2894
-
Cat 02 #193 Legeslegvégén van a mostani részben, mert h szidják ugye sw-t (Sheldon) és ilyen fun levél. -
#192 jah, de a nagyobb poén a PS. volt a Star Trek 5 készítőjének. nah az volt a poén. xD -
#191 ööö...miről beszélsz? -
Cat 02 #190 Valaki elolvasta a végén a levelet George Lucasbak ? ^^ -
#189 én se láttam, de majd most az újat meg fogom lesni:)
a másikba meg rakj képet -
#188 remélem nem, már uncsi, meg amúgy sem értem poénokat, mert nem láttam:D -
salieri #187 biztos fognak még a star trek filmmel is foglalkozni :) -
de mindig mindenki Spock-ot mutatottXD Star Trek fanság azért ott volt ebben a részben:D -
#185 -
Cat 02 #184 +Lizard, Spock :D -
salieri #183 Kő, papír, olló :D Kemény rész volt ismét :) -
#182 Sheldon egy 'idióta' :D -
Cat 02 #181 Sheldon :P -
#180 Ki nem? :D -
#179 Hát ja, Leonard mostanában nagyon háttérbe szorul, van egy-két mondata részenként és ennyi -
#178 am eléggé Sheldon központú lett a sorozat, bár ez nem baj :D -
#177 pennyt dugnám ^^ -
Cat 02 #176 Nekem Sheold és Wolowitz a fav :D -
a 2.évadban eddig Penny és Sheldon az két ász sztem, Penny játéka sokat javult az 1.évadhoz képest... -
Cat 02 #174 Penny jól nézett ki benne, mikor Sheldont csesztette lefelé a mosodábA :D -
#173 éértem, tenksz -
#172 1280x720-as felbontású a videó, sokkal jobb a minősége, például(kattints rá, úgy nagyobb)
-
#171 a 720p-s változatok miben különböznek a többitől? -
#170 http://rapidshare.com/files/163841448/The.Big.Bang.Theory.S02E07.720p.HDTV.x264-SHELDON.srt
720p-hez időzítve a magyar felirat -
#169 A legjobban szeretett szitkomunk a Big Bang Theory történetének legjobb nézettségét hozta összenézőszámban (10M). -
#168 6.rész fasza^^
amikor Sheldon a végén osztódik az milyen poén márXD -
#167 "When you understand the laws of physics, Penny, anything is possible."
-.- -
#166 afene
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy évadnyit el tudtam volna nézni abból, ahogy Sheldon meg Penny harcol :D -
#165 SPOILER!
dióhéjban:
"Ha esetleg valaki azt tervezné, hogy kisérleti fizikával kíván foglalkozni, az ajtóm mindig nyitva áll előtte. Mégegyszer sajnálom, hogy nem igazán sikerült a bemutató; de legalább mostmár tudjuk a választ arra a kérdésre, hogy mi történik, ha véletlenül baracklevet öntünk a hélium-neon lézerbe. A rövid a válasz: "Ne tegyük!" "
később mikor Sheldon kimegy, akkor még búcsúzóul annyit mond, hogy:
"Ugye mostmár milyen jónak tűnik a lézeres bemutató?" (Összehasonlítva Sheldon "előadásával".) -
Cat 02 #164 Én angol felirattal és korrekt volt, bár az elején a lézeres részt nem nagyon értettem :) -
#163 hát, vagy az angol rossz (ill. legalábbis a fordító annak ítéli meg), vagy nem lehet rátördelni értelmesen a -z általában hosszabb- magyar mondatokat az angolhoz készült időzítésre. (felirat nélkül nézem, tehát nem tudom, hogy milyen az angol) -
Cat 02 #162 Hogy lehet rossz az időzítés ha sima angolt írta át ? :D -
#161 a fordíó már beküldte a modiknak, de azt is jelezte hogy elég gány az időzítés, szal azon majd még sztem vki alakítani fog... -
Cat 02 #160 Angol :) -
#159 a hatodik részhez van felirat? -
Cat 02 #158 Pedig how i met your mother is jó volt :D -
#157 nah ja, ez igaz:) -
#156 őőő, sztem korábban is verte már meg HIMYM-et... a kérdés, hogy 2,5Men-t meg tudja-e verni valaha. az a nagy rivális (ugye Chuck Lorre mindkettő) -
#155 -
#154 az új, 6.rész nézettségi rekordott hozott a sorozatnál, nézettebb volt a "nagy rivális" How i met your Mothernél, közel 6.1millióan nézték.
Egyre jobban teljesít a sorzat^^