eRepublik - the new world
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy az emberek máskor is szoktak fegyvert venni?
dixitque deus fiat lux
Tényleg a spamm mappába van XD
DFTBA ಠ_ಠ
#50: már majdnem írtam volna a szövegem, azt rájöttem, h már olvastad a véleményem a témában a másik fórumon 😛
#53: okés majd értesítek mindenkit a fejleményekrõl 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
DFTBA ಠ_ಠ
Nem akar meggjönni a meghívó 😞😞😞
Szar az egész freemail...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Akinek van kedve velünk együtt kiismerni, és a 0-ról egy sikeres vállalkozást indítani az jelentkezzen nálam és felvesszük dolgozni!
Egyelõre az elképzelés: kezdõ fizetés 5 huf (így nem jöttök ki mínuszba ha kaját vesztek)
illetve ajándékozási rendszer is lesz, de mivel még nem tudjuk pontosan milyen lehetõségeink vannak ez egyelõre elképzelés, de amint lehet bevezetjük!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
nekem a fizum most 4 huf de lassan fizuemelést követelek )
DFTBA ಠ_ಠ
[email protected]
amúgy nem egy akkora összetett játék
1. kattints a workre mindennap
2. kattints a trainre mindennap
3. vegyél kaját
4. várd meg amíg elfoglalnak a svédek és utána hagyd a francba az egészet
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
[email protected] küldjön vki egy meghívót pls 😊
DFTBA ಠ_ಠ
[email protected]
De addig is:
Ha jól értelmezem akkor ez egy ilyen élet szimulátor... 😊
Szóval tök jó 😄
.: mobilize.hu :.
-ajándékok-
piacon lehet venni, ill aki rendelkezik ajándék gyártó céggel az is kap asszem. na szal ajándékot tudsz küldeni barátaidnak, meg akinek akarsz. arra jó, hogy aki kapja az az ajándék minõségének megfelelõen regenerálja a wellness pontjait.
pl egy Q1 -es ajándék 1 WP-t regenerál.
melózni meg csak 1 helyen lehet egyszerre, viszont, ha cégvezetõ vagy lehet több ágazatban egyszerre céged.
.: mobilize.hu :.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent