2894
-
Cat 02 #233 101 cool science experiment for kids xxD -
#232 "Live long and prosper."
idáig so-so volt a rész innentől kezdve szakadtam végig, még a reklám is poén volt amit a képre írták
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk miután megkapta Sheldon az ajándékát, tudtam, hogy hogyan fog választani a kosarak közül...
"I can grow my own Leonard Nimoy!" -
#231 egyik legjobb rééész :DDDD -
Cat 02 #230 -
#229 jah, a hülye állatXD amikor a laptoppal megy kopogni Pennyhez:DA:A:D
nekem tök szimpi Leonard csaja, vannak jó poénjai... -
#228 a Shelodonos részek megint büntetnek :DDD -
#227 igen -
Cat 02 #226 Kis reklám ^^ -
#225 tényleg nem kötözködésből,de minek linkelted be a saját topikjaidat? -
Cat 02 #224 Penny h nézi óráját :D -
#223 banner frissült, egy kis extra nem árt:D -
#222 okay, thx :)
meglesem -
#221 egy webes musical-comedy sorozat amit le lehet tölteni, felirat is van hozzá, nagyon jó, vicces, Barney a How i met your Mother-ből játszik benne, és Wolowitz is feltűnik párszor...ha van fölös 1órád akkor mindenképpen nézd meg, megéri^^ -
#220 miaza dr horribles? :) -
#219 ezt olvastam én is, de ilyen híreknél sose lehet tudni, hogy honnan indult. lásd Steve Jobs hányszor halt már meg. :D -
#218 itt írnak róla
"Folytatódhat a Dr. Horrible’s Sing-Along Blog, de az biztos, hogy nemsokára kijön a soundtrack és a DVD-re felkerül egy Part 4-szerű interjú Dr. Horrible-lel, amely az Evil League of Evil-középpontú folytatás előszele is lehet + készül a musical audiokommentár, mely alatt azt kell érteni, hogy a készítő és a színészek dalban fogják kommentálni az éppen látottak alapján forgatási tapasztalataikat." -
#217 linket, akkor :) -
#216 én azt olvastam h lesz folyatatása. -
#215 értem köszi -
#214 az annyi volt. úgy kerek. kb. egy rövidfilm. folytatása nem valószínű, de minden lehetséges. képregény formában gondolom még J.W. lehúz pár rókabőrt a témáról. -
#213 annak jöttek újabb részei vagy csak a régi 3 van? -
Cat 02 #212 Váá, most nézem h Wolowitz benne van Dr Horrible's-ben :D -
#211 nemtom, szerintem nem néz ki idősebbnek -
#210 lol
am énis idősebbnek néztem... -
#209 uhh 23? helyből 5tel többnek néztem. és ezt nem rossz értelemben írtam.
basszus... 85-ös, oszt. társam lehetett volna ha pár ezer km-rel arrébb jár/járok suliba -
#208 yepp, HBD!! -
Cat 02 #207 Alias Peny ? -
#206 A szöszi főszereplő csaj (Kaley Cuoco) tegnap volt 23 éves... HB! -
#205 :( -
#204 Holnapra nem lesz új rész.
Új rész (The Vartabedian Conundrum) Dec 9-re virradóra lesz. -
#203 dr Cooper For The Win! :D -
#202 mindig van, ennek is, meg two and a half men-nek is -
Cat 02 #201 Megint volt a végén valami írás :p -
#200 lol
thx -
salieri #199 Régieket én sem láttam, az új filmre gondoltam, hogy arról fognak még szerintem beszélni :) -
salieri #198 Ez a levél kimaradt, de nagyon jó :D köszi, hogy kiemeltétek :) -
#197 Kedves George Lucas
Ugye szólíthatom Mr. Lucas-nak? A The Big Bang Theory íróinak nevében szólva szeretnék köszönetet mondani az elképesztő munkáiért, amelyek felébresztették bennünk a gyermeket és szabadjára engedték az álmainkat. Mindemellett, reméljük nem vette zokon a jószándékú gúnyolódásunkat a legújabb animációs próbálkozásán. Igen, olcsó poénok voltak, de mi sajnos mindenképpen egy magasabb színvonalt várnánk el - egy olyan színvonalat, amit Ön maga állított fel. Zárásként, mindannyian nagyon várjuk az új Indiana Jones 5 - Az Arany Katéter Átka-t. Oppá, ezért is bocsánat.
Minden tisztelettel:
Az Írók
Ui.: William Shatner-nek; a Star Trek 5 rendezőjének.
Hajrá, perelj be minket! -
#196 jaaaa
ezt fordítsa má le vki plz :D -
Cat 02 #195 Pedig de :P -
#194 a 8.részről beszélsz? mert nekem annak a végén nem volt levélXD lehet h más verzió és azért...