A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Nem szoktam alkoholt inni és még jogsim is csak januárban lesz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
" hát ez nincs eltörve "
srác: " de hát doktorúr. meg se bírom mozdítani. tört már mindenem, tudom milyen ha törött"
"fiam. nem tud olvasni? azt írtam oda hogy nincs eltörve! viszlát"
jöttünk haza. ez volt pénteken.
szombat.vasárnap eltelik, nem javul a helyzet, hétfõn elmentünk egy másik sztkba.
mint kiderült a könyöke keresztbe és hosszába is el volt törve...
ennyit a magyar orvostudományról. meg arról hogy mennyire volt ez vészhelyzet, ha a váci doki simán hazaküldte duplatöréssel... :/
u dont have to listen anybody else but me
@ Hellomarci
nemrég volt 1hónapja hogy bicikliztünk a pályánkon. és az egyik srác eltörte a könyökét. namost 4kor még megittam egy sört a pályán (nincs most biciklim, csak kimentem fotózni a srácokat, és mellé ittam egy sört)
namost keze eltörött szülõk nem voltak otthon. szóval maradt ádi aki elvigye fél8kor a közeli kórházba (kb. 15km) totál nem éreztem magamban a sört. egyet amúgysem, ennyi óra után izzadva csomót meg fõõõleg nem.
szóval az egy jogsi ugrás lett volna ha igazoltatnak. ellenben 100%ig józan. döntõképes. jó refelekkel rendelkezõ sofõr voltam. faszság az egész...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha vezetni fogok,biztos kibírom majd.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Van,amikor vezetek,de nem iszok,van amikor iszok,de akkor nem vezetek. A kettõt együtt nem gyakorlom.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Mert muszáj betartani, NO TOLERANCIA !
De ha Mo.is megtudnának állni az emberek egy pohár sörnél,felesnél,pezsgõnél,szerintem beleférne.
Külföldön az alkohol szint után büntetnek,nem azután hogy megettél egy konyakmeggyes csokit.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Vagy a taxi, vagy a söfõrszolgálat, vagy valaki :D
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Ezek után csoda, hogy olyan az ország morális helyzete amilyen? Megáll az ember esze...<#fejvakaras>#fejvakaras>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Am egyszerûen megoldom a problémát: nem szoktam már mostanában haverokkal mászkálni sehova.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Másfél évig volt autóm, az idõ alatt egy kortyot nem ittam, mert még a szomszédba is kocsival mentünk. :) Imádok vezetni.
Ale Alonso! poppe fan club™
\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Egyes emberek képtelenek kulturált módon vitatkozni, ez pedig kifejezetten vita téma. Más környezetben jó lenne.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Értelme viszont nincs, kb. olyan, mint vallásról vitatkozni.
Flame jellegû.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Pszt.
\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
http://goo.gl/gd6Zi5