A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordVenom
4 órát, vagy kevesebbet.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

dartonita
Sajnos az utolso naplopo poziciojat en toltom be.

predator1982
11-12 órát,viszont nem minden nap

pred

autoszimulator
nincs felvétel?

.: mobilize.hu :.

dartonita
2-3ora telik munkaval a 8orabol amit itt kell toltenem.

Pepsi Twist
8 órát, vagy kevesebbet.

egész pontosan 7 órát :D

9-re járok és 4kor jövök :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

QuippeR
8 óra, de az utazás még kb két óra plusz.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

birdo
Munka mellett tanulok....napi 9-óra meló....szombatonként suli...még két hét és kezdõdik.....azaz folytatódik ))))

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

CopyKing92
mmm én az iskolában dolgozok :S meg tanulok mivel vegy ipariba járok és 4 órát kell dolgoznom :S szerdánként XD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

LasDen
júli 1. óta a pick szegednél dolgozom...napi 8 óra....nem rossz pénz egy diáknak :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Voltam Balcsin szerencsét próbálni ott 12-14 órát csak kicsit levettek pénzzel. Most hazajöttem aztán nem találtam mást csak újsághordást erre a hónapra ott meg kb 3 óra naponta de mikor több helyre kell akkor akár 6 óra is. Kis pénz gyüjtésnek jo ez ha már választási lehetõség nem volt :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

DJKonya
Tanulok még de nyáron meg mikor nincs suli akkor este 7 kor kezdek és az hogy mikor végzek az változó, fél 5 után...

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

Mike at home
fõleg olyan piacon, ahol egyes szegmensekben simán 60-75%-os a visszaesés a tavalyi szinthez képest

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hát nem éppen
mert nekem sem állás sem munkalehetõség nem kell
ellenben tényleg jó lenne tudni, ki mivel foglalkozik, kinek van cége, stb, mert alvállalkozó mindig jól jöhet, olyan munkát is el tud a cégem vállani, amit máskülönben nem (és fordítva)
és miért keressek vadidegenek között ha van lehetõségem sg-st találni
mellesleg pedig összefogva konzorciumként olyan lehetõségeket és páylázatokat tudunk bevállalni, amit egyedül nem
a kooperáció sosem káros

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

GregSB
Van már "Álláskeresés", és "Munkanélküliség" topic, szerintem ezek megfelelõek a témára :)

Mike at home
hm... kéne egy ilyen topik
hátha most a válság idején egymást segítve jobban tudunk boldogulni

GregSB
Most nyáron 8 órát. Aztán szeptembertõl folytatódik a suli, kéne találni vmi részmunkaidõs melót...

Mike at home
mivel foglalkozol te vagy a céged?

autoszimulator
kettõt egyszerre nem lehet, vagy nagyon nehezen, egyik rovására. Szórólapozás, társai mehet, de az nem munka szvsz.

.: mobilize.hu :.

A Kaszas
sík hülye vagy tudtam mindig:D

tigeroo
leírás: Tanulás mellett végzett munka, valamint diákmunka / nyári munka is számít most.

capisce?
Doomista
Hát az kimaradt a sorból, hogy Tanulok, közben dolgozom....

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

z99999
elsõ

Pszt.

z99999
elsõ

Pszt.

Változó, rugalmas munkaidõ...

Valamikor akár 12-14 órát is, de gyengébb napokon néha csak 5-6 órát...
Sõt ebben a hónapban volt olyan is hogy szinte nem is kellet melózni, annyira visszaesett a forgalom...

Mike at home
jelen pillanatban mivel a magam ura vagyok, változó
ha van meló, akkor egész nap, hétvégén is, ha éppen nincs akkor meg ugye nem
mondjuk jó az, hogy nem kell bejárni vhová napi 8 órába, de így az egyik nap olyan mint a másik

NEOreg3
tanulok és meresztem a picsám

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tigeroo
tanulok.
kisebb melók, plusz napi 1-2 órát dolgozok a testemen oszt csõ :D
kuci06
Még tanulok, mellette nem dolgozok.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Benny04
szerettem volna dolgozni a nyáron, de nem volt semmi meló:/

KicsiMonkey
Még tanulok, mellette nem dolgozom.

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

Kicsikiraly
Még tanulok, mellette nem dolgozom.

bár lehet jó lenne vmi egyszerûbb diákmunka suli közben is, szórólapozás ilyesmi.

DFTBA ಠ_ಠ

Bandee1987
kabbe :)

Amúgy diákmelóban vagyok most egy bútorgyártó mûhelyben. A térdemnél meg egy rossz mozdulattól egy régi sérülés újult ki. (Szintén nem felszopás miatt)<#vigyor1>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

MR ME
válltozó, állt 7 vagy 8 órát, van h egyet se :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bardocz
Sajna nem találtam semmi nyárimunkát, mert nem januárban kezdtem el keresni, így semmit...
somdav95
X'DDDD

szjuca
9-10. Igazából vagy 8-at vagy 10-et.

tigerbácsi
Változó, rugalmas munkaidõ.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

0Fritz0
Nehéz is a felszopók élete... <#hehe><#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bandee1987
Most a nyári meló miatt 9-10 órát, bár most pont nem vagyok benn, mert szarakodik a térdem :S

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

8 orát most suli szünetbe...
és ha kezdödik akkor nem tom h h lesz vagy 6 orát fogok vagy meg probálom a 8-at mellete és utána be suliba :D

Ahova ti mentek, én onnan már rég vissza fele jövök ;)

11-12 orat..melo es maszek..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

8 órát, vagy kevesebbet... suli

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

somdav95
14 évesen elvagyok a bringám szerelésével, majd megint szétbaszásával, és megint szerelésével:D meg azzal h néha apámnak besegítek... hidd el elég ez nekem :DDD

Metalmilitiakid
mert akkor te már dolgozol , és nem az volt a kérdés , hogy most épp munka mellet füvet nyírok otthon .... , hanem hogy mennyit dolgozol :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

CopyKing92
õõ??? Tanulok. mellete dolgozok miértnincs? :D <#vigyor5><#vigyor5>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

somdav95
Még tanulok, mellette nem dolgozok

0Fritz0
Mert rossz a kérdés.
Azt kéne kérdezni, hogy mennyi a munkaidõ és nem azt, hogy hány órát dolgozik valaki. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.