A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Visca el Barca! Visca Catalunya!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
BMW Über Alles!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
BP-rõl tudok nyilatkozni:
- az autósoké az elmúlt 10-15 évben sokat javult, átengednek a zebrán, ha kerékpárral vagyok megadják a jobbkezet, autóval is beengednek, megköszönik amit kell, stb
- a kerékpárosoké és a gyalogosoké ellenben a béka segge alatt van, szarnak a kreszre, a piros lámpára, mindenre
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
múltkor mondtam tán, engem ezért buktattak meg, kiscsaj beszaladt elém a zebrán. Aztán meg mosolygott.
BMW Über Alles!
Csak sajnos általában akinek pénze van a nagy bömösökre, mercikre, annak a családi háttere.. hogy is mondjam, nem kiegyensúlyozott, innentõl a szülõktõl (szerintük) azt is elég elvárni, hogy tudnak arról, hogy van gyerek, nem még neveljék is azt, aztán így lesz a gond, drogos, ittas száguldozás. Szarügy, de ez van. Apuka meg elsimítja, ez a legszánalmasabb, mi kényszerítené így a gyereket normális vezetésre, ha szankció nem várható, pénzbüntit fizeti zsebbõl.
.: mobilize.hu :.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
BMW Über Alles!
BMW Über Alles!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
De ha a családban csak egy kocsi van, aminek nagy motorja van, mert apuka szereti a kocsikat, akkor a gyerek miért ne vezethesse néha, ha normálisan tenné mindezt?
.: mobilize.hu :.
láttam már elszabadulni régebbi 300LE 5-ös bömöst felcsavarodva a fára...mert apucinak sok pénze volt,csak a srácnak nem volt tehetsége,meg túl nehéz volt a lábát levennie a gázról kiló 80-nál...:S
BMW Über Alles!
érdekesnek tartom,hogy xy-kának 8 általános sincs meg,de õ megtanulta a kreszt...hogy?mikor elvileg olvasni sem tud??!...érdekes
kötném valamihez ezt az egész..
8 általános,de inkább érettségi/szakmunkás bizonyítvány...
de lehet ide sem ártana már az erkölcsi bizonyítvány,meg egy pszichológiai vizsgálat...
meg olyan 5-10évente mindenki újra vizsgázna kreszbõl...
unokatestvéremnek pl. 8 évig állt a "vitrinben" a jogsija...és õ már régóta rendelkezik jogsival az én 2,5évemmel ellentétben,miközben én állandóan úton vagyok,vele ellentétben...tehát ez is hülyeség...
BMW Über Alles!
engem pl az oktató nehezen szoktatott rá arra az idõre a kétkezes kormány fogásra...😄 vizsga után máris máshogy csináltam,de ezt te is tod 😊
általában könyöklök és úgy fogom a kormányt..a másik kezemmel,meg vagy babrálok valamit,vagy a váltót fogom... 😊
BMW Über Alles!
büntetnek,mert kell a zseton...múltkor szikszón kiszúrtam a traffit,mindenkinek villogtam,mert jófej vagyok...tudom,hogy csak lehúzás lenne úgyis...
mellesleg,ha gyalogos van,megszoktam állni,és igen,átszoktam hágni a sebességkorlátozást...egy kétsávos útra kibasszák a 30-ast,ez még viccnek is rossz,fõleg,hogy az út olyan,hogy gurítva is 60-nal megyek..:S
mellesleg városban is 55-65 között szoktam menni...és,ha ezért megbüntetnek,akkor tehetnek egy szívességet...én még ígyis "feltartom a forgalmat" a 60-ankámmal 40-50-es táblánál...
BMW Über Alles!
1 hete tanultam csak nem felejtettem még el<#idiota>#idiota>
pl. mikor mopedbõl vizsgáztam anno azért akartak meghúzni mert egy nõ odaállt a zebrához és akkor kezdet kutatni a táskájában (énmeg elhaladtam >>> miért nem álltam meg?<#idiota>#idiota> röhej)
amikor a zebrán egy biciklis hajtott át az oktatóm meg mondta nekem hogy azért is szúrjam neki a gázt mert a biciklisnek csak akkor van elsõbbsége ha leszáll a kerékpárról...
szóval elég durva már a helyzet, sok az olyan rész a kreszben amit nagyon át kellene gondolni/dolgozni
de azt se szeretem,ha átszaladgálnak szétnézés nélkül,mert ZEBRA VAN UGYE..ilyenkor szoktam kiszólni figyelmeztetésképp,hogy "a zebra elsõbbséget jelent,nem halhatatlanságot..." mellesleg némelyik gyalogos csak áll az útszélén és néz bambán...amíg 3-3km-en belül nem lesz autó...te meg az autóban ülve találd ki,hogy pont lelép-e eléd,mikor odaérsz.. :S
én,ha kocsival megyek,ha gyalog,akkor is mindig szétnézek,mert mivan,ha egyszer a másik nem figyel...
BMW Über Alles!
pont holnap lesz egy hete mentünk nyiregyházára fele egy kamionost nagynehezen kielõztem, sûrû szembeforgalom melett, jócskán 100 feletti sebességgel...azmeg rámhúzza a kormányt?!
menjen a faszomba az ilyen.
szerdán a forgalmi vizsgán meg azért húztak meg mert egy szabálytalanul tolató teherautót kikerültem (megelõztem), nemláttam a 30as táblát, suli elõtti szakaszon a 2 fekvõrendõr után 2x-ra is felgyorsultam 30fölé, csá.
akkoris már távolsági vezetésrõl jöttem vissza, semmi hibám nemvolt :/
ilyen geciség ez a kresz is... mégha indokolt veszélyhelyzet lett volna...csak egy kurva sebességkorlátozás (hozzáteszem 40-et se értem el akkor szólt a biztos....20-30méter után jött volna egy keresztezõdés, 50re addig felgyorsulok és felis oldja a korlátozást...pár másodperc lett volna az egész "szabálytalanság")
aki meg a keresztezõdés közepén fullad le 3x az meg sikeresen teljesítette a vizsgát
háth, ez van