A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Télen, hidegben és esõs idõben egyáltalán nem szoktam.
Nyáron, amikor nem kapok az egyetemtõl ingyen bérletet :D, akkor rendszerint azzal közlekedek a városban.
Bevásárolni általában azzal járok, mert úgy könnyebb cipelni a cuccot.
Nagyobb irándulásokra vagy túrákra nem vállalkozok, mert ahhoz már lusta vagyok, de városon belül oké.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
ide:1002574705
Elõre is köszi.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Bp-re való költözéssel nem látok sok lehetõséget itt tekerni.... :S
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
sajnos nem létezik, bár próbálják megkövetelni.. (nem véletlen a <#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>)
Spread De Love!
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
F.xt,punc.t nem illik berakni
omg<#wilting>#wilting>
ban? miért?
Spread De Love!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Régen nagyon sokat tekertem viszont...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
eladtam a biciklim...majd most lesz egy komolyabb
:3
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
やられたらやり返す。倍返しだ!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
amúgy meg 10 nap alatt nem érnék Miskolcra Nagykanizsáról... szóval bicikli elfelejtve
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Spread De Love!
Én már 2éve lemondtam a 2 kerekûkrõl.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
http://www.tenke.hu
\"Heroes never die. They just reload.\"
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!