2894
-
#33 jelentem, felirat van:D
látta már vki az új rész? -
#32 van új rész, várunk a magyar subra:D -
#31 jah, 1x09, 1x10 nagyon jó volt, azóta kicsit gyengébb volt ez a két rész, reméljük nem maradandó :) -
#30 megnéztem, nem volt vmi nagy durranás...apróbb poénok voltak, de smmi extra, egy erős közepes:D
remélem azért nem magamba beszélgetek itt:D:D -
#29 nah, elkészült a magyar felirat a 12.részhez, ezt azoknak írom, akik nem tudnak anglul, mint én:D
Holnap reggel megnézem és én is írok pár sort róla:D -
#28 nah, lett banner, remélem tetszik mindenkinek:D
-
#27 lol:D:D -
#26 mentsegemre szolgaljon a hajnali 8 oras iras :D olyankor epeszu ember meg nincs fent (kiveve ha fizikus :D :D) -
#25 az egyel korábbi.
#22:
sok sorozatot/filmet kell nézni angolul, és egyre kevésbé kell majd a felirat :D -
#24 Amugy a sorozat uber. Neha kicsit eroltetett es egy ket motivum tobbszor is visszater (Sheldon-Penny 'parbeszed' :D) de mindezek mellett rendkivul szorakoztato :D Bar nekem az IT Crowd is nagy kedvenc volt :D -
#23 feliratok.hu-n van magyar sub... en is onnan szedtem le -
#22 te felirat nélkül nézed? jó neked, ha tudsz angolul:D én meg várhatok a magyarsubra... -
#21 ha komment kell:
sztem elment, de nem volt átlagon felüli.
:P -
#20 nah már kint van az új tész, ha lesz felirat akkor megnézem és lesz komment is:D -
#19 kössz:D -
#18 jövő hét kedd hajnal -
#17 Mikor lesz új rész? tudja vki? -
#16 Még csak Amerikában vetítik...
Ajánlom figyelmedbe a torrentes oldalakat, onnan le tudod szedni, feliratot pedig a feliratok.hu-n találsz -
#15 Ez csak Amerikába vetítik? Itthon nem? Vgay le lehet szedni valahol? -
#14 lehet h az angol humor jó, de a sorozat így is erőltetett -
zerosdfd #13 Szerintem meg fordítva van: Az It Crowd sokkal kevésbé erőltetett, mint a Big Bang, amiben még a színészek is elég bénák. De azért nézem, mert hát nincs jobb manapság. -
#12 Meglessük^^ -
#11 vagy akik szeretik az angol humort -
#10 bezt -
#9 a big bang theory tényleg nagyon jó
de az it crowd mekkora egy erőltetett fos már? azon tényleg csak a kockák nevetnek -
#8 alap sorozat, meg is lepődtem, hogy csak most lett topikja (+fav) -
#7 Kockafejek is nagyon jó. Szvsz jobb, mint ez.
"Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?" -
#6 xD
Aki szereti a The IT Crowd vagy a Kockafejek sorozatot annak ez a sori kötelező:D, aki viszont nem szereti az is nézze, mert sokkal jobb:D:D -
#5 Ez főleg azoknak jön be akik looserek vagy kockák. :D
Egész jó kis sorozat szvsz. -
#4 Részemről nagy kedvenc lett a sorozat, jelen pillanatban 11rész ment le Amerikában, én 2nap alatt ledaráltam:D nagyon bejött...
Az első két rész nagyon vicces, a legjobbak, az elkövetkezendő 5rész szerintem egy kicsit alacsonyabb színvonalú, de élvezhető és humoros. Aztán jött egy szrájk és 3-4hónap szünet, az amerikaiak sitcomra éhesen várták a folytatást és nem is csalódtak, ugyanis egyre jobb és jobb részekkel tért vissza 4hónap után, ez bizony a nézettségén is meglátszott a sorozatnal, ugyanis nem is kicsit megugrott:D
Remélem jó kis topic lesz ez és sokan írtok majd ide, minden rész után írok majd kritikát, és várom a ti hozzászólásaitokat is! -
#3 Sorozatjunkie kritika itt: katt ide
SorozatGuru kritikák pedig: ittés itt -
#2 még1 ismertető
-
#1 Big Bang Theory
A kozmológiában az ősrobbanás (angolul Big Bang) egy olyan tudományos elmélet, mely szerint a Világegyetem egy rendkívül sűrű és rendkívül forró állapotból fejlődött ki nagyjából 13,7 milliárd évvel ezelőtt. A tudósok... a kutatók... Szerintük minden ezzel kezdődött. Lehet rajta vitatkozni, lehet egyetérteni velük, lehet megcáfolni őket (bár ez a többi okos dolga). De lehet röhögni is rajtuk. Hogyan?
Sokan állítják, hogy az emberi hülyeség határtalan, de valószínűleg az emberi okosság is. Mi van akkor ha ez a két dolog találkozik? Az általában vicces. Emberek akik a megszokásaik szerint, tudományos alapokra fektetve élik mindennapjaikat, a szigorú szabályrendszerek pókhálójában: indulásnak nem rossz. Az átlagember ezen csak mosolyog. De ha ebből készül egy TV sorozat, akkor lehet nevetni fog inkább.
Bizony. Ez a The Big Bang Theory című sitcom, amely a CBS-en fut és a kezdetek óta hatalmas sikere van - hozzáteszem nem véletlenül. Sorozatunk főszereplője két elvont fizikus-kutató okostojás, akik nem tudnak már mint kezdeni a magas IQ szintjükkel és ennek mellékhatásaival, a számunkra legtermészetesebb dolgokat másfél perces monológokban vezetik le, minden tudásukat bevetve. És nagyon jól csinálják. Engem nehéz igazán megnevettetni, de nekik sikerül. Élik a kis életüket, szabályos hétköznapjaikat mindaddig, amíg a szomszédba be nem költözik egy dekoratív szőke hölgy, aki alapjaiban borítja fel Sheldon és Leonard életét.
Leonard persze belehabarodik, Sheldon pedig racionális érvekkel próbálja megmagyarázni neki, hogy nincs szükség egy nőre az életükbe. A görcsös ragaszkodás az előre kidolgozott életrendhez teszi igazán komikussá a dolgot, mint például minden kedden ugyanott kajálnak és ugyanazt eszik, minden szerdán Halo3 party van, a hétfő a WOW napja, ki mikor használhatja a fürdőszobát reggel, percre beosztva és még sorolhatnám. Két igazi kocka gyökér, akiken az ember alapból betojik. De szerencsénkre a két rakás szerencsétlenségből van még kettő, akik bár nem laknak velük egy fedél alatt, idejük nagy részét velük töltik és ajándékozzák meg őket néhány vicces perccel... ahogy minket is. Ők nem mások, mint Raj az indiai srác - aki mellesleg annyira beszari, hogy nőhöz nem mer hozzászólni - és Howard aki úgy néz ki mint valami Beatles fan, akinek csúnyán elbaszták a frizuráját - ő meg azt képzeli magáról hogy egy mini-Casanova. És a soron következő epizódokban mindíg mutatnak valami újat. Mindannyian.
Bár szóban forgó sorozatunk már a 8. epizódnál tart és nem újdonság, úgy gondoltam fel kell hívnom mindenki figyelmét erre a gyöngyszemre. Csak ajánlani tudom: 100% humor, 100% nevetés 20percben, minden héten. Szigorúan minden héten.