3367
eRepublik - the new world
-
Cat 02 #442 De ha trainel meg dolgozik is, akkor így is -1-be megy aznap :) -
#441 felajánlani ingyen feltudok egy q1 es kaját ha kell. akkor egy napig nem kell venned tudsz gyüjtögetni -
Cat 02 #440 Fel Giftelteted magad. Veszel giftet, elküldöd vkinek és ő tud csak, te magadat nem. 1 Q1 gift 1 wellness. -
#439 34 a wellnessem, háboruzni nem tudok, és a jobb kaják az összespórolt fizumba kerülnek kb darabonként. hogyan tudok kórházba menni? vagy feltornászni valahogy?? :| -
#438 Kössenek csak :D Az ilyen nem szokott érdekelni. Előbb utóbb úgyis összejön az 5 gold ebből :) -
#437 Sokaig csinalod beled kotnek mind az eddigi osszes vicc ujsagba -
#436 http://www.erepublik.com/en/article/k-m-s-reggelt--739592/1/20
Második szám :D -
Cat 02 #435 Az a szinted, a skilled máshol van. (my places/profile/bio) -
ZsirosKenyer #434 Kérdés: Profile picture-ben van egy kis zöld négyzetben egy szám. ÉN eddig azt hittem az a skillem, viszont ha munkahelyet akarok váltani, kizárólag csak 0 skilles melót vehetek fel. Miért? -
#433 En ugy latom, hogy minden rendben mukodik. -
#432 most regeltel? az hogy lehet? Nalam nem megy az oldal mar kora delutan ota.
De egyebkent igen. Mindig az inventorydban levo legjobb minosegu kajat eszi meg automatan a nap elejen. -
#431 most regeltem, a kajat automatikusan megeszi majd? -
#430 Szerintem bugos. Én is kb. úgy állok. De mások már még előrébb vannak, pedig ma még fel sem léptek. Nem lehetetlen. -
#429 Én ütöttem most 2 nap alatt 10x, így lettem lvl9. Nála meg a battlenél 0/250 van, szóval kizárt. -
#428 Gondolom harc. -
#427 Az a 83 xp nagyon szép. Hogy jött össze 11 nap alatt ? -
#426 2 goldért indítható. Az újság arra jó, amire a való életben is, információt adsz-cserélsz stb.. És ha összeszedtél 1000 embert, aki feliratkozott az újságodra, akkor media mogul leszel és 5 goldot kapsz plusz egy érmet. -
#425 Voteoltalak téged is. Látom az elején volt némi probléma az újság kiadásával. :D -
#424 Voteoltalak. Mire jó amúgy egy újság és mennyit kóstált a beindítása, működtetése. -
#423 Újságom :D -
#422 első cikkem -
#421 Én kint vagyok Indonéziában. Most van egy rw, ütöttem 5x, ilyen 8at meg 13mat. Nem is ez a lényeg, hanem minden ütés után ad 2 xp-t. Így ma csak ezzel kaptam 10et, lvl 8 lettem :) -
#420 pikcsába....tök jó hogy nemtok harcolni me franciába vagyok...... :( -
#419 Csak nekem küldi lassan a megerősítő mailt reg után? -
#418 Ujsagban irta Quick hogy csak edzo csata lesz, harcolhatnak roman oldalon is, ha gyorben laktok ti is harcoljatok mert jott tesz wellneseteknek -
Cat 02 #417 Hát, eléggé nem nyerésre. Ahogy én látom. -
#416 nyerésre vagy vesztésre állunk? :D -
Cat 02 #415 78ezerről, sikerült 110-re növelniük a falat :D Sikeres a magyar hadrend.
Ám azt én se értem, elvileg román oldalról is lehet harcolni a resistanceért... -
#414 hogy áll a csata mert nemtudok benézni :( -
#413 Még egy dolog. Zajlik a háború a románok ellen, megint szarakodik a login ... -
#412 Amúgy kinek kell írni, hogy nem pakolja ki az képet? -
#411 Azon röhögök, hogy a most zajló magyar-román háborúban román oldalon lazán harcolnak magyarok is, legalábbis ilyen nevek vannak, mint Pillike, Kadar A., stb. -
#410 Sajnos megtettem, mert kaptam egy ingame mailt, hogy töltsek fel egy újat, bla, bla, bla, meg hogy igazi legyen, stb. -
Cat 02 #409 Bug. De ne tölts fel újat. -
#408 *jegyzi -
#407 Miért nem jelzi meg a profile képeket? Bug? -
#406 A cégembe... :DDD
Szerintem egyenlőre tartsd meg, mert az 5 arany magában nem túl sok... -
#405 nah elértem a 6-os szintet....az 5 goldot mibe érdemes befektetni??? :D -
Cat 02 #404 http://www.mibbit.com/chat/
#egyetem talán. -
#403 oktatási minisztériumnak hogy írhatok levelet?