A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnyNapalm
Még tanulok, mellette nem dolgozok.

Három mûszak mellett lehet bármikor itt lógni... 😊

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Visca el Barca! Visca Catalunya!

SötétBarom
Én is SG-n lógok melóban 😄D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Carlos
Multitask megvan?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
8-9 körül.

Þór vígi þessi rúnar

TheRock18
ebbe az egészbe csak azaz 1 furcsa,hogy mindenki dolgozik 8-10 órákat,mégis mindig itt találni az sg-n.. 😄 csodaemberek vagytok halljátok??! 😄

BMW Über Alles!

zsutyesz
átlagban 8 órát.

Ale Alonso! poppe fan club™

SötétBarom
9, hétvégén belecsúszhat 10-12 is (bár ez utóbbi elég ritka).

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

FZoleee
OrioN the S
9-10 órát

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

8 órás a munkanap,de ha van készlet akkor elég a 6 órát ledolgozni...

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Molnibalage
Kb. 8 óra. Valamikor több, valamikor kevsebbet. A válságot érezni sajnos...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

jackcsabi

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Változó, rugalmas munkaidõ

TheRock18
munkanélkül vagyok jelenleg,de a maszek melók akár 20órán át is tartanak...

BMW Über Alles!

REPS0L
legjobb amikor dekkolsz ott egy percig, észrevesz, és int hogy menjek tovább, legszivesebben leszállnék és fejberugnám.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Mike at home
megállsz a piros lámpánál?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
a kölekedési morál érdekes dolog
BP-rõl tudok nyilatkozni:
- az autósoké az elmúlt 10-15 évben sokat javult, átengednek a zebrán, ha kerékpárral vagyok megadják a jobbkezet, autóval is beengednek, megköszönik amit kell, stb
- a kerékpárosoké és a gyalogosoké ellenben a béka segge alatt van, szarnak a kreszre, a piros lámpára, mindenre

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

"de azt se szeretem,ha átszaladgálnak szétnézés nélkül,mert ZEBRA VAN UGYE.."
múltkor mondtam tán, engem ezért buktattak meg, kiscsaj beszaladt elém a zebrán. Aztán meg mosolygott.
TheRock18
sajnos van ilyen haverom,akinek az apja ugyan nem képviselõ vagy ilyesmi,de komoly cégük van...és a fiúcska azt tehet,ami akar...apu nem 1x kimosta már a szarból

BMW Über Alles!

autoszimulator
egyetértek az alapelvvel, csak a tiltással nem. Az meg régóta megvan bennem, hogy a szülõ dolga lenne, hogy a gyerekét annyira kiismerje az utakra engedés elõtt, hogy mit adhat a keze alá. Én is nagy kocsival kezdhettem vezetni, az 1.2-es tanuló klióm után, mégsem száguldoztam, vagiztam vele. Ezért odaadták kis idõ után egyedüli használatra is.
Csak sajnos általában akinek pénze van a nagy bömösökre, mercikre, annak a családi háttere.. hogy is mondjam, nem kiegyensúlyozott, innentõl a szülõktõl (szerintük) azt is elég elvárni, hogy tudnak arról, hogy van gyerek, nem még neveljék is azt, aztán így lesz a gond, drogos, ittas száguldozás. Szarügy, de ez van. Apuka meg elsimítja, ez a legszánalmasabb, mi kényszerítené így a gyereket normális vezetésre, ha szankció nem várható, pénzbüntit fizeti zsebbõl.

.: mobilize.hu :.

Motoroj
Más kocsival lehet, hogy máshogy lenne, de a velem szemben tanúsított viselkedés nekem megfelel, és én is igyekszem megtartani a márka tulajdonosainak jó szokását.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

TheRock18
egyszerû,hétköznapi családoknak nincs szüksége szerintem 90-120LE feletti autóra...ha meg apunak nagyteljesítményû autója van,akkor vegyen a fiacskájának egy gyengébb autót,nem kell odalökni a gyerek alá egy 2.5-ös meg 3.2-es autót,amivel aztán kinyírja a fél haveri társaságát...fõleg,mert a baromgyerek janizni megy péntek este és ittasan ül be a volán mögé...

BMW Über Alles!

TheRock18
figyelj...a bmw-s apuci kedvence srác csak 2 csajt,meg 2 haverját ölte meg "csupán"..egyedül a sofõr vérpistike élte túl..apuci meg képviselõ és ejnye-bejnyével megúszta a srác... 😞

BMW Über Alles!

Lacee86
Sztem jó gondolat, bár én módosítanám arra, h nagy teljesítményû kocsikra spéci jogsi kéne, tehát h mindenki hülye ne száguldozhasson ilyenekkel; mert hát letelik a 2 év, és utána mi lesz...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

autoszimulator
általánosítás, nem tehetõ ez meg. Aki ilyen, úgyis meghal, az hogy tekeri magát a fára, nem izgat, amíg nem embereket veszélyeztet. Akkor meg börtön, és akkor is ki van vonva a forgalomból.
De ha a családban csak egy kocsi van, aminek nagy motorja van, mert apuka szereti a kocsikat, akkor a gyerek miért ne vezethesse néha, ha normálisan tenné mindezt?

.: mobilize.hu :.

TheRock18
mellesleg (most biztos jön a fújolás)de bevezetném,hogy 2évig nem vezethet senki pl. 80 v. 90LE-nél nagyobb teljesítményû autót
láttam már elszabadulni régebbi 300LE 5-ös bömöst felcsavarodva a fára...mert apucinak sok pénze volt,csak a srácnak nem volt tehetsége,meg túl nehéz volt a lábát levennie a gázról kiló 80-nál...:S

BMW Über Alles!

Nem. belül a váltót is koptatod.

TheRock18
max. a felületét...amúgy pl. a kormány már eléggé megkopott a 7-8éve alatt

BMW Über Alles!

Lacee86
Persze, akinek van jogsija, egyáltalán nem biztos h tud is vezetni. Qva lazán van ez véve sajnos, pedig emberek élete a tét...

Egy jó tanács: Menet közben ne tartsd a kezed feleslegesen a váltón, mert koptatod a szerkezetét.

TheRock18
egyetértek...
érdekesnek tartom,hogy xy-kának 8 általános sincs meg,de õ megtanulta a kreszt...hogy?mikor elvileg olvasni sem tud??!...érdekes
kötném valamihez ezt az egész..
8 általános,de inkább érettségi/szakmunkás bizonyítvány...
de lehet ide sem ártana már az erkölcsi bizonyítvány,meg egy pszichológiai vizsgálat...
meg olyan 5-10évente mindenki újra vizsgázna kreszbõl...
unokatestvéremnek pl. 8 évig állt a "vitrinben" a jogsija...és õ már régóta rendelkezik jogsival az én 2,5évemmel ellentétben,miközben én állandóan úton vagyok,vele ellentétben...tehát ez is hülyeség...

BMW Über Alles!

Amíg nem módosítják a kreszt, addig azt tanácsolom, hogy ne csalogasd le a gyalogosokat a forgalmi vizsgán.

tommygear
hát igen utána valszeg más lesz a helyzet 😄
TheRock18
addig igen...utána úgyse úgy fogsz vezetni..😊
engem pl az oktató nehezen szoktatott rá arra az idõre a kétkezes kormány fogásra...😄 vizsga után máris máshogy csináltam,de ezt te is tod 😊
általában könyöklök és úgy fogom a kormányt..a másik kezemmel,meg vagy babrálok valamit,vagy a váltót fogom... 😊

BMW Über Alles!

Lacee86
Sztem elb*szott a magyar közlekedés úgy, ahogy van. Belterületen 80-nal zebrán elõznek, meg hasonlók. (Csak azért ez jutott eszembe, mert ezt rendszeresen látom az erkélyünkrõl...) Meg pl. Németországban az autópályákon ha jól tudom sehol sincs sebességkorlátozás, mennek 200-zal, és mégsincs közel ennyi baleset sem, vajon miért... Meg sztem a jogsit túl fiatalon meg lehet szerezni, nevetségesen kevés gyakorlati óraszámmal (az óradíj annál magasabb...). Haverom most tanul vezetni, és amiket mesél h milyen értelmi szintû emberek fognak jogsit kapni, jobb nem belegondolni...

tommygear
jó azért forgalmi vizsgán nem fogom eljáccani azért hogy nem engedek el senkit oszt szia ha mese habbal ha nem
tigeroo
tökéletesen egyetértek<#eljen>
TheRock18
mese habbal...
büntetnek,mert kell a zseton...múltkor szikszón kiszúrtam a traffit,mindenkinek villogtam,mert jófej vagyok...tudom,hogy csak lehúzás lenne úgyis...
mellesleg,ha gyalogos van,megszoktam állni,és igen,átszoktam hágni a sebességkorlátozást...egy kétsávos útra kibasszák a 30-ast,ez még viccnek is rossz,fõleg,hogy az út olyan,hogy gurítva is 60-nal megyek..:S
mellesleg városban is 55-65 között szoktam menni...és,ha ezért megbüntetnek,akkor tehetnek egy szívességet...én még ígyis "feltartom a forgalmat" a 60-ankámmal 40-50-es táblánál...

