127612
-
Rundstedt17 #57960 A szerencsétlentől majd te megveszed a földjeiket?Vagy mégis ki?Csak nem ez ősiséget szeretnéd újra törvénybe iktatni?már vége a középkornak:DDDD -
Rundstedt17 #57959 Mégis milyen összeesküvések?Megemlíthetnél párat:D.Nem a tvből?Értsem ez alatt a kuruc infot meg a jobbikos honlapot?:DDDD -
Narusco #57958 nem érted hogy nem arra mondta mhogy agymosott ,aki nem támogatja őket? -
Narusco #57957 "Izraelnek példa nélküli gazdasági sikerei vannak, kivívtuk a gazdasági függetlenségünket, s fölvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot. S ez már majdnem csoda. De ki idézte elõ ezt a csodát? S ha erre én azt mondom, hogy a kormány, akkor önök kinevetnek engemet. Ezt a csodát ugyanis vállalkozó szellemû, bátor, tehetséges és dinamikus emberek idézték elõ. Ezt a sikert 20-30 ezer ember érte el" - jelentette ki Simon Peresz, izraeli államelnök
ezen mit kell gondolkodni? ki van jelentve, meg kéne akadályozni, nem azokat ócsárolni akik tennének ellene... -
ezt az agy mosott dumát hamar átvette mindenki, elég nagy fasság, és érdekes módon minden gárdista mániás ismerősöm szerint aki nem támogatja őket, vagy aki nem látja, hogy jó amit tesznek, az hazaáruló, vagy ahogy neked tetszik agy mosott. -
Narusco #57955 nem azért vagy agymosott mert ne mvagy jobbikos, hanem mert nem látod be hogy milyen összeesküvések folynak, nem elmélet, ezt a vak is látja ,aki nem tv-ből értesül a dolgokról.
-
Üres szavazás -
Biztos pont ők jelentenek veszélyt a törvényes rendre. Direkt olyan helyeken vonultak fel, ahol nem történt semmi, csak azért, hogy hátha lesz valami balhé, nem? -
Rundstedt17 #57952 Ugye mondtam én egy jobbikos szemében vagy hazaáruló vagyok vagy agymosott mert a magyar gárdát nem támogatom :D....
Persze hogy alaptalanul oszlatták fel őket,hiszen senkinek nincs joga őket feloszlatni igaz?:D(öltözékük provokáló ahogy viselkedésük,tulajdonképpen akár egy félmilitáns csoportulás ami növekedése esetén akár veszélyt is jelenthet a törvényes rendre) -
Narusco #57951 te tényleg agymosott vagy, vagy pedig azok közé tartozol akiknek ez érdeke, inkább erre szavazok.
nem rongáltak, mondj egy példát, mikor.
nem hiszik azt hogy rájuk nem vonatkoznak a törvények, de ezek a zsidók alaptalanul oszlatták fel őket, joguk lenne ehhez.
-
Figyi már, legalább indokokat hozz fel ha védeni akarod öket. De ez így nem nagy szám :) -
Ez ritka olyan alkalmak egyike, amikor Rundstedtel értek egyet. Ha nem vagyok jobbikos, akkor magyarellenes hazaáruló vagyok. Ez tény. -
Rundstedt17 #57948 Egy jogilag feloszlatott csoportulás,bár ugye azt hiszik rájuk nem vonatkoznak a törvények.Idióta összeesküvés elméleteket tudnak hajtani,meg rombolni azokból jelesek. -
Narusco #57947 omg, nem vitatkozok veled, te nem értesz itt semmit. -
Rundstedt17 #57946 Te nem vagy normális.Vagy nem is ismered a szavajárásukat?Agymosott tömeg,birka mindenki ebben az országban,itt bármit meg lehet tenni stb... -
Narusco #57945 te nem vagy normális. ezt a faszságot kitől tanultad? -
nem értek velük egyet de nem zavarnak különösebben. -
Rundstedt17 #57943 Akik nem támogatják őket,azokat gyülölik szóval majdnem az egész országot. -
Gyűlöletkeltő szélsőségesek, szerintem nincs rájuk szükség. A legtöbb esetben kiérdemlik a rendőrség erőszakos fellépését, ha visszafognák magukat, akkor nem lenne velük bajom.
Valahol a kettő között. Ha tényleg a tennének is valamit a nép védelmében, akkor annak örülnék. Csinálnak jó dolgokat, közmunka ilyesmi, de amikor falvakban vonulgatnak, az nem jó és elítélendő. -
Narusco #57941 neked gratulálok, te biztos azok közé tartozol akiket nem igazán szeret a jobbik és a gárdája. -
mindenki azt hiszi h mindenhol az a nevetés az be van vágva.. holott az igazán jó sorozatoknál tényleg ott ülnek a nézők, és ők röhögnek úgy a poénokon.
(HIMYM-ben csak azért nincs ilyen mert túl sok jelenet játszódik a lakáson kívül és nagyon sok külön jelenetet kell felvenni más helyen) -
Rundstedt17 #57939 Zázrivecz Gabi pártja elmebetegek és munkakerülők gyülekezete,szeretnének a húsosfazékhoz kerülni -
Minden téren egyetértek velük, és szívesen tartoznék / tartozom közéjük. -
Valószínü
-
Cat 02 #57936 Ha jól tudom hasonló az egyenruhájuk. És az öregekben, akik átélték a náci rendszert és pl elvitték a szomszédjukat csak azért mert zsidó, rossz emlékeket idéz fel. -
Egyetértek a törekvéseikkel, de azért nem állnék be gárdistának. -
mert a kis fiatal 18-20 évesek, akik még elhiszik, hogy bármit is ér a szavazati joguk, és megváltják vele a világot? ők sem jobbak. -
Narusco #57933 te szerintem kevered őket a kéményseprőkkel -
Hát azért csak felismerem öket, nem túl nehéz.. -
Ha vkibe belekötöttek volna,már attól zengene minden... -
Narusco #57930 persze, valószínűleg... honnan tudod hogy azok gárdisták voltak, ők sem mindig abban a ruhában vannak. beléd max meztelen néger kötött szerintem... -
Az a baj, hogy ök is ok nélkül belekötnek másokba. Belém is kötöttek már, nem lett volna rá semmi indok mégis odajöttek beszólogatni. És ez nem egyedi eset, sokszor van szó erröl. Nem is lenne gond ha szép nyugodtan tartanák az eszméiket, de ahhoz nem kell eröszakot vagy zaklatást alkalmazni. -
hat ok minden evben mas partot istenitenek :D amelyik a legnagyobbat/legjobbat hazudja,igeri.
hat, de istenem... remenykednek. -
Narusco #57927 jobb hát, én 60 felett betiltanám a kereskedelmi adókat, vagy a szavazójogokat venném el (:ddd) mert kegyetlen hogy pl az öregek akik a tvből tájékozódnak mennyire nincsenek képben. persze ez lehetetlen, de mennyivel logikusabb lenne... csak hát pont erre használják a tv adókat. -
Narusco #57926 mi az hogy ugyanolyan? te hogy mered ezeket az embereket egy kalap alá venni azokkal akik ártatlanokat ölnek, vernek meg, lopnakcsalnakhazudnak, belédkötnek? -
En meg szeretem olvasgatni amikor eszmecsere van ilyesmi temakrol :) Mivel nem nezek TV-t ezert neten informalodok, de ilyenkor ugy latom jobb is, hogy nincs TV-m :D -
A cigányok ugyan olyan kártékonyak. -
Narusco #57923 mikor voltak erőszakosak?
miért elmebetegek?
a gázkamrás dolgon pedig egyre több ember kezd el röhögni... -
ba32107 #57922 Ezt én sem tudom felfogni... -
Jah,ritkán van ilyen kérdés..Már vártam mióta,kiváncsi vagyok az itt lévők véleményeire.