2894
-
Cat 02 #353 Huh, hiányzott már egy jóizű nevetés :D Ebbe volt dögivel rá alkalmam :D -
Cat 02 #352 Inkább az idegesítő picsa nem ? :D Magyar szinkron ftl =\ -
#351 hiába nézem a terminátort is... nekem ő a csaj a serenityből :) -
#350 Meg a terminátoros sorozatban:) -
Cat 02 #349 Igazából valami híres színésznő :D Serenity-ben volt, meg mintha most is tolná vmiben. -
#348 hát nekem ilyen előinfó nélkül egyáltalán nem tűnt volna akkora specialitásnak.. csak néztem volna h na most ez ki? :D -
Cat 02 #347 Oda is kellett volna :D -
#346 #320^^ -
Cat 02 #345 Spoiler ? ^^ -
-
#343 Értek, nyugi.. -
#342 -
#341 a szombati hírekre is az vonatkozik, mint amit a Dollhouse topikban írtam :D -
#340 Érdekes írás arról, hogy mennyire nem hagyományos módon írják a The Big Bang Theory-epizódokat.
-
#339 a múlthéten végignéztem az 1.évadot újból és a 2.évad eddigi részet is, volt egy kis szabadidőm, egész héten betegeskedtem...volt olyan rész amit vagy 5jére láttam de még mindig nevettem rajta:D hatalmas:D:D -
#338 hehe:D de mocsok.
[azért személyeskedést nem kezdjétek el!] -
#337 remélem itt értesz mindent -
#336 igen,szerintem sokan ismerjük ezt az érzést,hogy nem tudjuk abbahagyni (1évadot én is egyben daráltam...) 2évadnál nehezen is viselem a hosszabb rövidebb szüneteket... -
#335 Elkezdtem Én is nézni a sorozatot, hát eddig nagyon bejövős.=) Első évad 8.részét néztem ma meg.(Ma kezdtem.) -
#334 ez az egyetlen sorozat aminél, bár nem akarok, a földön hempergek ajkamamt harapdálva-nevetve.
Így tovább skacok! (csajszik) -
#333 nemtom, én mindig innen nézem az info -t és eddig mindig bejött :) -
#332 és ők vajon honnan veszik? :) -
#331 eztv.it -
#330 ezt honnan? epguides.com, tv.com, tvrage.com-on semmi nem volt. -
#329 :( -
#328 Big Bang Theory, The On break, returns: 2009-03-02 -
#327 ejj, következő rész olyan sokára lesz, hogy még nem is jegyzik.
én március 9-et tippelem, esetleg március 2 (amerikai idő szerint)... :( -
#326 Razsnak az a hangja amit kiad amikor megjelenik egy nő a beszéde közben és elfojtja az vmi fantasztikus, percekig tudok rajta röhögni :DD -
#325 :D:D
megnéztem én is:D:D hát az a rész amikor anyuka meg Sheldon karaokiznakXDXD az vmi elképesztő:FSASAFSFA
meg az elején is RazsXD -
#324 és nem ugyanazt írtam? én is onnan vettem, meg sejthető is a spoilerben írt rész miatt -
Cat 02 #323 Junkie-n le van írva ;) -
#322 persze a lényeg nem az, hogy ki jön szerepelni, hanem hogy kit fog játszani
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!feltehetőleg saját magát, azaz a Terminator sorozat "jó" terminátorát, lásd tbbt 1x10 elején a párbeszéd -
Cat 02 #321 Huh baz, annyira idegesített anno :D Bár lehet csak a magyarhang miatt ^^ Nehéz ám szuperokos dilist játszani. -
#320 Az egyik következő epizódban olyan vendégszereplő jön a sorozatba, hogy nem csak a nézők, de a sorozat karakterei is nagyot fognak nézni.
Summer Glau!!
Ritka, hogy egy sorozat állandó arca egy másik csatornán jelenik meg, de szerencsére a Big Bang és a Terminator: The Sarah Connor Chronicles is Warner-széria. -
#319 Leonard bazzeg... :D
a muterja meg Sheldon tényeg hatalmas volt :D -
#318 ejj Leonard, ejj ejj ejj :DD -
#317 tényleg hatalmas rész volt xD meleg pár is, mikor veszekszik, meg ami az egészből Sheldon-t érdekli.
Penny meg a tequila-val
Where's the lime? :D -
Cat 02 #316 Mint 2 tojás xD
Leonardnak viszont majdnem megvolt :) -
#315 Hát ez kész volt:d Sheldon + Leonard muterja az halálos:D -
#314 ja nem volt egy nagy szám, de nem lehet mindegyik az :D