A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igaz, már egy ideje nem néztem animét(újat), de elég sokat láttam már és még van olyan anime amibõl hetente jönnek az új részek^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Visca el Barca! Visca Catalunya!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
RÜHELLEM BAZDMEG!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...
Igazából még csak az Elfen Lied-et láttam,de azt már többször végignéztem😄
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Bár mostanában leszoktam róla, de pl mikor elkezdtem nézni a Code Geass-t, akkor egy hétvége alatt megvolt elsõ 2 évad, mert annyira jó a storyja, részenként van kb 2-3 csavar, és 1 évad 22 részes 😄
Akinek meg anime az szar kínai mese, az vajon a tv2 reggeli meséin kívül látott már mást ?
"nem tudok megilyedni amikor õk megilyednek egyszerûen nem jön át a sztori."omg,az csak természetes hogy semmin sem lehet megijedni
hellsing-et néztem egy idõbe, de azis fos.
nemtudok mit kezdeni vele. dragobball jött. ütött.
azóta a komoly felnõtteknek szánt mesékkel valahogy engem nem hatnak meg. nem tudok megilyedni amikor õk megilyednek egyszerûen nem jön át a sztori.
db meg aranyos történtet 😊
u dont have to listen anybody else but me
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Még ha TV-ben anime megyen akkor is elkapcsolok valami más csatornára...