2894
-
#153 mer több hét mint kolbász... izé epizód és mert tartogatnak a sweeps-re -
#152 ménincs? -
#151 holnapi rohamot -részben- megelőzve
nincs ezen a héten The Big Bang Theory -
#150 arra, nekem annyira nem jött be, de a robogós tényleg kész volt, meg a szimulátor :D -
#149 az 5. részre gondolsz? hát sztem az évad egyik legjobbja, pl a Sheldonos robogós részen sírtam :D -
#148 mostani rész kicsit gyengus volt sztem... -
#147 nem is tudtam h van ennek a sorozatnak is topikja... bár nem meglepő mert igencsak jó :D
+fav -
#146 gondoltam, azért köszöntem meg :)
am ez a sheldon mosoly odabasz tényleg :D -
#145 nyugi, nekem is ezen a módon jönnek a dolgok
-_-
Csak gondoltam akad olyan az országban, akinek nem áll módjában / nincs elég 'tapasztalata' ezen a téren, és így csak egy katt... -
#144 má megvan, de azé köszi
am torrent -.- -
#143 Nah itt egy saját citromail-es feltöltéés, aki akarja szedheti erről a direct linkről, jön 200-300 kb-al de gyorsan mert csak 9en szedhetik le..
BigBangTheory-s02e04 -
#142 én majd egybe a 4.résszel:) -
#141 és tényleg, 6kor még nemvolt :)
na akkor meglessük -
#140 hosszupukán már fent van:) -
#139 úristen sheldon mosolya ááá:DDD -
#138 hát jósokat késik a felirat bazz, má itt a következő :(
gondolom a chuck-ot is ő fordítja, me annak sincs :| -
sorrow #137 Ez a rész az "X" játékfejlesztő cég jóvoltából jött létre.
Ennyire egyik rész se épült a játék köré pedig volt már WoW is meg "Halo night" is. A játék marketingesei ügyesen juttatják el a célközönséghez a termékük promócióját. -
#136 a fordítónak nincs nete és nem tudja mikor húzza be neki a szolgáltató...ezt írta egy másik fórumon, állítólag majd jövőhét közepére lesz csak felirat. -
#135 király.. akkor ok.. azt nem tudod véletlenül miért késik a felirat? vagy csak ennyi ideig tart? (végülis nem könnyü a forditás... sokszor nézem és ilyen jól kurva nehéz lehet megcsinálni) -
#134 igen ugye:) -
#133 srácok utbaigazitanátok? most vagyunk a 2ik évad 3ik részénél ugye? :D -
Coco #132 lehet :D -
#131 -
#130 naggyon jó rész volt, a magyar utalás pedig ütött :D -
#129 nem kövezünk meg. toleráljuk ha valaki más szociokultúrális környezetben nevelkedett, mint mi. ebből természetes módon adódik, hogy eltérő humor-normákat preferálunk a nevetés jellegű inger-válasz reakciók kiváltása érdekében. -
#128 késik a 3.rész felirata, talán egy hetet is:( -
#127 FSA:DFSA:D:DA:SDA:_S -
#126 lol
lehet nem vagy elég kocka h megértsd a helyzetet :D -
Coco #125 sőt erőltetettnek mondanám, de ezért megfognak kövezni itt -
Coco #124 fú.. én ledaráltam az előző évadot, meg megnéztem az első kettőt most is, de nem volt olyan rész amin felröhögtem volna, pedig elég alacsonyak általában az effajta elvárásaim :D -
#123 amúgy kurva nagy rész volt. messze verte himym-et is és 2,5Men-t is ma -
#122 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Really? oh boy, you'd think you could trust a horde of hungarian barbarians..." -
#121 Én is beszartam rajat... :D -
#120 az :DDD
"Ó márió ha mindenkit úgy tudnék irányítani mint ahogy téged. Ugorj te kis vízvezetékszerelő, ugorj, ugorj!"
ezen beszartam :DDD -
#119 Sheldon egy állat. :D -
#118 Jo volt :) Howard megint hozta a formajat :) qu'est que s'up :D :D :D :D -
#117 sztem is jó volt, sheldonon sírtam :D -
#116 szerintem pedig kurvajó volt. -
#115 hát nem volt valami nagy szám ez a kezdés...viszont Sheldon nagyon nagy volt, mint mindig^^ -