A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tenkenorman
nem érdekel a politika. nem értek hozzá. ezért lenne jó hogy az akinek diplomája van és ért hozzá nem csinálna baromságokat.
amúgy meg elég szegényes egy kérdéés.

http://www.tenke.hu

Hiányzik. Szeretnék beszélni a témáról!

Ami itt folyik az a szabad vélemény nyilvánítás megcsorbítása!!!

Legalább külön kifejezetten erre a témára specializálódott topik lenne, de még az sincsen...

BaliBoy
A legrosszabb esetbõl indultam ki. :)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Rage47
Szerintem sem kell politika. Végre egy hely, ahol nincs...:)
Hegi90
Nem hiányzik. Ide nem való a politika.

minden máshonnan az folyik. Itt ne...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Kicsikiraly
Nem hiányzik. Ide nem való a politika. Szerintem eddig is ez volt az ami miatt normális és igényes fórum az ezsgé, és nem fröcsögõnyálú vérpistikékkel teli.

DFTBA ಠ_ಠ

BlackShadow
Hiányzik. Szeretnék beszélni a témáról.

igazából ez így nem teljesen igaz, csak néha egy normál témánál bele lehet mélyedni, és akkor egybõl jön, h no politics!! .. természetesen itt úgy is flameharc lenne, de van mikor normálisan is lehet tárgyalni :) (vannak csodák ^^)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

kuci06

Úgyis flémbe torkollna az egész, szóval nem sok értelme lenne

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

belapeter
Engem nem érdekel, úgysem látogatnám.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

poppe
néha lehet hozzászólnék 1-2 témához, de mindig csak köpködés lenne, azt meg olvasni se szeretem, nem h részt venni benne :)
szal jó ez így, h tiltott

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

VRSDM
akarod mondani. egy albak és két tab ott felül... :C száni.

u dont have to listen anybody else but me

normális körülmények között lehetne topicja :D
BaliBoy
Úr Isten most mi van. Nem 1 hanem 2 ablak van megnyitva... Te jó ég... <#pardon1>

jackcsabi

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Hiányzik. Akit nem érdekel az nem látogatja. Így sokan más fórumokat is kénytelenek vagyunk látogatni.
Sok fórumról számûzve van sajnos.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

NEOreg3
rohadtul nem érdekel és beszélni se nagyon tudnék róla

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

MR ME
nem hiányzik

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Pepsi Twist
hopsz az lemaradt hogy viszont szeretek róla beszélni :D de nem az SGn (nem szeretek sokat írni)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Dzsini
Néhány nõi mell miatt még nem volt rendõrségi feljelentés az SG ellen - politika miatt volt :( ezért (is) lett betiltva, meg mert a politika fõcsoportban volt egy zsák moderátor, és az is kevés volt - pedig akkor még nagyon kevés látogatója volt az oldalnak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DJKonya

Rohadtul nem érdekel.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Pepsi Twist
Engem nem érdekel, úgysem látogatnám.

mert 15 perc alatt 100 új üzenet lenne...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

plck
engem meg rohadtul nem érdekel<#crazya>

milk4
*fanboy

És nem...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

"Hiányzik. Szeretnék beszélni a témáról."

Erre szavaztam, de nem arra gondoltam, hogy politikai topikokat kellene nyitni - engem csak az idegesit, hogy szinte azonnal buntetik, ha valaki X dolgot osszekapcsol a politikaval. Pedig nagyreszt elkerulhetetlen, mivel 20+ az atlageletkor az SG-n es a politika a napjaink resze, meg akaratlanul is belefolyunk.
Ennyi erovel az erotikus tartalmat is buntetni kellene, mert ez egy informatikai es tudomanyos portal.

http://gaborszantai.co.uk/

somdav95
Engem nem érdekel, úgysem látogatnám

panther112
Any Endre funboy vagy?

milk4
Néha igen,néha nem.

milk4
Néha igen,néha nem.

tigeroo

Dick Riddick
Nem érdekel a politika. Csak mérges lesz tõle az ember.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Nem hiányzik szerintem.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

clio1616v
köszönöm szépen, nekem nem hiányzik... se nem kell, több legyen se nem kell, kevesebb... teljesen elégedett vagyok azzal a mennyiségû politikával, amit itt az sgn megkaphatok

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Benny04
engem nem érdekel

FZoleee

Jó, hogy feltettétek a kérdést, most tuti mindenki elkezd majd politizálni <#idiota>
BaliBoy
Magyarországon amúgy sincs politika. Csak hatalmi harcok... :S

Szabi84
nem hiányzik, mert még egy konzol vs pc vitát is nehéz lebonyolítani

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

BaliBoy

Úgy gondolom van épp elég politikai fórum. Ott kiélheti mindenki magát.

zsutyesz
Nem hiányzik, még normális témákban is veszekedés meg anyázás van...

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

sb1
Jó lenne beszélni róla, hátha egy két begyöpösödött agyu végre tisztán látna!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

clio1616v
az hogy elégedetten, boldogan éld le

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
a jótákonykodás luxus igény, amikor már minden alapvetõ igényem kielégítve van akkor tudok majd foglalkozni akár unalmamban is a rászorulók megsegítésével

az igényességem abban merül ki hogy mindig az elérhetõ legjobbat igényelem, ez a lehetõségeimhez képest változik, de nem elégszek meg ennél rosszabbal...

<#wilting>
Simaji
"Pár ezer eurót biztosan."

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

bardocz
Mért,mi az élet értelme?
Senki nem fordítana. Mert a pénz sok ember életének értelme. Sok bamba állat.... jótékonyság?? pffej. nyugdíjas korára sem fogja tudni mi az élet IGAZI értelme. hahahahahahaa

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

z99999
az álladnak orra van?

amúgy valahogy sejtettem hogy csak sikerül átmenni politikába...a következõ kérdésre válaszolva: rohattul jelen van, csak topik nincs hozzá

Pszt.

CopyKing92
ja és csõdbe megy pont most :D okos. én elverném a pénzt 1 nap alatt :D

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD