eRepublik - the new world
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFTBA ಠ_ಠ
dixitque deus fiat lux
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
42 citizens voted (9.88% of population)
General Elections Coverage
Candidates Votes
Prinz Eugen 24
zebalu 18
Congress Votes
Magyarorszagi Demokratikus Munkapart 21
Magyar Nemzeti Part 19
Csökken az MNP és az MDM közti különbség 😄 Hajrá MNP 😊
DFTBA ಠ_ಠ
May 01, 2008
33 citizens voted (7.78% of population)
General Elections Coverage
Candidates Votes
Prinz Eugen 20
zebalu 13
Congress Votes
Magyarorszagi Demokratikus Munkapart 18
Magyar Nemzeti Part 14
(Find a job -> weapons bekattyol -> beírsz egy árat -> OK)
#95 egyelõre Q1 -et gyártunk, kell 20 arany a minõségnöveléshez.
Számolgattam egy kicsit és egyelõre elég veszteségesek vagyunk 😄 (30 forintomba kerül 1 fegyver elõállítása és 10 forintért lehet elvileg elpasszolni). de majd okoskodok 😄
#103: #12 -es hsz-ben leírtam (kaja résznél)
#104: én úgytudom, hogy a románok csak a játék harcrendszerét csinálják
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
svédek elég késõn "jöttek", csak kurva sokan vannak...az elején még Pakisztán volt messze a legnagyobb, 2-3 nap alatt össze lett szedve x ezer arany amennyi a háborúzáshoz kellett volna, csak aztán amikor szóltak az adminok hogy boccs még 5 hónap mire elkészül a háború modul akkor sokan hagyták a francba
amúgy a wellness növelés, munkaszerzés meg ilyenek teljesen jól, hülyebiztosan el vannak magyarázva az oldalon is
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Asrock Dual-Sata2,A64 3700+, 1.75 GB Ram,Sapphire 2900Xt,Seagate 250& 160 Gb, 19\" Dell M992, Nec AD-7173A,stb.
Amúgy ti is csövesek vagytok? 😄 (nincs házatok)
Hogyha majd szeretnél dolgozni akkor szólj blackshadow-nak 😊
Asrock Dual-Sata2,A64 3700+, 1.75 GB Ram,Sapphire 2900Xt,Seagate 250& 160 Gb, 19\" Dell M992, Nec AD-7173A,stb.
Héj... Azt mutatja a game hogy ma már dolgoztam 😄
Ha tudok 😊
Oké 😄
és milyen minõségû fegyvereket gyártunk?
eBau Meister
aki akar, jöhet, de még nagyobb szükség van pénzre akinek van feles (nemhiszem) az dobhat keveset 😛
meghálálom (:
dixitque deus fiat lux
ez csak elnevezés, itt nincs olyan hogy ilyen típusú vagy olyan típusú fegyvert gyártasz, csak annyi hogy fegyver, és hogy milyen minõségû, mint ahogy kajában is.
DFTBA ಠ_ಠ
Lehet...
Amúgy megnéztem... 438 katonánk van 😄
Norvégokat még talán letudnánk gyõzni 😊
De ebben a cégben mért vizipisztolyokat gyártunk?
Mért nem igazi fegyvereket? 😊
Na de most megyek majd holnap leszek
Jó éjt mindenkinek! 😊
amúgy belegondoltam: amíg nincs háború, ki fog tõlünk fegyvert venni? nem hiszem hogy németo. idejönne mo.-ra csak hogy vizipisztolyt vegyen 😄
DFTBA ಠ_ಠ
Mert ha van azt válalnám 😛
Jópár ilyen stratégiai terület foglalgatós játékkal játszottam már 😄
És szeretem is azt a stílust 😊
Tegyük fel hogy egy hónap múlva elfoglalják az országot...
És akkor még olyan 130 napot lelehet húzni megszállás alatt...
Majd passzív ellenállást csinálunk 😄
#83 svedorszag foglalta el daniat nem nemetorszag
#80 igyis keves a munkaero magyaroszagon, meg ha nem tudsz svedul ugyse tudsz nagyon kommunikalni ott
amugy meddig tart a jatek van vmi pont ugy mint a travianban ami utan elorol kezdodik az egesz?
Láttam valami olyat hogy ilyen új újság csinálása 😄
Hogyha netalán elfoglalnák az országot akkor kilehetne hirdetni lázadást 😛 😄
Nem lehet hogy az egész cucc készítõje a Svéd elnök? 😄
Az nem sok...
Inkább újra regisztrálok és svédországba teszem le magam 😛
Amúgy Kanada elfoglalta az USA-t 😄
vagy legalább is minden USA terület kanadai fennhatóság alatt áll...
2, háború pontos menetérõl én nemtudok sokat, csak annyit amit most megnéztem. svédek 2500an vannak, norvégok "csak" 925 -en. mi magyarok ~480 -an 😊 esély ? nincs 😄
de amúgy most Svédország nyert? és ha igen akkor Németo. már az övé is?
DFTBA ಠ_ಠ
Aztán hogyha vissza vertük a támadást akkor ellentámadást indítunk 😛 😄
gcsab
a játékban a nevem 😄
Most hogy van ez a háború?
A Svédek meg a Norvégok elakarják foglalni európát?
Vagy mi?
Ezt írja már le valaki érthetõen pls... 😊
Ha háború van, és vki Holiday mode-ba van és idõközben az országát elfoglalják, akkor automatikusan "átköltözik"?
Azért kérdezem mert ugye lesz nyaralás, és ez a Svéd-Német háború ha kiterjed, akkor ilyen eset elõállhat.
DFTBA ಠ_ಠ
#65 elvileg lehet külföldre költözni 😊
Ha esetleg lerohanna svedorszag az elkovetkezo 1 honapba
Üdvözöljétek az elsõ magyar gyártású vízipisztoly gyártó céget! 😊
"A víz a mi urunk!"
Kezdõ fizetés, weapons skill elején 5 HUF! Jelentkezéseket írjátok ide válaszra nyugodtan, egy játékon belüli névvel. Játékon belül csak annyit kell tennetek, hogy a "Find a Job"-nál a weaponsra mentek, s miután ez megtörtént megy a munkaajánlat.
sry a duplázásért, de ennek kell külön post