2894
-
#113 nah, ma este elstartol a 2.évad!!! -
#112 reméljük hogy jó lesz:) én már nagyon várom^^
de előtte még egyszer újranézem az 1.évadot ha lesz időm -
#111 A héten ledaráltam az első évadot, nagyon bejött :) Várom a második évadot, remélem tartják a színvonalat! -
#110 nekem azért tetszik ez jobban mert ennek értelmesebb/reálisabb a története :) -
Coco #109 más sztem azért. :) nekem pl. jobban bejött az angolossága miatt a IT. -
#108 megérdemelné szegény gyerek :)
am nagyon best sorozat, nálam verte az ITcrowd-ot is... -
#107 még 20 nap:)
kíváncsi vagyok hogy fog folytatódni, vajon összejön e Leonard és Pennyy? -
#106 pont erre lettem volna kíváncsi :D
+fav -
#105 -
#104 2008-Sep-22 The Big Bang Theory 02x01 Season 2, Episode 1 -
#103 Friss hír: Sara Gilbert vissza fog térni a The Big Bang Theory-be. -
#102 tegnap láttam az RTL- en a Private Practice-t(Dr.Eddisson) és benne volt Sara Gilbert alias Leslie Winkle(képen)
valami boltot rabolt ki, de nagyon jól állt neki egy kicsit keményebb szerep^^ -
#101 Simon Helberg (Howard Wolowitz) szerepel egy új sorozatban, melynek címe: Dr. Horrible’s Sing-Along Blog
hát én az első részt meglesem, hátha bejön^^ -
#100 végülis, nem tetszhet mindenkinek -
arkkansas #99 mind2 :) -
#98 ez különös, ne haragudj, de nekem még időbe tellik míg ezt felfogom...
"a big bang a rossz poénok miatt nálam cancelled" -
arkkansas #97 dehogy nehéz :)
legyen benne sok erőszak és szex :)
de ha az erőszak kimarad, az se nagy baj :)
na, komolyan: épp most kezdem a primevalt.
a big bang a rossz poénok miatt nálam cancelled :)
ettől a threshold többet ért :)
különben a south park még mindig poénosabb, mint sok ilyen kis jópofizós akármi, pedig már eléggé kiégtek az alkotói...
maradok annál.
a terminátoros sorozatot még lecsekkolom... :) -
#96 hát neked aztán tényleg nehéz kedvedre való sorozatot találni :D :D :D -
#95 mármint a szőke bulának rosszak a poénjai vagy úgy ahogy van az egész sorozaténak?? mert nem mind1:) -
arkkansas #94 a szőke bula jó, a poénok rosszak :)
ez a tömör elemzésem :) -
#93 ^^ -
arkkansas #92 thx 2 U all -
winnie #91 " nyugodtan bele l ehet nézni a közepéből is egy részbe, "
bármelyik rész nézhető - érdemes későbbről, mert ott nyeri el a végső formát, az eleje útkeresés.
"az első kettőt utána már ugyis nézed a többit :)"
vagy nem. -
#90 az biztos:) -
#89 laza az összefüggés de sztem érdemes megnézni monyuk az első kettőt utána már ugyis nézed a többit :) -
arkkansas #88 thx
megnézek egy részt, aztán meglátjuk... nyugodtan bele l ehet nézni a közepéből is egy részbe, vagy amolyan heroes-rendszerű? az olvasottak alapján elég laza az összefüggés a részek közt, mondjuk olyan jóbarátok-szintű (friends)... végülis egy friends-szerű komédia jó lehet dr. mckay, zelenka és a többihez hasonló "kockákkal" :) -
#87 ha a Numbers az a Gyilkos számok magyar címen futó, akkor ez egészen más tészta. abban szvsz nagyon sok matematikai baromság volt. itt ilyesmi nincsen, de nem is annyira központi szereppel bíró a sok -nem csak fizikai, hanem filozófiai, informatikai, gasztronómiai, kultúrális, szociológiagi [Sheldon] stb. -poén. -
arkkansas #86 nem tudom, láttad-e a numbers sorozatot, na ahhoz hasonlítva mondjuk... -
#85 kb 60 lóerő/dioptria részenként.
de mégis mire gondoltál? elég tudományos, ha kicsit jártas vagy, akkor tudod követni, ha nagyon jártas vagy, akkor -gondolom, mivel én inkább az előbbi csoportba tartozom- kicsit "triviális" és leegyszerűsítő a tudományos szöveg, és az arra épülő poénok. -
arkkansas #84 kb. mennyi tudományos szöveg van benne részenként ? (hülyén hangzik, de egy szórakoztató fizika érdekes lenne :) -
#83 szerintem is gyengébb volt. főleg a 15-16 után. -
#82 szerintetek is lehetett volna jobb? -
#81 nah megvolt az uccsó rész, jó volt, jó volt, bár én egy kicsit ütősebb évadzáróra számítottam, lehet, hogy a sztrájk miatt lett "ilyen"...
-
#80 nah...holnap évadzáró... -
#79 -
#78 Nem tudom lattatok-e mar:
Behind the scenes - Ismerd meg a karaktereket
Behind the scenes - evadzaro -
#77 Howard, mint macho XD -
#76 En is nagyon orlodom Sheldon es Howard kozott mint besztarc :D
Howard az igazi geek-macho mix... Sheldon pedig amiatt ahogy a vilagot szemleli... -
#75 de amugy utobbi részekben raj is kurvajóarc,de sheldon a bezt
szori a duplaposztért. -
#74 ALAP!
SHELDON A LEGJOBB ARC (H)
amikor nevet meg egyéb érzelmeit probalja kifejezni,kurvanagy