A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
lehet
nem tudom...igazából õ már az a kategória volt...akinél nem számítanak ilyen csip-csup dolgok, mint h hol van átszúrva 😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
.: mobilize.hu :.
nekem nem kéne
de ha csajon van és nem csiklon ill hüvely korul hanem punci felett 1-2 cmvel h ne zavarjon sex kozbe akkor sztem jol tud kinezni persze ha igényes 😄
AZONNALVEDDKIVAZZE!<#idiota>#idiota>
Bizonyos filmekben vonzó tud lenni, de ha én úgy ébrednék egyszer fel, hogy van nekem, akkor levágnám<#idiota>#idiota>
Tetszik, bejön, esetleg nekem is van.=4 Mégse írta még senki😄
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
de ha van alacsony életkorú emberke annak a válaszlhetõségét odatehettétek volna..:
kicsi vagyok hozzá 😄
De az alja akkoris a nonfiguratív derék tetkó
Pszt.
u dont have to listen anybody else but me
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Engem felizgat ha csajokon látok ilyet.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Undor azért erõs..de szerintem az oda nem kell...
Ale Alonso! poppe fan club™
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Erre sikerült olyan precíz módon félig-meddig felkennem az ablakra, hogy a beleinek csak egy része folyt ki, és még egész buszúton kapálózott meg döglõdött. Addig semmi bajom nem volt a darazsakkal, de õk kezdték a háborút >|
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Nagymamám testvére falun él, tõle hallottam egy bölcseletet, amikor kiskoromban levágtunk egy libát és sírtam: "Miért született libának?"
Ha valami állatot másért ölünk meg, az viszont már elítélendõ.
Spread De Love!
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Én imádom a zöldségeket is,de hús nélkül nem tudnék élni. Az ízek miatt eszek sokszor,nem is azért,mert éhes vagyok. És a húsételeknél ritka ami jobb. Vagy talán nincs is.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...