BMW Über Alles!

tommygear
Kötelezõ bukósisak a gyerekeknek 12 év alatt, meg kell állni a zebránál, ha gyalogos vár, szigorú büntetés, ha nincs rendszámtábla - szeptember végén itt az új KRESZ. Az objektív felelõsséget pedig... 2008

1 hete tanultam csak nem felejtettem még el<#idiota>
tigeroo
az a baj hogy a "dögöljön meg a szomszéd tehene" c. sláger itt is bejátszik a közlekedésben résztvevõ embereknél.

pl. mikor mopedbõl vizsgáztam anno azért akartak meghúzni mert egy nõ odaállt a zebrához és akkor kezdet kutatni a táskájában (énmeg elhaladtam >>> miért nem álltam meg?<#idiota> röhej)

amikor a zebrán egy biciklis hajtott át az oktatóm meg mondta nekem hogy azért is szúrjam neki a gázt mert a biciklisnek csak akkor van elsõbbsége ha leszáll a kerékpárról...
szóval elég durva már a helyzet, sok az olyan rész a kreszben amit nagyon át kellene gondolni/dolgozni
Norbi1990
Azokat szeretem akik állnak a zebránál, megállok. õ meg csak néz bambán. Nem, hogy átmenne hanem még ott ál 😄 Nagy nehezen észreveszi hogy megálltam és átmegy 😄
TheRock18
am igaza van..csak akkor van elsõbbsége,ha lelép a zebrára,meg ha MEGADJÁK NEKI...
de azt se szeretem,ha átszaladgálnak szétnézés nélkül,mert ZEBRA VAN UGYE..ilyenkor szoktam kiszólni figyelmeztetésképp,hogy "a zebra elsõbbséget jelent,nem halhatatlanságot..." mellesleg némelyik gyalogos csak áll az útszélén és néz bambán...amíg 3-3km-en belül nem lesz autó...te meg az autóban ülve találd ki,hogy pont lelép-e eléd,mikor odaérsz.. :S
én,ha kocsival megyek,ha gyalog,akkor is mindig szétnézek,mert mivan,ha egyszer a másik nem figyel...

BMW Über Alles!

tigeroo
nem mert fasz.

pont holnap lesz egy hete mentünk nyiregyházára fele egy kamionost nagynehezen kielõztem, sûrû szembeforgalom melett, jócskán 100 feletti sebességgel...azmeg rámhúzza a kormányt?!
menjen a faszomba az ilyen.

szerdán a forgalmi vizsgán meg azért húztak meg mert egy szabálytalanul tolató teherautót kikerültem (megelõztem), nemláttam a 30as táblát, suli elõtti szakaszon a 2 fekvõrendõr után 2x-ra is felgyorsultam 30fölé, csá.
akkoris már távolsági vezetésrõl jöttem vissza, semmi hibám nemvolt :/
ilyen geciség ez a kresz is... mégha indokolt veszélyhelyzet lett volna...csak egy kurva sebességkorlátozás (hozzáteszem 40-et se értem el akkor szólt a biztos....20-30méter után jött volna egy keresztezõdés, 50re addig felgyorsulok és felis oldja a korlátozást...pár másodperc lett volna az egész "szabálytalanság")
aki meg a keresztezõdés közepén fullad le 3x az meg sikeresen teljesítette a vizsgát

háth, ez van
N1ggA
tudom, ezt is írtam
"Engem csak az zavar, hogy ha lelépek a ZEBRÁRA<...>"

Spread De Love!

somdav95
Lehetne javítani a közlekedési morálon jócskán --->pénzszállító autó tegnapelõtt rámtolatott padlógázzal. hogymiért? azért mert ott ültünk a nyíregyházi korzó ( bevásárlóközpont, a tér közepén) bejáratánál, erre egy csajt meglökte a vadbarom Group4Security-s, mi is csak nézünk hogy miért nemdudált, vagy valami, erre a lány bemutatott, és háttal voltam, és szépen rámtolatott, mert a csajt megakarta "leckéztetni"... normális az ilyen??? nemgondolkozik h mivan ha áthajt rajtam?

tommygear
akkor ezt játszd el majd forgalmi vizsgán pl
Csak akkor van a elsõbbsége a gyalogosnak, ha már lelépett a zebrára.

John Cena
apám 35 éve sofõr és gyalogosokkal van tele a fasza nagyon meg azon avéleményen van hogy minnél távolabb megy BP-tõl annál jobban nem tudnak vezetni az emberek

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul