A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az állatkínzás az az amikor 1 elborult elméju ember azt elvezi ahogy mondjuk 1 kutyat meg kínoz :S ieneknek kéne levágni a pöcsét azt megetetni vele
le lõttem 1-2 madarat fiatalabb koromba
de elitelem az allatkinzast
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
(habár a macskafürdetés is vmi hasonló)<#eplus2>#eplus2>
(de mindig is úgy éreztem hogy egy sorozatgyilkos veszett el bennem)
DFTBA ಠ_ಠ
amúgy nem kínzok állatokat, és a hús miatti vágás az más.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
(:
Soha az életben nem került még rá sor és nem is fog.
Hangya horror shownak hívtuk. :D Végül is nem mi kínoztuk a bogarakat hanem a hangyák. :))
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Kiskoromban csak.
Þór vígi þessi rúnar
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Ale Alonso! poppe fan club™
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
A tenyésztett állatok egy másik kategória.
Ale Alonso! poppe fan club™
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
+
Változó, rugalmas munkaidõ.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Biztos õ is sört iszik, mi <#ravasz1>#ravasz1><#gonosz1>#gonosz1>
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
az csúnya
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Van mikor(mostanában sokat) túlórázni kell, volt mikor 21kor jöttem/ünk el. :(
Havi 30túlóra megszokott lenni, és ebben nincs hétvégi meló. Ilyen ez a szakma.. :)
Talán majd sikerül váltani.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A mostani nyáron tavalyhoz képest 60%-ot esett vissza a KP-s forgalom... :S