2894
-
#273 nekem rám is vár a fizika II beugró és tételsor de engem vigasztal,hogy nincsa a gépemen az új rész -
#272 Nekem is fizika vizsgára kell készülnöm. :( -
Cat 02 #271 Grrr, itt csücsül a gépemen az új rész, de fizikát kell tanulnom, akkor geek vok mint Sheldon xD -
#270 geek songs :) -
#269 nekem meg egyből Weird Al Yankovic - White & Nerdy -
#268 britney paródia ... azonban nekem rögtön a big bangesek ugrottak be róla 8) -
#267 (nekem a kezdőlapom iGoogle - ahova be van állítva filmbuzi és junkie is... de valahogy ma még nem nyitottam új böngészőt... )
-
#266 pont ilyenek miatt, nekem ff első tabjában junkie, másodikban meg sg fórum kezdőlapja van és mindkettőre beállítottam, hogy 5 percenként frissítse őket:D -
#265 jellemző...dél után nem sokkal olvastam Junkiet 8)
kösz a linket :) -
#264 és ha már chuck lorre, akkor a részek végén látható üzenetek itt összegyűjtve megtalálhatók (együtt a Two and a Half Men végén lévőkkel, értelemszerűen ott előbb jelentek ezek meg)
a linken az utolsó tbbt-s van, ami pl. arról a release-ról le is lett vágva, amit én néztem -
#263 vmelyik viasat, vagy esetleg Comedy Central az esélyesebb, de ezek a linkelt oldal kommentjei között is olvashatók. (Viasat, valszeg esélyesebb, mert a másik Chuck Lorre sorozat is ott megy) -
#262 sztem axn elkezdi majd a sorozatot ha van eszük, lenne keletje, bár én szinkronnal tuti nem nézném meg mert sztem el fogják qrni, de ha vki tudomást szerez róla h adják azért szóljon, belekukkantok mit műveltek vele :D -
#261 egy árnyalattal bővebben -
#260 de azt hogy mikor itthon egyik csatorna se játszotta? -
#259 itthon?? komolyan?? -
Chunky #258 Jöm ki itthon dvd-n az első évad. :)
Remélem extrákkal. -
#257 királyság, meg is hoztad a kedvemet, hogy harmadszorra is végignézzem az egész sorozatot -
Cat 02 #256 Fan videók, de sztem nagyon jók.
The Big Bang Theory: Movie Trailer
[URL=http://uk.youtube.com/watch?v=DxhcNvbmg6A&feature=related]The Big Bang Theory: Howard Wolowitz - "The Wolowitz Repulsion Effect"/URL] -
#255 kapna -
#254 -
-
#252 nyugodtan írj emailt, nem nagyon foglalkoznak már azzal h 500hsz... -
#251 ookés, vettem... -
#250 és mellékesen azon kívlü, hogy hízna a májad, hogy a banner felett ott lenne, hogy házigizda: bulykin, mi értelme lenne?
flame nem szokott lenni, banner-t hálistennek nem cserélgetünk hetente (szereplők se cserélődnek)
szal, sztem, és semmi bajom Veled, de tök szükségtelen egy házigazda ide. sztem. -
#249 ööö...tényleg:) -
Cat 02 #248 Meg min 500 hozzászólás ... xP -
#247 mit szólnátok hozzá ha házigazda lennék?
akarok majd dobni egy mailt a modiknak, csak kell hozzá mások véleménye is^_^ -
chetory #246 Sheldon egy állat :DDD Mekkora volt már a legutóbbi rész, főleg a vége. -
#245 ez a karácsonyos rész bexarás volt :DDDDDDDD -
#244 köszi :) ezt bóknak veszem :)
De azért a periódusos zuhanyfüggöny szerepelt az ajándéklistámon ;) -
#243 akkor nem vagy elég geek. :D -
#242 én is gyors megnéztem... kétszer :)
Sheldonos jelentnél megijedtem :) azt hittem,hogy mikor Penny azt mondja,hogy abba törölte bele a száját ki akarja majd dobni a szalvétát :) ... Eddig étel-ember érintkezések alapján :) De ez így tényleg jobb...
...amúgy bevallom meg kellett néznem,ki Nimoy =) -de mostmár örökre megjegyeztem :) -
Cat 02 #241 Najah, most nézem harmadszor a részt :D -
#240 hát nem siették el ezt a feliratot :) -
#239 nah megnéztem, Sheldon egy állatD:A:sda..sA:S.a -
#238 a lábam megőrjít köszi h kérdezitek ^^ -
Cat 02 #237 Már van ^^ -
#236 ja, én is kénytelen voltam megnézni angol felirattal :) -
#235 sokat késik a felirat most...nemtom nézni -
#234 najó...
Sheldon for president! :D
egyebet nem tudok mondani :D