2894
-
#313 ahha, ez sztem is olyan közepes volt, de azért még így is élveztem:D -
Monoton #312 Kicsit gyengének éreztem ezt a részt de azert nem volt rossz :) -
#311 szegény Leonard mindig megszívja :D
nem volt rossz a 14. rész sem, már van magyar felirat a puskán -
#310 -
#309 hát, ez Sheldon
egy "idióta zseni" :D
és asszem ezzel kifejeztem mindent :) -
Monoton #308 Enis most ertem utol a sorozatot, nagyon jo de azert sztem vannak nagyon eltulzott dolgok.
Pl. Amikor Leonard es Stephani randiztak, akkor amiket Sheldom muvelt az mar durva volt :) Ott majdnem nyomtam egy cancelt. -
#307 -
#306 Par napja kezdtem el nezni a sorozatot, de mar le is daraltam az elso evadot, es most vagyok a 2. evad 11. resznel :)
Hihetetlen jo ez a sorozat :D Nagyon bejon. How I Met Your Mothernel szerintem sokkal utosebbek/osszetettebbek a poenok. Tetszik nagyon :) -
#305 -
#304 ezt már akartam én is linkelni:D Leaonard-ot alig ismertem felXD
a téked meg FAIL -
#303 egy hét kimarad?
hűha, szörnyű -
#302 Airs:Monday
Status:Break
Returns: 2009-02-02
WTF? Nem volt nekik elég a karácsonyi szünidő? :S -
#301 jameg ték :D -
#300 áh, photobucket suxx :)
link -
#299 -
#298 :DDD -
#297 ne nézz fel...itt kamerák is vannak... -
#296 a jó öreg Sheldon... :D
13. rész is jó volt :) -
#295 vagy csak nem lép ki a karakterből a publikum előtt.
legalábbis nekem biztos nagy csalódás lenne, ha ugyanaz a fej+ testtartás és nem Sheldon-ként szólalna meg -
#294 egyazegybe Sheldon a valódi életében is :D -
#293 Jim Parsons a valódi életben:
-
#292 nem volt elég egyértelmű, de 2x10 végén sztem szakítottak, csak még becsúszott egy búcsúszex L-nek -
#291 most hogy mondodXD lol -
#290 ja ez nekem is feltűnt... -
#289 Csak nekem furcsa, hogy Leonard barátnője egyik részről a másikra eltűnt, mintha nem is lett volna? Pedig elvileg nem is szakítottak... -
#288 valóban! :)
köszi -
#287 Adblock Plus nálam letiltja a fejlécet, sztem nálad is ez a gond.. módosítottam a szűrőt és így jó :) -
#286 nekem is megy -
#285 a hiba az Ön készülékében van:)
[angol Firefox/3.0.5 alatt megy] -
learner #284 Persze, van még mit alakítani, ezért is beta egyelőre. :)
A fejléces dolgot nem tudom. Eddig bárki nézte FF-fel, mindenkinek betöltötte szépen az oldalt. :S
(Az oldal még teljesen teszt jellegű. Ha lesz érdeklődés felé nézve, akkor folytatom, ha nem, akkor is megérte számomra.) -
#283 ööö, annak ellenére hogy Firefoxot ajánlasz az oldal nézegetéséhez, nálam FF alatt nem tölti be a fejlécet csak IE alatt :| -
#282 Üdv! Szerintem van még mit alakítani, de jó úton haladsz! A fejléc az igen tetszetős^^ -
learner #281 Sziasztok!
Igaz, hogy nem vagyok aktív tagja az SG fórumnak, de megtaláltam ezt a topicot, aminek nagyon örültem, ugyanis rájöttem, hogy elég sokan szeretik a TBBT sorozatot. Nos, szeretném bejelenteni, hogy mivel én is lelkes nézője vagyok, így készítettem egy honlapot Magyar The Big Bang Theory Portál címen.
Elérhető a http://www.tbbt.atw.hu címen. Egyelőre béta verzió és csak Firefox-szal jelennek meg normálisan a textúrák, de dolgozom a javításán.
Akit érdekel, ott is van egy elérhető fórum, illetve megpróbálok a közeljövőben minél több infot feltölteni a sorozatról.
Várok minden kedves felhasználót. :)
Ui.: Jelenleg adminokat keresek a honlap szerkesztésének segítségéhez, illetve moderátorokat a fórum moderálásához. Akit érdekel, nézze meg a fórumban a jelentkezési feltételeket és az ott leírtak alapján jelentkezzen. -
#280 jaja
meg az is nagy volt amikor Sheldon sértődött meg a robot miatt -
#279 a végére kiderült miért lelkizett:D -
Cat 02 #278 Azon én kb átröhögtem az introt (v opening, nem tom h h hívják):D -
#277 az tényle fasza voltXD
de am egy kicsit meglepődtem h ilyen lelkizős volt most Wolowitz, gond nem volt mert elég vicces szitu lett belőle:) -
#276 2 legnagyobb jelenet a részben: mikor Penny először találkozik Monte-val;
másik meg a waccsolós gyereknek ez a mondata [ki is írtam msn-re, nagyon tetszik]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!we'we all pathetic and cweepy and can't get giwls, that's why we fight wobots -
Cat 02 #275 Nekem sikerült megtanulnom a rezgőkört :P
Ám sztem eléggé furán lett vége a résznek, úgy éreztem, h fog még tovább menni. -
#274 hát én már múlt héten cirka 3 év, (6 vizsgaidőszak és tizenix vizsga után) végre letudtam fiz1-et, most valszámra kéne tanulnom, de nincs az az isten, hogy a kedd reggeli szitkomblokkról lemondjak... :D
nem akarok senkit a rosszba vinni, de azért 21 perc pihenő mindenkinek jár, azalatt szinte semmit nem tanul az ember [engedjetek a csábításnak...]