2894
1jg7xrt8fspr1wm98e1.png
  • Bulykin
    ahha, ez sztem is olyan közepes volt, de azért még így is élveztem:D
  • Monoton
    Kicsit gyengének éreztem ezt a részt de azert nem volt rossz :)
  • precision
    szegény Leonard mindig megszívja :D
    nem volt rossz a 14. rész sem, már van magyar felirat a puskán
  • MR ME
  • precision
    hát, ez Sheldon
    egy "idióta zseni" :D
    és asszem ezzel kifejeztem mindent :)
  • Monoton
    Enis most ertem utol a sorozatot, nagyon jo de azert sztem vannak nagyon eltulzott dolgok.

Pl. Amikor Leonard es Stephani randiztak, akkor amiket Sheldom muvelt az mar durva volt :) Ott majdnem nyomtam egy cancelt.
  • Bulykin
  • I.C.ram
    Par napja kezdtem el nezni a sorozatot, de mar le is daraltam az elso evadot, es most vagyok a 2. evad 11. resznel :)

Hihetetlen jo ez a sorozat :D Nagyon bejon. How I Met Your Mothernel szerintem sokkal utosebbek/osszetettebbek a poenok. Tetszik nagyon :)
  • precision
  • Bulykin
    ezt már akartam én is linkelni:D Leaonard-ot alig ismertem felXD
    a téked meg FAIL
  • passatgt
    egy hét kimarad?

hűha, szörnyű
  • GregSB
    Airs:Monday
    Status:Break
    Returns: 2009-02-02

WTF? Nem volt nekik elég a karácsonyi szünidő? :S
  • precision
    jameg ték :D
  • precision
    áh, photobucket suxx :)

link
  • precision
  • MR ME
    :DDD
  • Trisztin
    ne nézz fel...itt kamerák is vannak...
  • precision
    a jó öreg Sheldon... :D
    13. rész is jó volt :)
  • tnm #295
    vagy csak nem lép ki a karakterből a publikum előtt.
    legalábbis nekem biztos nagy csalódás lenne, ha ugyanaz a fej+ testtartás és nem Sheldon-ként szólalna meg
  • precision
    egyazegybe Sheldon a valódi életében is :D
  • artschiatwork
    Jim Parsons a valódi életben:

• tnm #292
    nem volt elég egyértelmű, de 2x10 végén sztem szakítottak, csak még becsúszott egy búcsúszex L-nek
  • Bulykin
    most hogy mondodXD lol
  • MR ME
    ja ez nekem is feltűnt...
  • GregSB
    Csak nekem furcsa, hogy Leonard barátnője egyik részről a másikra eltűnt, mintha nem is lett volna? Pedig elvileg nem is szakítottak...
  • precision
    valóban! :)
    köszi
  • BlackShadow
    Adblock Plus nálam letiltja a fejlécet, sztem nálad is ez a gond.. módosítottam a szűrőt és így jó :)
  • MR ME
    nekem is megy
  • tnm #285
    a hiba az Ön készülékében van:)

[angol Firefox/3.0.5 alatt megy]
  • learner
    Persze, van még mit alakítani, ezért is beta egyelőre. :)

A fejléces dolgot nem tudom. Eddig bárki nézte FF-fel, mindenkinek betöltötte szépen az oldalt. :S

(Az oldal még teljesen teszt jellegű. Ha lesz érdeklődés felé nézve, akkor folytatom, ha nem, akkor is megérte számomra.)
  • precision
    ööö, annak ellenére hogy Firefoxot ajánlasz az oldal nézegetéséhez, nálam FF alatt nem tölti be a fejlécet csak IE alatt :|
  • Bulykin
    Üdv! Szerintem van még mit alakítani, de jó úton haladsz! A fejléc az igen tetszetős^^
  • learner
    Sziasztok!

Igaz, hogy nem vagyok aktív tagja az SG fórumnak, de megtaláltam ezt a topicot, aminek nagyon örültem, ugyanis rájöttem, hogy elég sokan szeretik a TBBT sorozatot. Nos, szeretném bejelenteni, hogy mivel én is lelkes nézője vagyok, így készítettem egy honlapot Magyar The Big Bang Theory Portál címen.

Elérhető a http://www.tbbt.atw.hu címen. Egyelőre béta verzió és csak Firefox-szal jelennek meg normálisan a textúrák, de dolgozom a javításán.

Akit érdekel, ott is van egy elérhető fórum, illetve megpróbálok a közeljövőben minél több infot feltölteni a sorozatról.

Várok minden kedves felhasználót. :)

Ui.: Jelenleg adminokat keresek a honlap szerkesztésének segítségéhez, illetve moderátorokat a fórum moderálásához. Akit érdekel, nézze meg a fórumban a jelentkezési feltételeket és az ott leírtak alapján jelentkezzen.
  • Bulykin
    jaja
    meg az is nagy volt amikor Sheldon sértődött meg a robot miatt
  • passatgt
    a végére kiderült miért lelkizett:D
  • Cat 02 #278
    Azon én kb átröhögtem az introt (v opening, nem tom h h hívják):D
  • Bulykin
    az tényle fasza voltXD
    de am egy kicsit meglepődtem h ilyen lelkizős volt most Wolowitz, gond nem volt mert elég vicces szitu lett belőle:)
  • tnm #276
    2 legnagyobb jelenet a részben: mikor Penny először találkozik Monte-val;
    másik meg a waccsolós gyereknek ez a mondata [ki is írtam msn-re, nagyon tetszik]
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    we'we all pathetic and cweepy and can't get giwls, that's why we fight wobots
  • Cat 02 #275
    Nekem sikerült megtanulnom a rezgőkört :P

Ám sztem eléggé furán lett vége a résznek, úgy éreztem, h fog még tovább menni.
  • tnm #274
    hát én már múlt héten cirka 3 év, (6 vizsgaidőszak és tizenix vizsga után) végre letudtam fiz1-et, most valszámra kéne tanulnom, de nincs az az isten, hogy a kedd reggeli szitkomblokkról lemondjak... :D

nem akarok senkit a rosszba vinni, de azért 21 perc pihenő mindenkinek jár, azalatt szinte semmit nem tanul az ember [engedjetek a csábításnak...]