2894
-
#73 ahham, Sheldon nagyon "tudálékos", csak nehéz megérteni néha a poénjait:D -
#72 lehet nagyon kocka vagyok, de nekem Sheldon karaktere jön be legjobban, de lehet csak azért mert birom követni a nyakatekert levezetéseit, elméleteit. -
#71 Howard a legjobb arc:D -
#70 #69 nincsmitXD
#68 nekem Howard és Rajesh a két kedvencem, Howardnak nagyon ütős poénjai vannak, Rajesh meg...béna(gondolok itt a lányokkal való társalgásokra) -
#69 En szemely szerint halaval tartozom neked a topikert. Teljesen veletlenul tertem be ide, de halat adok az internetnek, hogy erre jartam es megismertem a sorozatot. Szoval egy szo mint szaz: Koszonom! -
#68 Nem tudom volt-e mar... de kinek ki a kedvence a sorozatbol es miert? -
#67 Nah akkor egy kis vélemény
Mióta megnyitottam a topicot egyre többen vagyunk és kezd bepörögni szépen lassan a topic, ennek nagyon örülök, csak így tovább
A sorozat kedden elérkezik az első évad végéhez a 17.részhez...mondanom sem kell, hogy a sztájk miatt lett csak 17 részes az évad(amúgy 22lett volna). Reméljük egy überfasza résszel búcsúznak maj. Ne feledjük a 2.évad már biztos úgyhogy pár hónap szünet után ismét élvezhetjük majd őket!
-
#66 #63: első, mert minden fsz rajta van, amúgy mindkettő okés
#65: minden igaz. :S
de majd ősszel!!! -
#65 ohh,ha minden igaz a jövőheti lesz a szezon utolsó része -
#64 az első. -
#63 szerintetek melyik lenne jobb új bannernak?
vagy
-
#62 nah megnéztem a 16.részt és tényleg nagyon fasza voltXD
Amikor a kórházban Howardnak megláttam az arcát...hát bakker:D annyit röhögtem rajtaXD
Csak így tovább... -
#61 igaz is, azt már én kérdeztem#22 -
#60 feltételeztem, hogy nem az angoltudásom iránt érdeklődik ilyen nagyon:P -
#59 sztem arra kíváncsi, hogy felirat nélkül angolul nézed e a részeket vagy angol felirattal(a lényeg, hogy semmi magyar nincs benne) -
#58 igen azt szerettem volna,na min1 kivárom -
#57 sztem még nincs eng sub, ha azért kérdezed, hoyg tudok-e linkelni -
#56 engsub? vagy neked sub se szükséges? :) -
#55 nah de jó, én megint csak 4-5nap múlva nézhetem meg...grrr -
#54 nekem nagyon bejött föleg ez a szöveg, Sheldon-tól:
"Jajj, istenem! Milyen számítógépe van? És ne azt felelje, hogy fehér!" -
#53 no, kedd, új rész, immár a 16. Csak remélem, hogy olyan jó, mint az előző, várjuk a feliratot... -
#52 XDD fasza volt a 15.rész:D ma végre megnéztem, és az évad legjobb részei között van, jó lenne egy ilyen folytatás:D -
#51 hát én felirattal nézem, mert nem igazán vágom az angolt:D meg úgyis érettségi, szal későbbre hagyom, addigra meg úgyis kész lesz a felirat:D -
#50 sztem felirat nélkül is jól látszik, ki miatt volt a legjobb rész... (argh...)
De milyen tájszólása volt már, Sheldon-nak meg nincs is, szal érdekes... -
#49 igen?? akkor már nagyon várom a feliratot -
#48 na 115 watched,bezt epizód eddig sztem -
#47 Kedd van, ma lesz újabb rész:D -
#46 jaja:D azért az első 3-4részben voltak olyan poénok, amik nagyon jók voltak, én azokon feküdtem:D utána tényleg leült kicsit a hangulat, és most ezzel a 14.részzel kezd ismét felkapaszkodni(nem úgy értem h ez a rész hiperszuper:D volt, hanem hogy javul) -
#45 13 részig én is megnéztem, tetszett nagyon, de nem sok olyan poén volt a mint hangosan felnevettem! A karakterek jópofák nagyon főleg Howard aki minden csajra ráizgul!:DDD -
#44 a 14.rész sztem fasza volt, sokkal jobb, mint az eddigi 3 mondjuk, ebben a részben sokkal viccesebb, érthetőbb poénok voltak...tetszett:D -
#43 jah:D akkor jó -
#42 me, tartom valószínűnek , mert adatlapja szerint 25-30 között van :) ... -
#41 vagy az is lehet hogy ő is most érettségizik és tanul:D
de mind1 várom(juk) türelmesen:D -
#40 bizonyára a 4 napos szünet kavar be. Seth (Gie) nem nyilatkozott még semmit. -
#39 mikor lesz magyar sub? tudja vki? már szokott ilyenkor lenni... -
#38 kedd van, vagyis új rész:D -
#37 megnéztem, háááát...nem volt vmi nagy szám ez a rész sem, viszont voltak benne fasza poénok:D remélem a folytatás jobb lesz -
#36 köcce -
#35 "áldozzák meg"
helyett:
"átkozzák meg" -
#34 jah, még kedden.
akit esetleg érdekel, ami a feliratból nem jön át, mert szóvicc:
PMS -1: Perpetual Motion Squad: azaz Örökmozgó osztag
PMS -2: Pre-Menstruation Syndrome: hát azt hiszem ide az urban-dictionary-ről fordítom a legfelső meghatározást, mert beteg:
"Egy nagyon erős bűbáj, amivel a nőket áldozzák meg havonta egyszer. Ennek következtében egy ökör makacsságával, egy Windows oprendszer stabilátásával, és egy sziréna sivításával bírnak. Lényegében a férfiak legszörnyűbb rémálma." (Magyarul a menstruáció előtti fusztrált állapot.)
AA -1: Army Ants: harci hangyák
AA -2: Alcoholics Anonymous: Anoním Alkoholisták (köre)