3367
eRepublik - the new world
-
#322 Ha lehetséges, ez engem is érdekelne, persze ha pl. az új cégnél nem gáz, hogy aznap már dolgoztam és csak holnap reggel tudok "munkába állni". :)
Szintén a 4. lapon vagyok a már priviben írt néven. -
#321 4 lapon :) -
#320 Ha valakinek repjegyre lenne szüksége akkor (nagyon) korlátozott számban tudok adni. -
#319 Beszeltem PetiBvel ha megmondod hanyadik lapon vagy kirug -
#318 Köszi. Ez hasznos! :) -
#317 Peace Atlantis -
#316 Azt hol lehet megnézni, hogy adott ország melyik szövetséghez tartozik? Nézem, nézem, de nem találom ... -
#315 Finnekhez fogok menni nagy valószinüséggel. Egyrészt találtam ott is jo melot meg ott ottohonosan mozgok már :D -
#314 Szingapurba istenert se menj, uj roszag alig van lakos, eselytelen h meggazdagodj vmi olaszorszag, portugalia, iran. Ezek eleg stabilak, nem tudom Atlantisos orszagban mennel-e de onnan spanyolorszag, USA, Finnorszag jo. -
#313 tudom, de maradok :D -
#312 Külföldről is lehet segiteni csatákban :D -
#311 én maradok és küzdök, hogy elkenjük a románok száját még a nehéz lesz is...... :D én is amint lehet ott hagyom a mostani munkám és keresek jövedelmezőbbet :D -
#310 Az átutazás az azonnali, vagy időbe kerül? -
#309 azt hiszem arra fele :D
tegnap késő este volt már annyira nem emlékszem, de költözés elött ujra felkeresem :) -
#308 Biztos, hogy Szingapur? Néztem, de valahogy nekem gyanús. -
#307 Lehet letiltották románok mert igy is sok a magyar :D -
#306 Szingapurban találtam helyet ahol egy fizubol 4 q1 es kaját tudok venni :D
-
#305 Most nézem. Miért? :(
Két ismerősnek is küldtem, nemrég rámcsörögtek, hogy mi van már? :) -
#304 És mire jutottál? -
#303 Én azt néztem hogy adott országban mennyi a munkában kapott jövedelem és abbol mennyi kaját tudok venni. -
#302 Köszi, de szerintem hagyd. Este én nem vagyok online másnap reggel meg ugyis feltudok mondnai :) -
#301 Úgy próbáltam eddig kalkulálni, hogy a pénzátváltásokat néztem (más valuta vs forint). -
#300 Az Petib, talan meg tudom fuzni, de csak este online -
#299 Szociális minisztérium :)
1300 munkással :P -
#298 Jaja. 12.45ig én sem tudok kilépni. Amúgy melyik országba érdemes menni dolgozni hosszútávon, ahol magas a jövedelem és erős a valuta? Nézegettem a lehetőségeket, de úgy igazán nem tudtam még választani. -
#297 Nagyon köszi! -
#296 Ki a ceg tulaja? Lehet ismerem es akkor tudok neki szolni. -
#295 Írtam privit! És köszi. -
#294 kaptam ajándékba :D -
#293 mondj nevet megy moving -
#292 Honnan volt erre ennyi pénzed? :( -
#291 Én már kaptam repjegyet de amig munkaviszonyom van addig nemtudok elmenni innen :( azt meg holnap reggel tudom megszüntetni. Sajnos cég vezető nem hajlando senkitse kirugni (lusta keresgélni) igy meg kell várnom.
Repjegyet már kaptam szoval amint lehet zuzok külföldre. találtam is helyet meg melohelyet.
Most két napi meloval tudok venni 1 q1 es kaját, ott egy napi melovel 3 db q1 es kaját tudok venni. Nem mindegy... Ha majd jol megszedtem magam és lesz jo állás viszajövök. De igy ebben a gazdasági helyzetben nem érdemes maradni.
Figyeljétek meg hogy a nagy baby bummosokbol k sokan hagyják ott a játékot amitatt hogy k. keveset keresnek és nem tudnak elmenni. -
#290 nem müködik az invite :/ -
#289 Egy repülőjegy engem is érdekelne, mert ez így tiszta veszteség. :( -
#288 Az elküldött invite ált. milyen gyorsan érkezik meg? -
#287 Korábban volt a trivia a fejlődéseknél, még pont láttam, ok, sokan csaltak, folyamatosan, de ált. minimum! 4/5öt saját fejből is simán ki lehetett hozni, ha valaki egy picit is tájékozott volt és nem kockult egyhelyen, most meg tök random lett az egész. :( Na, így értettem. -
#286 fejtsd ki bővebben, nem érzékeltem az elött eutána dolgot -
#285 Ezzel a trivia nélküli szutyokkal annyira gáz lett a játék, hogy szinte értelmetlen. -
#284 repjegyet kunyerálhatok valakitől?
1 ft a fizu 1,38 meg a kaja szoval bekaphassák. -
#283 Te nem abbahagytad Waren?
No offense :D