3367
eRepublik - the new world
-
#762 megtenném, csak félek, hogy 2 regért kibasznának :( -
Cat 02 #761 Aham. -
#760 vagy te most mire gondoltál? regeljek újra? -
Cat 02 #759 És 10es welnessel mit érsz ? Nem vesznek fel sehova... szart se termelsz úgy. -
#758 mert? ha megdöglesztem, indulok megint 10-es wellnessről... -
Cat 02 #757 3.22 ? Akkor inkább kezdj 1 újat... -
#756 3.22 a wellnesem :S Így meg nem nagyon tudok dolgozni se, fasza :\ -
#755 kösz :)
You have successfully moved to Southern Great Plain, Hungary. :D -
#754 Csehország, Törökország, Kína, Ausztrália... -
#753 a térképen alul középen vannak gombok.....ott a zászló mellett van egy házikó csillagal az megmutatja a PEACE, Atlantis és semleges országokat.... -
#752 aha... ebből se tudtam megállapítani, de nem baj, ma hülye vagyok :D -
#751 Tess jóféle up-to-date térkép -
#750 és melyik semleges ország? régen játszottam már vele, és akkor még teljesen máshogy nézett ki az oldal -
Cat 02 #749 Először semleges ország, utána mo-ra. -
#748 Amúgy honnan lehet Magyarországra utazni, ha már Romániából nem engedi? :D -
Cat 02 #747 Nem is kell, volt 1 jó terv, azt sikerült szövetségre lépnünk általa a teljes Atlantissal, bugok ftl :D -
#746 de egyébként hihetetlen hogy az adminok megint hogy a románok felé pillognak... bár ezen már nem csodálkozom -
#745 :| Igaz, van pénzem jegyre, de nem akarom elkölteni xD Bár lehet el fogom akkor :S -
#744 Akkor vár ameddig nem fogllalunk :D -
#743 megvárod amíg vagy elfoglalják a magyarok a területet ahol vagy, vagy pedig azt, mire békét kötünk a románokkal :D -
#742 Van valami mód arra, hogy Magyarországra jöhessek Romániából, azonkívül, hogy veszek még egy moving ticketet? -
Cat 02 #741 Ám Norvégoknál nem TO-ztak a magyarok ? Mert akkor leválthatnák az ottani elnököt =\ -
#740 Nem támadják őket az indok teljes erőből, mert még mindig tudnak csiki-csukizni. -
Cat 02 #739 Hm, Ukrán "blokk"-nak vége, azt elvenni eléggé gázos lesz megint, főleg h védeni elvileg könnyebb :D -
#738 Mivel az csak edzőharc, így valszeg megvédik. -
Cat 02 #737 Huh, mibe h holnap ilyenkor szerverleállások lesznek és a Románok megint valahogy megvédik a területet ? =\ -
#736 pfff, akkor meg se próbálom, addig dolgozok itt Romániában, és megpróbálok itt élni :P -
Cat 02 #735 Hja, oda nem lehet, utazz egy semleges országban, majd onnan Mo-ra. -
#734 Nekem nem hagyja románoktól Mo-ra,merthogy háborúban állnak-.- -
#733 Hi!
Hogy lehet a moving tickettel elutazni? :S -
Cat 02 #732 Ellensegesen ^^ De most nem tom mit vártak, h idecsődítenek több ezer magyart, azok majd szépen felvirágoztatják mo-t ? SGP-t se tudtuk volna visszafoglalni Peace-s tankok nélkül... namind1, ha jól tom tisztázódott a helyzet. -
#731 engem banolnak az a sajat dolgom, masnak semmi koze hozza
az meg hogy a sok gyoker onalloan merre tozik, es bassza szet mas orszagok gazdasagat az egy kicsit mas tema
meg lehet nezni, hogy hogyan velekednek rolunk mostanaban a kulfoldiek, pl kanada, lengyelorszag stb -
#730 pontosan -
Cat 02 #729 Gondolom arra gondolt h már banolnak, és megis gyanus dolgoakt csinálsz, és mégis te papolsz arról h értelmes TO, nekem ez jött le. -
#728 kettonek mi koze van egymashoz ? -
#727 és akkor még te beszéltél a TOkról -
#726 Hali !
Bencsivel egyutt bohockodunk itt, amig ki nem banolnak :D (megint) :D -
#725 Hi!
Te is tolod az erepet? Micsoda véletlen! brandom néven vagyok keress meg. :) De rég is volt már mikor Battlefield-et toltam. :) -
#724 erepen írtam, hogy a jegyet állam.
#722: Semmi TOról nincs szó, csak valamelyik idióta kitalálta... -
#723 sajna még arra sincs pénzem, hogy vegyek repjegyet, kell kajára, emígy is alacsony a wellnessem, már rég volt háború amcsiban, 1 hete nem is harcoltam :(