127612
  • Ability
    Nem jött PM! Hazudol, lopol, csalol, embereket leütöl, pitbullkutyákkal megetetel...

ui.: én is a katonai cuccokra izgulok. :]
  • OrioN the S
    "ahogy pillangók se tartanak népírtást." ez igy este utott :DDDd
  • degenerator
    ok. a cápa ölt már meg embert, tőle lehet félni. én viszont olyanról nem hallottam, hogy a gárda szervezetten embereket ölt volna, ahogy pillangók se tartanak népírtást.

ennyi. a többi meg bullshit.
  • OrioN the S
    :c hat.. mindent ki kell probalni.. pm ment!

de kozbe az mw2 trailerje menjen! tugyi arra gerjed :$
  • Ability
    Bocsy Mr. Szépfyú, de Tugyyt dugom. :(
    Vyszont párokat keresünk közös szexhez. -.-"
  • morcosqtya
    lol

én se a cápától félek hanem hogy megharap...
  • OrioN the S
    cuncikaim A:SD:SA:D

jarunk?
  • Ability
    Cuncikáim, mostanában kezdtek durván zülleni, régen el tudtátok mondani ugyan ezt a véleményt/kijelentést kultúráltabban. Nem csak neked mondom, mindenkinek szól: vegyetek visszább.

BA: vagy kerüljük az ilyen kérdéseket, bár régen az ilyenek is működtek személyeskedés nélkül, ettől volt jó ez a topik, VAGY (és ezt preferálom) töröld őket olyan iramban, hogy tanuljanak belőle, végsősoron linkelgesd a moditopikba a problémás kommenteket, fórumozókat. Ez nem az "árulkódosbeköpős" kategória, régen hasonló kérdésnél is meg tudtuk oldani a higgadt, kultúrált eszmecserét, valahogy időnként vissza kell fogni a népet. Te vagy a házigazda, neked lehetnek elvárásaid, te szabod meg a szabályokat, ha nem tetszik, akkor tehetsz ellene, senki nem dumálhat bele, hogy "milyen aljas spicli".
  • degenerator
    rosszul tudod. se a nyilasokéra, se a waffen ss-re nem hasonlít. egyéb bullshit?
  • degenerator
    plusz: tudtommal a jobbik a horthysta vonalat, és az 56os pesti srácok szellemiségét képviseli.

gondolom nem tudsz semmit a kormányzóról, no, ő betiltotta a nyilasokat.
  • degenerator
    bántott eddig valakit a gárda?

engem pl nem bántott eddig egy feketerigó se, nem is félek tőlük. pedig fekete!
  • degenerator
    nana!.

horn elvtárs 1989 áprilisában arról beszél, hogy át kell menteni az mszmp pártvagyont egy leendő pártba, a pártjelleg minden látszata nélkül.

1989 október 7.én az mszp megörökli az mszmp vagyonát.

a tagok között is igen nagy átfedést tapasztalhatunk, gyakorlatilag a fél KB, és hazafias népfront ott ült a soraikban.
  • 5c0rp330n
    kardlapot neked meg a hozzad hasonlo "liberalis" agymosott faszoknak.
  • Mike at home
    és ki nem szarja le
    nyertek és kész
    és nem a szövetslgesek nyertek, max az amcsik
  • Mike at home
    akkor sokan nem irhatnának ide
  • Narusco
    igen, és akkor legalább az lenne a "holokauszt" ami sokkal súlyosabb volt, sokkal több embert megölt, és nem lenne belőle kurvagazdag egy népcsoport....
  • bardocz
    Megnyerték nekik a szövetségesek. Úgy nyertek csatákat, hogy 3x annyi emberük halt meg.
  • Narusco
    +1
  • 89
    nincs demokrácia
  • Mike at home
    tudod a nácik nem országon belül irtogattak, hanem a szomszédaikat bántották
    innentől meg az egész már nem ugyanaz
    mellékesen meg a komcsik megnyerték a háborút, a nácik meg nem
    ha a nácik nyernek, nyugodtan parádézhatnál most is horogkereszttel, tökmindegy hány embert irtottak ki
  • Mike at home
    ez a világon mindenhol így van
    a kérdés az, hogy lebuksz-e vele, és ha igen, vannak-e következményei
    mivel kishazánkban szinte mindent lehet, így persze, hogy egyre bátrabbak
    de ez az élet minden terén, és mindenkire igaz
    tökös főügyész kellene, akár olaszországban. itthon ki merne nekimenni a maffiának?
    Mo-n nem a törvényekkel, hanem azok betartattatásával van a gond
  • Mike at home
    hm, jó kis feketelistát lehetne készíteni, ki mit is irt :D
    ki a nagy gárdafan
    úgyis rühellitek a demokráciát, majd megizlelitek milyen az amikor tényleg nincs demokrácia
  • Mike at home
    kardlapot nekik
    úgyis visszasírják azt a korszakot, hát rajta
  • Panzermeyer
    Szerinted a ruha teszi az embert?
    Egy kigyúrt kopasz nem azért fog pofánvágni, mert gárdista egyenruha van rajta. 100%, hogy anélkül is megteszi, ha olyan a mentalitása.
  • hitch
    Egyetértek a törekvéseikkel, de azért nem állnék be gárdistának.

Adjon az isten SZEBB JŐVŐT!!!!!!
  • tenkenorman
    jah erről hallottam én is hogy segítenek, de én ismerek egy gárdistát aki nagyon jó fej de a kopasz fej, meg az egyenruha félelmet kelt bennem és ez mindig emlékeztet arra hogy nem lehet velük szarozni mert pofánvág.
  • Narusco
    holnaptól betiltják a kéményseprőket mer náczik -.-
  • berlinboy6329
    Akkor a kéményseprőket,meg a néptánccsoprotokat nagyivben kerüljék az öregek,mer őket is elviszik!!
  • Unreal1942
    Ilyet nem mondtam, hogy félelmet kelt bennem. A Jobbik se azért ébreszt félelmet mert Állami kézbe szeretne pár dolgot (ha jól sejtem). Asszem nem ezt szokták felhozni.
    Lényegtelen. Össze vissza beszélsz. Próbálsz kibúvókat keresni. Közben nem veszed észre, hogy nem vagy képben.
    További jó szórakozást.
  • Narusco
    most elvitt mindenkit az ávh?
  • Falcon87
    Apró sunyiságok?:D Gyakorlatilag ELADJÁK ALÓLAD A FÖLDET.
  • Narusco
    => földre váltják be a holokausztkárpótlást.
    ajánlanám amugy ennek a videóna ka végét, ott szó esik a zsidókról magyarországon. persze most én antiszemita vagyok, meg fasiszta, meg rasszista, meg gárdista. nem furcsa neked runsdstedt hogy ezekről nem esik szó a médiában? nem véletlenül, azokat is ők manipulálják, és azon keresztül a fogyasztókat, köztük Téged is. végre létrejött egy párt (amit megint kihangsúlyozok nem tökéletes, és nem istenítem őket ,de mégis azért van valami...) és annak a "hadserege" hogy téged idézzelek, de az ilyenek mint te azt képzeli khogy ártanak az embereknek és rongálnak? te nem hiszem hogy ismered őket.
  • Panzermeyer
    Ja és még annyit, hogy a gárdára semmi szükség nem lenne a jelenlegi formájában, ha a kormány is betartotta és betartatta volna a törvényeket.
  • Panzermeyer
    A földvásárlások kapcsán írtam.
  • Panzermeyer
    Szegényeknek el kellene már magyarázni mi a különbség a félelem és a féktelen erőszak között.

Aki fél az behúzódik a házába és ki se dugja az orrát, suttogva beszél, összehúzza magát, nem pedig nagy mellénnyel duhajkodni kezd.
  • Falcon87
    Azt a szervezetet úgy hívják, hogy RENDŐRSÉG.
  • Molnibalage
    Szerintem inkább te. Kicsit butaságot írtál. A másik az, hogy sokan szeretnek ENSZ-tők kezdve mindere hivatkozni. A helyzet az, hogy az környező arab államok és Izrael igazából egyszerre alakultak meg és kb. nemzetközi egyetértéssal.

Az ilyen témát meg jó lenne a közel kelet topikban.
  • Panzermeyer
    Nézz utána hogyan született Izrael állam. Elkezdték szépen vásárolgatni a földeket a palesztinoktól, akik el is adták nekik. Aztán amikor már elegendő földet vásároltak, akkor egyszer azt mondták: itt lesz Izrael. Azóta sincs béke a térségben.

Arról, hogy titkos földárveréseket tartanak Magyarországon, csak olyanoknak akik a 2. vh ideje alatt anyagi kárt szenvedtek hallottál már? Pedig az illetékes minisztérium honlapjára is ki volt téve magyarul és héberül (biztos, ami biztos). A bejelentett helyszínek és időpontok pedig fiktívek, nehogy valaki olyan is odatévedjen, akinek nem kellene értesülnie egy s más dologról. Azért ez roppant érdekes és elgondolkodtató.
  • bardocz
    De akkor nem is magával a gárdával van bajod, hanem azzal, hogy a benne lévő pár tróger mit csinál szabadidejében.
  • Rundstedt17
    Jól írod a gárda a kérdés.Mivel a Jobbik magánhadserege már önmagában az is elég lenne arra hogy elutasítsam tevékenységüket