A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
All hail the double x!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
ám nyugi ez csak a mátrxon belüli világ :-DDDDD mind csak a képzelet szüleménye :-D vagy a gépeké :-)
kisgyerekként szórakozásból írtottam a kert csiga, giliszta és rovarállományát
egyszer egy élõ halat halálra szúrkáltam egy faággal
egyszer egy békát bedobtam egy földbe szúrt vízzel teli vascsõbe , ahonnan az se kimászni nem tudott, és se kiszedni nem tudtuk onnan, megfulladt
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ám én gyerekkoromban sem bántottam direkt az állatokat. volt hogy nem vettem észre s eltapostam biztos. nem piszkáltam õket. jah de a krumplibogarakat, a legyeket meg a szúnyogokat, de csak megöltem õket semmi cécó nélkül.
meg volt egy darázspók (szerintem az, mert darázsmintás volt) a padláson s minden nap mentem etetni :-) fogtam legyet s dobáltam a hálójába :-) aztán jöt egy zöldzakós bácsi, s elvitte, mert álítólag veszélyes :_-( 3 napig sírtam hogy nem lesz mit etetnem :-)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de nem direkt.
kb. 5 évesen csináltam olyat, hogy fogtam egy békát, csináltam neki nyakörvet és pórázt rézdrótból és kikötöttem valamihez. :DD
Ja meg a cserebogarakkal is elvoltunk ált iskolában.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
nem szeretem ha a kaja nagyon zsíros
de a sült máj nagyon finom meg sózva !!
Ráadásul nem is én dugtam a macska seggébe én csak néztem,szövegértés egyes FAIL:D
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
de azis olyan volt hogy sokszor a szárnytolláról lepattant a kis szoknyás golyó :D fõleg a varjúknak
am en pl a csontot is meg szoktam enni ameddig birom :D szeretem a velõt benne
de a best akkor is a rántott csirkemell krumplipürével :P
Mintha lett volna már hasonló kérdés na de mindegy.Kiskoromban május-június számított a fõ szezonnak állat kínzás szempontjából.Mikor csapatokba verõdve gyûjtöttük a cserebogarakat aztán elpuszítottuk õket vagy bent pusztultak az üvegekben.Na azokkal mindent próbáltam:tûzbe dobni,méreggel leönteni-lefújni aztán nézni ahogy kínlódnak,csakúgy taposni vagdosni darabokra õket,vízbe fullasztani vajon meddig bírják a vízben míg lemerülnek,gyertyával viaszszobrot csinálni belõlük,tûtartót csinálni belõlük stb.Végülis ahogy mondtam faluban szokás volt.
Azonkivül volt csiga sózás,plussz késõbb légpuskával cserebogarak szétlövése,jah meg volt hogy dobáltam macskát illetve pofoztam kiskoromban,plussz a lányokkal felöltöztettük vagy kuppot nyomtak a seggébe és azon nevetgéltük,jah még a darázsírtásban is otthonos voltam.
De ez már a múlt.Mostmár semmiképpen sem kínzok még rovart sem,értelmetlen,ráadásul már undorodok is tõlük.
nyulak is jöhetnek :-DDD
F1re nem naon szeretem a zöldségeket. csak a kukoricát, a burgonyát a káposztasalátát s a fejes salátát.
gyümölcsbõl pedig: az õszibarackot, 1 évben egyszer a banánt és a dinnyéket.
kurva finnyás vagyok ilyen téren...
halat se eszem
szal a combot cseréljük ki szezámmagos rántott csirkemellfilére, jó édes céklával :D
ettol lehet nõõõni :DDD
éhes vagyok
nemá :/