A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
egész pontosan 7 órát :D
9-re járok és 4kor jövök :D
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mert nekem sem állás sem munkalehetõség nem kell
ellenben tényleg jó lenne tudni, ki mivel foglalkozik, kinek van cége, stb, mert alvállalkozó mindig jól jöhet, olyan munkát is el tud a cégem vállani, amit máskülönben nem (és fordítva)
és miért keressek vadidegenek között ha van lehetõségem sg-st találni
mellesleg pedig összefogva konzorciumként olyan lehetõségeket és páylázatokat tudunk bevállalni, amit egyedül nem
a kooperáció sosem káros
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
hátha most a válság idején egymást segítve jobban tudunk boldogulni
.: mobilize.hu :.
capisce?
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Valamikor akár 12-14 órát is, de gyengébb napokon néha csak 5-6 órát...
Sõt ebben a hónapban volt olyan is hogy szinte nem is kellet melózni, annyira visszaesett a forgalom...
ha van meló, akkor egész nap, hétvégén is, ha éppen nincs akkor meg ugye nem
mondjuk jó az, hogy nem kell bejárni vhová napi 8 órába, de így az egyik nap olyan mint a másik
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
szerettem volna dolgozni a nyáron, de nem volt semmi meló:/
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
bár lehet jó lenne vmi egyszerûbb diákmunka suli közben is, szórólapozás ilyesmi.
DFTBA ಠ_ಠ
Amúgy diákmelóban vagyok most egy bútorgyártó mûhelyben. A térdemnél meg egy rossz mozdulattól egy régi sérülés újult ki. (Szintén nem felszopás miatt)<#vigyor1>#vigyor1>
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
és ha kezdödik akkor nem tom h h lesz vagy 6 orát fogok vagy meg probálom a 8-at mellete és utána be suliba :D
Ahova ti mentek, én onnan már rég vissza fele jövök ;)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Azt kéne kérdezni, hogy mennyi a munkaidõ és nem azt, hogy hány órát dolgozik valaki. :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.