A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Elég lenne a családomnak a dolgait rendbe hozni, + a hozzám közel álló embereknek segíteni belõle. Nem olyan sok ez az 1 millió euró, ahhoz hogy csak úgy bárkinek adományozzak belõle.
nem kell dupla ennyi...
u dont have to listen anybody else but me
http://gaborszantai.co.uk/
A többit befektetném
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
meg a nevüketmondogató szörmókszörnyecskék sem
pika pika ^^ csúúú
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://www.tenke.hu
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
ezzel bõvítem ki a #40522-t
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Szeretem az animet, annyira nem izgat hogy mindent megnézzek, meg folyton azt töltsek. Van pár amit néztem régebben Animaxen. Mostanában csak a Shaman King-et a Jetixen, az nagyon ottvan ;)
Ui:
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
nem tom milyen válsazllehetõségek vannak,de nézem õket..Régebben faltam a sorozatokat,mára már csak meg meg nézek egyet.Amik most ujak jönnek,azokat nézem,3-4et egyszere,Bleach hetente...Nem tom,h aki aszondja h hidegen hagyja,az Pokémonon kivül látott-e már mást?vagy csak "túl öreg" már és elõtte sose nézett ilyet és már nem érdekli..
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
vagy privi
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Spread De Love!
Rakat szar....szerintem
Kérem kapcsolja ki!
Nem szeretnék minõsíteni animéseket, de azért megteszem. :D
Volt egyszer egy anime függõ szobatársam. A srác a koleszba minden héten 2 db gatyával és 2 pár zoknival érkezett fel. Nadrágot meg polót/pulcsit egész évben csak egyet láttam rajta. A félév alatt 1x sem vitte haza az ágynemûjét kimosni. Enni egyetlen 1x sem láttuk, csak gumicukrot kólával. Na jó ez nem igaz mert év végén egyszer láttam, hogy hozott otthonról 2 szendvicset magával...
Megjegyzem ezek a dolgok nem a rossz életkörülményeivel magyarázandóak mivel a srác valami 100e ft-os színes iPod-al mászkált 2 évvel ezelõtt.
És akkor a lényeg. Az összes napja úgy telt, hogy reggel felkelt, benyomta a gépét és hajnal 2-3-ig felváltva nézte az animékat vagy quake I-ezett a neten keresztül 320x240-es felbontásban. Néha napján elment suliba is... nagy ritkán.
Szerintem ha a sráccal a félév alatt 20 mondatnál többet beszéltünk akkor sokat mondok.
Biztos nem ilyen az összes animés, de ez azért egy meghatározó élmény volt. :D
If Everything That Has A Beginning Must Has An End