2894
-
Cat 02 #433 Hja, bár én pl Star Treket nem igen láttam még pl, de azért úgy ahogy lehet érteni azokat a poénokat is :p -
#432 Akkor kocka vagyok... :( Bár a szomszédom nem szőke... :DD -
#431 mer kell egy alap kockaság ahhoz h vki értse a sorozatot és szakadjon rajta végig szvsz :D -
#430 hát ez igaz:) -
#429 az az igazság, hogy sok ismerősömnek olyan "so-so, egyszer majd ledarálom" érzése támad tőle. és ahhoz képest kevesek kezdenek el rajongani. tényleg összességében jó hangokat lehet hallani, de ennek az is oka, hogy akinek nem jön be, azt annyira nem is izgatja, hogy rosszat mondjon róla (persze már az is érdem, ha nem sok embernél veri ki a biztosítékot) -
#428 nah végre, egyre többen kezdik el "felfedezni" ezt a sorozatot:) és csak pozitív a vélemény mindig^-^ -
#427 Életemben látott legjobb sorozat szerintem, úgy megnevettet mindig :D -
#426 1-2 hét alatt kaptam meg a jogot, itt kérdeztem is h mi lenne ha hg lennék, nah akkor írtam nekik:) -
#425 sajnos nem lehet:
"THOUSANDS OF COLORS CURRENTLY NOT IN STOCK" :D
Bulykin mióta vagy itt hg? (Mikor kérted és mennyi idő alatt bírálták el?) -
#424 Fontos kérdésekben meg ez segít dönteni:
http://simplyodd.com/rpsls/ -
Monoton #423 Rendelek 1000 et holnapra -
#422 LOL :F -
Monoton #421 gyáá :D -
#420 lol :D -
#419 Ez a kemény... : http://www.pennyblossoms.com/
:D -
#418 hát amikor Sheldon kávét ivott és utána csak nyomta és nyomta, azon szakadtam::F:A:da:
Penny meg jobb volt ebben a részben, alakul a csajszi -
#417 ez joresz volt:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Supertitkos lezerebed:DDDD.Jovolt,Sheldon kaves flash-se , meg a resz vege bebaszta a kertkaput. -
#416 kösz az infót -
#415 Emberek, ennél abszurdabb dolgot még nem láttam, mikor Sheldon és Penny a "gyártósoron" énekel. Nagyon nagy! -
#414 nemtom jár e ide:P, feliratok.hu vagy hosszupuskasub.com -
#413 kinn is van
-
#412 Setth (GIE), melyik oldalra tolod fel először a magyar feliratot??? -
#411 aztakurva
ez gyorsvolt
koszi az infot -
#410 " © Seth (GIE) ma 20:10
The Big Bang Theory - 2x18 - The Work Song Nanocluster (HDTV-NoTV) -
beküldve, enjoy "
hopppá!! még ma nézhetjük^^ 1óra és sztem ki is teszik
tenkjú dzsí -
#409 http://isohunt.com/torrent_details/71123917/big+bang+theory?tab=summary Ha valaki torrentel, és lehúzná a 18. részt, itt a link. :-) -
#408 Hát, Sheldont meg főleg nem!:) bátran mondhatom..=D -
#407 hat elegge tudomanyosan beszelnek,foleg Sheldon
azert azt fura lenne megerteni
nekemse megy pedig legtobb sorozatot angollal nezem
de ez meg a Skins nemigazan megy:) -
#406 köszönjük^^
#404 doramákat(ázsiai film,sori) én is angollal nézem, de TBBT-t nem érteném:D -
#405 Okok, amint az említett torrent oldalon kész, felrakom ide.:) és linkelem. -
Cat 02 #404 Angollal is jó. -
#403 magyar felirat csak a hétvégére szokott kész lenni, eddig legalábbis így volt:D -
Cat 02 #402 Felirat kedd du van már :p ezt még nem merem felirat nélkül nézni, ahhoz túl geek-ek :D -
#401 majd azokat linkelgethetnéd, ide feltöltheted majd őket^-^ -
#400 Aha.:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Néha megcsinálja a feliratot egy Ncore-s..:) -
#399 hétfőn este van amcsiban, kedden már töltheted:) de a felirat csak hétvégére készül el:S -
#398 Rajnak azt a hangját amikor "eláll a szava" azt tanítani lehetne, mindig sírok rajta :D -
#397 Hja, komoly.:D keddenként jönnek a részek? -
#396 az tenyleg vicces volt:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg joresz volt maga az egesz.Amikor Rajnak megmutattak a turpissagot.Az kurva nagy volt:) . Meg Sheldonnak amikor mondta a faszi a vegen,hogy "maga bevan love?" leesetem a szekrol.A Penny "szal" is adta, "Sheldon, kotodsz erzelmileg ehhez a dobozhoz?" "Nem" es ratapos.:D:D Kellemes kis sorozat:) -
#395 OMG, ez király rész volt.:F
Wolowitz mennyi hülyeséget össze tud hordani, szegény csaj már unta magát..xD -
#394 na királyságos köszi, akkor neki is esek mindjárt :D