A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
nincs jogsim, viszont akkor is ezt a módot alkalmaznám.. most azt a fél órát kibírom, h vhonnan hazajussak 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
http://goo.gl/gd6Zi5
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
@ Hellomarci
Egyszerre a kettõ persze elkerülendõ 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
én nem tudok szavazni, mindig visszaugrik a kérdésekhez.
DE A KÉRDÉS SZERINT VAN!!!<#idiota>#idiota>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
@ Hellomarci
Továbbra sem értem, hogy miért fájt volna 2 plusz sort írni. Az a jó közvélemény kutatás ahol a válaszok a legtöbb a lehetõséget lefedik. Itt ez nem így van.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
@ Hellomarci
Kérdés: Olyan qrva nehéz lett volna még két válasz lehetõséget belerakni???? (Nincs jogsim; Sosem iszom) B+ Hihetetlen....
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
néhás válaszra nyomtam
Jó lenne egy ilyen válasz is.
am meg nemfogyasztok alkoholt
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
engem most fognak a hónap végén mûteni :S
Igaz a doki a legjobb az országban, de akkoris :S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
osztálytársam 19éves. hobbiszinten testépítõ. pici túlsúllyal rendelkezik de melllé piszok izmos is.
gondjai voltak a szívével. magas vérnyomásból indult az egész.
element dokihoz. kivizsgálták. kiderült hogy a szívbillentyûi nem jó ütemben mozognak és vagy megmûtik, ami egy idegpálya elfagyasztásával jár. vagy élete végéig gyógyszereznie kell magát. aminek soksok mellékhatása van. pl. hirtelen fáradékonyság. szóval vezetés füst. elképzelhetõ potencia zavarok stb. hogy csak a keményebbeket említsem...
ok. megmûtik ugy döntött.
befeküdt. a 40perces mûtét 3 és fél órásra húzodott...
és mint kiderült "véletlen" egy másik idegpályát is elfagyasztottak.
elõszõr próbálták a hibazálékra fogni, meg a mûszer hibájára, mikoris apuka kiverte a balhét, és egy nõvér elszólta magát hogy az orvos hibázott.
okés pereskedés stb.
a vége az lett hogy még 3mûtét. és most 19évesen a srác szíve 90es pulzus felett pacemaker-rõl megy... 19évesen egy életre elbaszta a sportolási meg úgy ámblock az egész életét. illetve nem õ. hanem a doktor : /
és akkor így feküdjek be nyugodtan a mûtõasztalra :C
mesélte hogy mûtötték a szívét katéterrel, és a takarítónõ ott mosott fel a feje mellett, az éppen pihenõ doktor leült és telefonált stb.
akkor micsinálnak ha altatnak közbe?
felháborító...
u dont have to listen anybody else but me
Biciklivel estem, kifordult a bokám és részlegesen szakadt a vádlim (mivel 12 éve járok konditerembe, van némi fogalmam a részleges izomszakadásról). Nem mentem el dokihoz, csak 1 hét múlva, de addigra már egész szépen jártam. A doki megtapogatja, látja hogy sántítva ugyan de tudok járni, de nem küld el sem röntgenre, sem ultrahangra.Szuper, mondom neki: ultrahang, vagy ilyesmi nem kéne? Merthát ugye mégiscsak van valami, fáj, stb... Azt mondja erre nem, ha akarok vegyek bokarögzítõt és kíméljem, de A BICIKLIZÉS JÓT TESZ NEKI! ASD:SD:ASD:ASD:ASD:d Mondom okéviszlát.
Eltelt 6 (azaz HAT) hónap és még mindig idõjárásváltozáskor sántítottam néha, mert fájt. Visszamentem, de ezúttal egy másik orvos rendelt épp. Látta, hogy mikor történt a baleset ugye, erre bazmeg ELKÜLD RÖNTGENRE. Mondom neki: doktor úr. 6 hónapja történt a baleset, ha akkor nem tört el, gondolja az eltelt idõ alatt igen? Nem baj, mennjek csak el. Oké, röntgen, természetesen minden ok. Visszamegyek, erre közli az az elmebeteg idióta fasz kuruzsló, hogy õszerinte ennek a fájdalomnak semmi köze a biciklis eséshez és teljesen lekezelõ hangon beszélt, stb. Ott akkor picit visszafogtam magam, mert olyan szinten lettem ideges, hogy majdnem állonvágtam a hülye barmot...
De egyet eldöntöttem: ha NE ADJ ISTEN egyszer megint el kellene mennem valami sérülés miatt dokihoz és ilyen stílussal találkozom, azonnal feljelentem az orvosi kamaránál - vagy ahol kell. Elegem van ebbõl, eddig akárhányszor sportsérüléssel mentem el dokihoz, mindig valami dilettáns barom osztotta az észt. És ezek nevezik magukat orvosnak, hát hihetetlen...
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com