127612
-
Igen mert elfelejtettem hogy ittam. -
Nem, és eszem ágában sincs...mert nem akarom. -
igen, es jogsim sincs -.- -
Fbn Lx #64390 na.
mi sem bizonyítja jobban a törvény hatékonyságát
-
Néha azért idegesít. Egy pohár sertől / bortól még nem leszek részeg, a reflexeim sem tompulnak, simán tudnék vezetni, de amióta zéró tolerancia van féltem a jogsimat :P -
Nem, és eszem ágában sincs.
130
73.4%
elvárom, hogy aki velem szembe jön, az se legyen részeg fasz, elvből nem ülök ittasan motorra. -
Sőt... Ha jogsid van, akkor duplán kell inni akkor mikor ihatsz, h bepótold azt, amikor nem ihatsz.
-
A jogsi azt nem tiltja, hogy igyál, amikor nem vezetsz
-
128
73.1%
Mióta jogsim van egy korty alkoholt nem ittam!
Sőt mikor még a Kresz vizsgám se volt meg akkor azt mondtam hogy többé soha! -
Akkor már nem akartam otthagyni estére. Általában gyalog megyek ha tudom, hogy inni is fogok, de aznap valahogy így alakult.
Én nem menő vagyok hanem már raj.
-
én egyszer földesuton az erdőben egy rometet:D de közuton sosem tettem és sosem teszem, mert nem csak a magam életével játszok, és nem egy példa volt már arra hogy vki igy nyomorult meg -
Nagyon helyes. Bárcsak mindenki így állna hozzá... -
Nem, és nem is tervezem. Olyan szinten nem, hogy ha pl a vasárnapi családi banzájon megiszok egy pohár sört vagy bort, akkor utánna délután-este nem is vezetek, inkább átadom másnak a volánt. Túl sok időmbe és pénzembe került a jogsi megszerzése ahhoz hogy egy ilyenen elússzon... -
gabesz012 #64380 Nem, és eszem ágában sincs. És ilyen sofőr mellé/mögé sem ülnék be. -
F1re #64379 sajnos nem,(már nem tudom pontosan de azt hisszem út 1ik oldalán fába mentek és átrepültek az út másik oldalára 1 másik fába... sofőr ugye kirepült asszem egyenesen fába ha jol tudom feje leszakadt 1böl anyos ülésen aki ült az megúszta kirepült vahogy túlélte neki volt a bokatörés stb hátul aki volt nem tudom ki az is kirepült igaz h majdnem meg halt végig úgy hitték h megfog halni de túlélte viszont mellette a haveromnak beszorult a lába mert begyűrték az ülések stb ő elhunyt nem birt kirepülni se
-
Részeg mellé beülni éppolyan butaság és felelőtlenség, mint részegen vezetni... -
még jogsim sincs, de ki tudja -
clio1616v #64376 hátulja elég épen maradt, talán ott ülők úszták meg a kivégzést -
hátsóülés -
Csak most nézem, először csak a kint lévő képet néztem. Nem tudom.
Mibe szálltak bele, hogy így összetört a kocsi? És az a 2 ember mégis hogyan élhette túl? Meg hol ültek, nagyon durván néz ki ez az autó. -
clio1616v #64373 miért van más felni a bal oldalán és a jobbon? -
Hát az biztos. Ami utcai kocsikban van öv ilyenkor már nem sokat számít. -
F1re #64371 ehh hát ilyen sebességnél már nem sokat érnek a légzsákok meg a gyürödési zóna -
"Felismerhetetlenségig szétroncsolódott a BMW"
Felniről meg hátsó lámpáról megismerem. -
F1re #64369 amugy ez így van van aki megőrül a piátol de van aki tud ovatosan sajnos
de ellenzem a piás vezetést haverom is 1 ilyen pilotának köszönhetően halt meg :S
bmw-vel részegen 200 felett repültek
sofőr és a barátom meg halt:S mellettük 3. srác koponya törés meg sok egyéb a 4. meguszta arctöréssel meg boka szal maradok ennél
Nem, és eszem ágában sincs. Aki részegen nyomja neki annak itt van róla pár kép(Link)bmwböl nem maradt sok
bár ha muszáj pár métert menni akkor belefér ha nyugodt a sofőr meg nincsenek jardok :D -
Nem, és eszem ágában sincs. - pláne, hogy jogsim sincs...
-
DIESEL DOG #64367 Jaja, ahogy átmegy az úton csak azért hogy a túlsó árokba is befeküdjön... 
-
Ja kurvajó kerülgetni őket autóval és azon parázni, hogy ne essen elém. Nagyon jó... -
biciklizni a legjobb fél kómásan/ ittasan :D XD (mármint én nem tom de esténként jó nézni a haza szambázó vén bicósokat XD) -
Nem és eszem ágában sincs. Felakasztanám az összes faszkalap gecit amelyik így vezet. ***** anyjának az életével játszon. -
extramagascsaj #64363 Nem, és eszem ágában sincs. -
Igen, mert muszáj volt motorra ülnöm. -
Nem is kicsit :DDDD -
nemértem, ha 1 sarokra van a kocsma és tudod hogy oda mész minek kocsival menni? menő vagy mi? -
aktuális :DDD -
Nem iszok és nem is drogozok. -
Vennék el a jogsiját egy életre az összes ittasan vezető fasznak!
-
Nem, és eszem ágában sincs. -
Na. -
Kegyetlen másnaposan, vagyis aznaposan mentem már Vp-szhely távot, kétszer álltam meg, mert hányingerem volt + fejfájás, de részegség már nem :D