A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a pincérek melett voltak nõvérek ujraélesztõgéppel😄
közvetlen zsírcsapás a szív ereire gecc

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
ennek örömére eszek egy kis rántott nyúlgerincet, amit persze én likvidáltam :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
és természetesen nem a válasz, bár csont nélkül levágok, elõkészítek, és megsütök egy csirkét/nyulat.
"The trees move. Do you not see it?"
Haszonállat:
minden házi állat, melyet azért tartanak, hogy tulajdonosának bizonyos szolgálatokat tegyen; ilyen p. a bérkocsis lova, a jármosökör, a fejõstehén, melyet fõleg csak tejtermelés végett tartanak.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

halat élve kell elvágni a torkát, azaz a kopoltyú alatt a kopltyú közepéig. próbáld ki egyszer. teljesen más íze van. bár én sehogysem szeretem.
a törpehörinek méregfoga van (így nevezik azt a kis csontocskát a szájában) s tüskéi az uszonyain. ám álítólag finom pörit leht csinálni, s halászlé alapjának is a legkiválóbb :-))) ám le kell élve sózni (humántalan) vagy forró vízbe kell dobni 10 -15 s-ra, s a csálka eltávolítható :-9
#48406 minden pontban egyetértek Veled! vadászni kell. s a felesleges jószágot is meg kell ölni, hogy élete alatt ne szenvedjen.
ám az embernél is támogatnám ezt.
12hónapból meg 6on nemlehet elzárni õket (a pár méteres lánc és az elzárás még nagyobb állatkínzás)
Egyébként a japánok pont azt tanítják ha jól tudom, hogy nézz a szemébe, és mosolyogj - egy ilyen arcot lásson utoljára :]
#48405: ez van :-D pl amikor a kutyánkat altatták, mivel nem lehetett megmenteni a betegségei s kora miatt, szóval én végig ott simogattam a kutyát s a szemébe néztem. mai napig emlékszem a szemeire, a könnyére ahogy csorog le, s az a végtelem nyugalom s szomorúság ami abból a tekintetbõl áradt. kegyetlen.
ha megtudják hogy faterom pl. lelõtt egy szarvast már egybõl ugranak nekem hogy fúú gaz ember, idióta, õt kéne ugyanúgy lelõni stb😄
arra nem gondolnak hogy rendesen "ki is képezték", a vadászat mellett vadgazdálkodáshoz is ért, és csak olyan állatokat lõhet le amik a szaporulat szempontjából elõnytelenek lennének (pl. egy olyan vadat aminek rendellenesen nõtt ki az agancsa, hogy ne adja tovább a hibás géneket)
szóval az ilyen vérszemû (nyúlszemû) vegetáriánusokat nagyon rühellem...
falun is ha születik kiskutya/nacska mit lehet tenni? légpuska/kapa... szomorú de jobb amikor kikerül az állat a nagyvilágba kóboran és a rövid életében (míg elnem csapják az úton vagy megfagy) folyton csak éhezzen...
sajnálom azért õket, az állatokat nagyon szeretem amúgy, egy kiskutya önzetlen szereteténél és ragaszkodásánál nemsok szebb (emberi) tulajdonság van.
én ezzel nyugtatom magamat...deh... gyarlók vagyunk mind...
lol bazmeg
de a halat azt mindig kupán vágom... nem lenne szívem élve megpucolni
(a törpeharcsát meg már akkor megütöm mielõtt a horgot kiveszem a szájából utálom mikor megcsíp a szájában kiálló csonttal vagy tüskével vagy miaz<#idiota>#idiota>...de azon ugy sincs pikkely)
Végül is szeretem a húst, de ha nekem kéne a kajámat elõállítanom, valszeg vega lennék, és tudnám nélkülözni 😄
Spread De Love!
még mielõtt valaki leszúr! étterembe vágtam csináltam ismerõsnél vásárolt békéknál! tom hogy védett állat!
De amúgy nem emlékszem, hogy valaha akár legkisebb állatot is kínoztam volna.
Mondjuk a sáskákat rühellem, de azokhoz bottal sem merek hozzányúlni, szal nem tudnám megkínozni
jó tudom hogy valamit enni kell, de akkor is. engem már a disznó visítása kikészít.
de pl a nyulat azért leütöm mielõtt elvágom a torkát :-) de csak azért mert bolondok a nyulak s karmol, harap ha élve vágnád le :-)
Egyszer kb 3 évesen egy kis békát, de azóta is nagyon zavar. Illetve ma már kínzásnak vélném, de akkor csak játéknak tûnt, amikor azt figyeltem mire-hogyan reagál egy kismacska (üres hordóból ki tud-e mászni, hogy megy, ha egy üveglapon áll, ilyesmi. Nem lett semmi baja vagy ilysemi, de biztos nem élvezte szegény 😄D Azóta már van egy kutyám meg tudatom, szal nem hiszem hogy ilyesmire vetemednék valaha is. Sõt, ütném, aki állatot bánt.
Még mostanában is elõfordul azonban, ha szúnyogot, vagy kullancsot találok. Ezeket elõszeretettel gyújtom fel/fojtom vegyszerbe/stb. Retkes keci élõlények. Pfejj
Sickness: lovat még nem vágtam, de komolyan mondom ha kolbászt kapnék cserébe megtenném :-)
ha kell akkor szemrebbenés nélkül énis, de kedvtelésbõl nem ölnék és kínoznék állatot.
amúgy még egy gyíkot/békát sem.