok heti egy ajándékot 😄

BlackShadow
egy újabb hasznosnak mondható infó

-ajándékok-
piacon lehet venni, ill aki rendelkezik ajándék gyártó céggel az is kap asszem. na szal ajándékot tudsz küldeni barátaidnak, meg akinek akarsz. arra jó, hogy aki kapja az az ajándék minõségének megfelelõen regenerálja a wellness pontjait.
pl egy Q1 -es ajándék 1 WP-t regenerál.

FZoleee
Na hy, én is beregeltem 😛 Köszi a meghívót Gyadinak 😄
BlackShadow
a kaját a society->my profile részen látod középen, inventory címszó alatt 😊
melózni meg csak 1 helyen lehet egyszerre, viszont, ha cégvezetõ vagy lehet több ágazatban egyszerre céged.

autoszimulator
Nos bennem pár apró kérdés felmerült 😊 Hol látom mennyi kajám van? És a másik, hogy egyszerre több melót is tudok végezni? Pl a movingban és gifts-ben egyszerre? 😊

5 meghivom van nekem is ha valakit érdekel 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

már megkaptam a meghivom BlackShadow-tol, de köszi a többieknek is 😊 ahogy végeztem regivel beirom hogy mennyi meghivom van 😊

BlackShadow
na én kifogytam a meghívókból, így tietek a terep srácok 😊

TommyC
ha adsz mail címet...

dixitque deus fiat lux