3367
eRepublik - the new world
-
#682 ja azt nem értettem. szóval lehet úgy hogy átadom a te inventorydba, aztán meg te offereled nekem? -
#681 nah bazz....nemtom dolgozni, me a cégem nem tud fizetni.... -
Cat 02 #680 Mondtam h donateld, ne offereld :s így most vennem kellett 2-t -.-' na mind1 ^^ -
#679 küldöm és kiderül mit ér arra a wellnesre ez a csöpp ajándék :D akkor megleszek 40 feletti wellnessel már csak egy csatára kell várnom, sztem nem sokat :D -
Cat 02 #678 Ha elküldöd nekem az ajándékod (donate), akkor felgiftellek vele...
CatLand vok ingame, nekem most 95 ös wellness-el nem kell ajándék :D -
#677 ha valaki benne lenne egy 2 csillagos ajándék cserében kérem írjon privátot.
úgy értem a cserét hogy küldök neki egy 2 csillagos ajándékot de ő is nekem egyet. -
#676 Senki sem fogja elvenni toluk. -
#675 Akkor fogok röhögni, ha a románok elveszítik Erdélyt, bárki is szedi el tőlük. :D -
#674 alakul :) de azért afrika még mindég egy szürke folt :D -
#673 Finnek is tervezik hogy nekik esnek és moszkva régiót elfoglalják -
#672 Románia elég erős csonkolásnak indult... :D -
#671 Jók ezek a "pici" változások:
-
#670 Hétfőn költözök MO-ra :D -
#669 a hard worker medal :) -
#668 igen,tudsz giftet venni, elég olcsó. Magadnak nem tudod felhasználni, oda kell adni vki másnak(donate) és ő pedig felgiftel majd.
A medálról meg ötletem nincs, miről beszélsz:D -
#667 mindig a legnagyobbat használja fel..... -
#666 köszi szépen! bírok azt magamnak venni? :D most van a raktáromban 2 q3 kaja és 1 q2 remélem a 3 asat eszi és akkor dolgozok, a medal miatt és holnap után meg lesz csont nélkül addig csak betámad valaki és harc, többet nem követem el a hibát, hogy többször harcolok 1 nap, mert nem lehet kórházba menni leírom mégegyszer, hátha vannak még rajtam kívül kezdők :) -
#665 küldtem neked 2q2 giftet, az 4 wellness. -
#664 áh de elrontottam most van 33 wellnessem és elfogadtam egy q3 as cég ajánlatát, dolgoztam is ma. kár hogy nem lehet csak kajával feltornázni :( -
#663 mikéne :) -
Cat 02 #662 Na szereztem végülis. -
#661 a munkáltatómtól várom a jegyet a hazai piacról :D hogy mennyi lesz attat nemtom....maj megírja :D -
Cat 02 #660 Honnan szereztél és mennyiért ? -
#659 pont hogy mexikó a szövetségesünk :D
amúgy most szeged a nagyobb prioritás.....én is oda akarok menni csak várom a repjegyem... :D -
#658 innen ákoson kívül lakik még valaki indonéziában? :D -
#657 new yorkban vagyok és mexiko ellen harcoltam. volt 40 wellnessem aztán felnyomtak 60 ra beleéltem magam és harcoltam megint párat erre most 30 és kórházba úgy néz ki 1 nap csak egyszer szabad :D
-
#656 de nehogy burgenlandban harcolj -
#655 megvan, köszi nagyszerű és már újra harcolhatok :) -
#654 a csatatéren kiírja hogy mehetsz kórházba.....azt ott meggyógítanak... :D -
#653 harcoltam muitatta mennyit sebeztem stb, de hol tudok kórházba menni? -
#652 Vicces :D tegnap banoltak mindenemet, de azert az orgomat/cegemet meghagytak akinek atutaltam az osszes penzt :D -
#651 Vicces :D 28 napja regisztráltam erep szerint de ma megkaptam hard worker medalt :D -
#650 Olyan szar ennek a jateknak a redszere, csinaltam egy iron ceget iranban. A piacon senki nem veszi meg amit termelek, mert mindenki privatban donatel adogatja ide oda a nyersanyagot. Liszenszeket 20 goldert meg plane nem erdemes venni. A legjobb az egeszben, hogy veszel egy repjegyek az orgodnak, es oda mesz ahova akarsz igy piacra kirakni gyakorlatilag ertelmetlen is, mert mindenki ugyis oda megy ahol a legolcsobb. -
#649 Vennék q2-es vagy q3-as házat aranyért! -
Nav #648 Szegednél csata,lehet nyomni! -
#647 mexikóval nemsokára összebalhéznak megint. csak nem tudom hogy kell harcolni. eddig néztem a battlefieldet mentek a pontok meg lehetett városra, külvárosra, oföldalattra kattinttani, mást nem láttam ezért vagyok értetlen. már a q1 kemény fegyverem beszereztem :) -
Cat 02 #646 Sehogy, nincs harc USA-ban ahogy nézem. -
#645 new yorkban van 3 as szintű :) igaz kanadában van 4 es is de ez nekem elég 30 wellness szép. de hogyan kell harcolni, mire kattintani, mert ott ilyen városrészek meg földalatt van :S -
Cat 02 #644 Mo-n van elég csat A:D Ám csak akkor menj ha régiódban van korház. -
#643 érdekes kérdés lesz :) szeretnék harcolni és kórházba vonulni, persze wellness :D szóval elmegyek a battlefiledre, és ott mit kell tennem hogy harcoljak, és utánna kórházba? eddig nem volt elég xp, most meg nincs csata de szeretnék felkészülni :)