eRepublik - the new world

← ElőzőOldal 68 / 68

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlackShadow
pár tipp/infó:

-munkaszerzés-
Economy -> Find a job
itt látható, h milyen területeken lehet dolgozni, ill, h hány cég van, valamint hányan dolgoznak abban az irányzatban. Annyi a teendõ, hogy kiválasztod milyen téren akarsz dolgozni, beírni a munkabér igényléshez egy számot (általában 3-4 forintért dolgoztatnak kezdõket, de ez cége válogatja). A szövegmezõbe nem szükséges semmit sem írni, késõbb írhatod a skill szintedet. Leokézod és vársz 😊
jobb oldalon lévõ kék nyílra ha rámentek kilistáz némi infót, valamint alul a legjobb cégeket azon kategóriában. Érdemes felgyorsítani a munkakeresést, ha kiválasztotok egy céget, aminek az oldalán láthatjátok a tulajt, és annak írtok egy levelet, h szeretnétek ott dolgozni.
Munka ajánlatokat levélben kaptok amit jobbfelül jelez a játék. Több ajánlatot is kaphattok így célszerû elõször végignézni ki ajánl többet, és csak azt elfogadni!
Ha megvan a meló, akkor a cég oldalán lesz egy Work link amire ha rámentek egy szép nagy zöld enter formájú Work gombot kell megnyomni és letudtad az aznapi melót.
Többi nap az Economy menünél alul láthatjátok a céget ahol dolgoztok és arra kell menni.

-kaja-
az evés itt automatikus, a lényeg, h mindig legyen leltárban. a piacon beszerezhetõ a termék (egyelõre sajnos elég drága). a minõség azt jelzi, hogy naponta mennyi wellness pontot regenerál. 1 napi meló -1 wellness pont. 1 napi katonai tréning -1. Ha eléritek a 0-t meghaltok!

-katonaság-
military -> train here
elõször is sorozásra kõ menni majd minden nap egyszer tréningelhetsz. ezzel növelve erõdet ami majd harc közben lesz fontos. a háborúra egyelõre nem térek rá, mert még nem lesz a közeljövõben ebben részünk (de kitudja..)
okosok azt mondják, hogy 2-3 naponta ajánlott tréningelni, és legalább 2-es szintû kajákat venni, h gyorsan elérd a 100-as wellnesst.

Egyelõre asszem ennyi 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

TommyC
küldök

dixitque deus fiat lux

nekem is jöhetne egy meghivo, akinél van fölös elfekvõ az jelezze és megy a privi 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

BlackShadow
na, megy ez 😊 már csak 1 meghívóm maradt, viszont van itt még 3 emberünk 5-5-5 meghívóval 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

autoszimulator
Most már tõlem is lehet kérni a meghívókat 😊

.: mobilize.hu :.

Gyadi
Nálam is található néhány meghívó, ha valaki szeretne, szóljon nyugodtan privátban email címmel. 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

TommyC
Szóval regeltem.
Köszönöm a meghívót!
Így már nekem is van +5!

most tanulmányozom (:

dixitque deus fiat lux

TommyC
ment a privi (:

dixitque deus fiat lux

BlackShadow
na igen a nyelv miatt nem biztos, h sokan rákattannának 😊 30 perc meg több mint elég 😊 dobj meg egy email címmel és küldöm a meghívódat!

autoszimulator
Jónak néz ki, de szerintem amíg teljesen angol a kezelõfelület, addig nem sokan fognak a magyarok közül játszani, mivel elég sokrétû angoltudás kell hozzá.. De az ötlet jó, ha gondolod meghívhatsz, és akkor máris +4 meghívónk van 😊 Feltéve persze, ha a napi max 30 perc elég egy acchoz 😊

.: mobilize.hu :.

BlackShadow
oh azt kifelejtettem, hogy van egy magyar fórum is

BlackShadow
Szasztok.
Fõ célja ennek a témának az lenne, hogy növeljük a magyar játékosok számát!
Ez a játék egy teljesen web alapú -hát, h is mondjam- gazdasági, stratégiai szimulátor. Ez teljesen ingyenes, és naponta nem igazán igényel többet 5-10 percnél, ha az ember csak élni akar benne. Viszont sokkal komolyabban is el lehet benne merülni, ha megfog a játék. 😊
Lehet benne dolgozni, céget alapítani, háborúzni, politizálni, újságot írni stb.stb.

itt találtok egy bemutató videót (teljes képernyõn nézzétek)

Egyelõre beta stádiumban van, aminek köszönhetõen csak meghívóval lehet bekerülni.
Nekem még maradt 3 meghívóm, és minden új tag kap 5 meghívót, így, ha eltudunk indítani valamiféle lavinát akkor jók leszünk 😊 Jelen pillanatban 360 magyar játékos van. (sajnos jópár kamureg)
Tehát küldjetek privátban email címet és megy a meghívó.

remélem nem minõsítitek ezt reklámnak, sajnos máshogy nem lehet még bekerülni ebbe a sztem nagyon jó játékba

← ElőzőOldal 68 / 68