A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy meg elég szegényes egy kérdéés.
http://www.tenke.hu
Ami itt folyik az a szabad vélemény nyilvánítás megcsorbítása!!!
Legalább külön kifejezetten erre a témára specializálódott topik lenne, de még az sincsen...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
minden máshonnan az folyik. Itt ne...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
DFTBA ಠ_ಠ
igazából ez így nem teljesen igaz, csak néha egy normál témánál bele lehet mélyedni, és akkor egybõl jön, h no politics!! .. természetesen itt úgy is flameharc lenne, de van mikor normálisan is lehet tárgyalni :) (vannak csodák ^^)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Úgyis flémbe torkollna az egész, szóval nem sok értelme lenne
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
szal jó ez így, h tiltott
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
u dont have to listen anybody else but me
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Sok fórumról számûzve van sajnos.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Rohadtul nem érdekel.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
mert 15 perc alatt 100 új üzenet lenne...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
És nem...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Erre szavaztam, de nem arra gondoltam, hogy politikai topikokat kellene nyitni - engem csak az idegesit, hogy szinte azonnal buntetik, ha valaki X dolgot osszekapcsol a politikaval. Pedig nagyreszt elkerulhetetlen, mivel 20+ az atlageletkor az SG-n es a politika a napjaink resze, meg akaratlanul is belefolyunk.
Ennyi erovel az erotikus tartalmat is buntetni kellene, mert ez egy informatikai es tudomanyos portal.
http://gaborszantai.co.uk/
\"Heroes never die. They just reload.\"
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Jó, hogy feltettétek a kérdést, most tuti mindenki elkezd majd politizálni <#idiota>#idiota>
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Úgy gondolom van épp elég politikai fórum. Ott kiélheti mindenki magát.
Ale Alonso! poppe fan club™
Jó lenne beszélni róla, hátha egy két begyöpösödött agyu végre tisztán látna!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
az igényességem abban merül ki hogy mindig az elérhetõ legjobbat igényelem, ez a lehetõségeimhez képest változik, de nem elégszek meg ennél rosszabbal...
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
amúgy valahogy sejtettem hogy csak sikerül átmenni politikába...a következõ kérdésre válaszolva: rohattul jelen van, csak topik nincs hozzá
Pszt.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD