3367
eRepublik - the new world
-
Cat 02 #562 Nem, viszont többet termelsz. -
#561 kaphatok valakitől egy repjegyet? találtam valahol olyan melót hogy rögtön vissza tudom fizetni csak oda kéne mennem és még nincs elég pénzem :D -
#560 ha nagyobb wellnessen trainels, és dolgozol, akkor több skill pontot kapsz? -
#559 a wellness nem úgy nő, hogy 1 Q egység 1 wellness. régen úgy nőtt (bétában) de mostmár van hozzá egy képlet.
wellness increase = (1.5 - (current wellness/100)) * wellness bonus points
ergó minél nagyobb a wellnessed, annál nehezebben nő (minél jobban érzed magad, annál nehezebb még jobban érezni magad) de van rá egy ilyen kiszámoló progi, 4 Q egységnyi (ezt úgy értem h ház + kaja összeadva) wellness növelés kell ahhoz, hogy tudj naponta dolgozni/trainelni 100as wellnessen. -
Cat 02 #558 De 19-es wellnessel ? Azzal nem tom mit lehet kezdeni, ill h eleve h ment le akkorára o.O -
#557 úgy nemlehet, hogy vesz 2 csillagos kaját és csak dolgozni jár, nem megy army tréningre? én most az elején megyek armyra és dolgozni is egy nap, 2 es szintű kaját vettem de most van még 3-4 napig addig tolom a kettőt, aztán veszek 1 csillagos kaját és csak dolgozom, hogy legyen már végre moving ticketem senkivel sem tudtam megüzletelni :D -
Cat 02 #556 Elmész korházba ha harc miatt, ha nem amiatt, akkor ez eléggé parás =\ -
martin1992 #555 hogy tom feltolni a wellnesem mert leesett 19 re? -
Cat 02 #554 Igen, mindig éjfélkor (magyar idő szerint reggel 9kor) -
#553 Tényleg,ugye a kajálást jól veszem észre,hogy magától csinálja?:D -
#552 harcolj egyet aztán menj a korházba....az felnyomja... -
ZsirosKenyer #551 wellness-t miként lehet növelni? próbálok minőségi kaját enni de folyamatosan csökken -
Cat 02 #550 butnaru szépen felépítette a falat =\ -
#549 én franciába dolgozom....jól keresek, így már több mint 100 Huf-om van :D
és mivel magyar cégnél vagyok magyar piacról is veszem a kaját... :D -
#548 Ezaz,már többet keresek,mint a legolcsóbb kaja =D -
#547 na dejó.. átköltöztem finnbe... csöbörből vödörbe.... :D -
Cat 02 #546 Főleg h elvileg 1 lesz még :p mmint már kellett volna lennie, csak a fegyveripar kiürült q1-esekből, szal elhalasztották. -
#545 csak :D, tudod milyen jok azok? :P -
Cat 02 #544 Norvégba csak gyakorló harcok vannak, ha amiatt mondtad :) -
#543 Én Finnben vagyok és egész jo. De oskanköltöznek indonéziába, spanyolba meg norvégiába. -
#542 hová érdemes költözni 3.25 construction skillel megáldott leendő munkanélküliknek? -
#541 szarul áll a szavazás ukrajnában.....én most szavaztam ott, de eléggé hajrázni kéne... -
#540 mennyi huf egy gold? van négy kemény aranytallérom, és azt hiszem hogy jó lenne valami házikót venni, mert a wellnessem 39nél tovább nem tudom feltornászni :) -
#539 Ma jó napom van, megemelték a fizum :D -
#538 ja... -
#537 Szerintem bugos lett az új csata modul!!! Vigyázzatok!!!
Ha automatikusan rákattintotok a "Fight Again" feliratra, -1 akcióval számoljatok, mert a gép elcseszi a számolást, és szerintem huszat von le 50.00000001 wellness után, nem tizet, legalábbis nekem nagyon úgy tűnt ... De más is tesztelje le, pls! -
Cat 02 #536 Hát most 0 zsével micsináljak ? :D De most manu cég csak nem csődöl be ^^ -
#535 egesz jatekbol lelepsz ha csodol a ceged? :D -
#534 Egy ember irányítja, a hasznot meg harmadoljuk majd. -
Cat 02 #533 Ám annak utánanéztetek h 1 org-ra jelentkezhet-e be több ember ? -
Cat 02 #532 Hja, nekem 26 goldból pont meglesz :D Ha csőd akkor quit... -
#531 15. szintet mire elerem pont 35 aranyam lesz. Akkor mar csak kb 5-10 arany kell, amit majd potolok a fizubol, es akkor lehet sajat cegem vegre :) Meg kell kb 80 XP :P -
#530 Mi is azt tervezzük, csak mi hárman fogunk ;) -
Cat 02 #529 Én inkább cégalapításra megyek rá :) -
#528 Oké,köszi mégegyszer!:D -
#527 Nah elküldtem ágról szakadt román testvíremnek :D
Ha éhezel már szólj küldök még :D -
#526 3 szintről milyen gyorsan lehet elérni a 6 ot? -
#525 Nem is hinnéd milyen jól megy :P
Nemsokára meglesz a q2 es ház is -
#524 Amint beenged oldal küldöm, lehet csak holnap lesz :D -
Cat 02 #523 Felesleges ? De jól megy neked :p