3367
eRepublik - the new world
-
Ha lehetséges, ez engem is érdekelne, persze ha pl. az új cégnél nem gáz, hogy aznap már dolgoztam és csak holnap reggel tudok "munkába állni". :)
Szintén a 4. lapon vagyok a már priviben írt néven. -
4 lapon :) -
Ha valakinek repjegyre lenne szüksége akkor (nagyon) korlátozott számban tudok adni. -
Beszeltem PetiBvel ha megmondod hanyadik lapon vagy kirug -
Köszi. Ez hasznos! :) -
Peace Atlantis -
Azt hol lehet megnézni, hogy adott ország melyik szövetséghez tartozik? Nézem, nézem, de nem találom ... -
Finnekhez fogok menni nagy valószinüséggel. Egyrészt találtam ott is jo melot meg ott ottohonosan mozgok már :D -
Szingapurba istenert se menj, uj roszag alig van lakos, eselytelen h meggazdagodj vmi olaszorszag, portugalia, iran. Ezek eleg stabilak, nem tudom Atlantisos orszagban mennel-e de onnan spanyolorszag, USA, Finnorszag jo. -
tudom, de maradok :D -
Külföldről is lehet segiteni csatákban :D -
én maradok és küzdök, hogy elkenjük a románok száját még a nehéz lesz is...... :D én is amint lehet ott hagyom a mostani munkám és keresek jövedelmezőbbet :D -
Az átutazás az azonnali, vagy időbe kerül? -
azt hiszem arra fele :D
tegnap késő este volt már annyira nem emlékszem, de költözés elött ujra felkeresem :) -
Biztos, hogy Szingapur? Néztem, de valahogy nekem gyanús. -
Lehet letiltották románok mert igy is sok a magyar :D -
Szingapurban találtam helyet ahol egy fizubol 4 q1 es kaját tudok venni :D
-
Most nézem. Miért? :(
Két ismerősnek is küldtem, nemrég rámcsörögtek, hogy mi van már? :) -
És mire jutottál? -
Én azt néztem hogy adott országban mennyi a munkában kapott jövedelem és abbol mennyi kaját tudok venni. -
Köszi, de szerintem hagyd. Este én nem vagyok online másnap reggel meg ugyis feltudok mondnai :) -
Úgy próbáltam eddig kalkulálni, hogy a pénzátváltásokat néztem (más valuta vs forint). -
Az Petib, talan meg tudom fuzni, de csak este online -
Szociális minisztérium :)
1300 munkással :P -
Jaja. 12.45ig én sem tudok kilépni. Amúgy melyik országba érdemes menni dolgozni hosszútávon, ahol magas a jövedelem és erős a valuta? Nézegettem a lehetőségeket, de úgy igazán nem tudtam még választani. -
Nagyon köszi! -
Ki a ceg tulaja? Lehet ismerem es akkor tudok neki szolni. -
Írtam privit! És köszi. -
kaptam ajándékba :D -
mondj nevet megy moving -
Honnan volt erre ennyi pénzed? :( -
Én már kaptam repjegyet de amig munkaviszonyom van addig nemtudok elmenni innen :( azt meg holnap reggel tudom megszüntetni. Sajnos cég vezető nem hajlando senkitse kirugni (lusta keresgélni) igy meg kell várnom.
Repjegyet már kaptam szoval amint lehet zuzok külföldre. találtam is helyet meg melohelyet.
Most két napi meloval tudok venni 1 q1 es kaját, ott egy napi melovel 3 db q1 es kaját tudok venni. Nem mindegy... Ha majd jol megszedtem magam és lesz jo állás viszajövök. De igy ebben a gazdasági helyzetben nem érdemes maradni.
Figyeljétek meg hogy a nagy baby bummosokbol k sokan hagyják ott a játékot amitatt hogy k. keveset keresnek és nem tudnak elmenni. -
nem müködik az invite :/ -
Egy repülőjegy engem is érdekelne, mert ez így tiszta veszteség. :( -
Az elküldött invite ált. milyen gyorsan érkezik meg? -
Korábban volt a trivia a fejlődéseknél, még pont láttam, ok, sokan csaltak, folyamatosan, de ált. minimum! 4/5öt saját fejből is simán ki lehetett hozni, ha valaki egy picit is tájékozott volt és nem kockult egyhelyen, most meg tök random lett az egész. :( Na, így értettem. -
fejtsd ki bővebben, nem érzékeltem az elött eutána dolgot -
Ezzel a trivia nélküli szutyokkal annyira gáz lett a játék, hogy szinte értelmetlen. -
repjegyet kunyerálhatok valakitől?
1 ft a fizu 1,38 meg a kaja szoval bekaphassák. -
Te nem abbahagytad Waren?
No offense :D