127612
  • Bulykin
    Nem érdekel a környezetem, nőhet virág vagy ecetfa, lesz*rom...
  • nonicks
    ecetfa xD
  • [HUN]FaTaL
    A városliget és evvel gyakorlatilag ki is fújt. :D
  • byzhouse

Nem érdekel a környezetem, nőhet virág vagy ecetfa, lesz*rom... Magyarországra továbbra is sz*r helyzetben lesz
  • tommygear
    Örülök, hogy vannak, akik szabadidejüket a közjóra fordítják, én nem vagyok ilyen.
  • dartonita
    A zold jo:)
  • Ability
    Jogos. (Y)
  • Molnibalage
    Egyes helyeken kifejezetten kívánatos. A főváros ebbe a kategóriába esik. Tisztességes zöldfelület gyakorlatilag nincs a belvárosban...
  • PesSim
    Örülök, hogy vannak, akik szabadidejüket a közjóra fordítják, én nem vagyok ilyen.

Szeretem virágos parkokat, meg a sok zöldet, csinálják!, sztem evvel nem tesznek tönkre semmit.
  • Desiderata #64544
    ezt a szavazást még én küldtem be hónapokkal ezelőtt :) csak kicsit át lett fogalmazva
  • SötétBarom
    Kurva jó! :D
  • jhetedikj
    Önkormányzat feladata lenne, olyanok csinálják, akik hivatásosak, értenek a tájrendezéshez.

Ezzel egyetértek.
  • Lacee86
    Ha a kész kertet gondoznák, akkor ok lenne. Lehet, h a hozzá nem értők jószándékból ugyan, de több kárt okoznak, mint hasznot. Egy településrendezésben szigorú szabályai vannak, hova mit lehet, ez a növényekre is vonatkozik.
  • [HUN]FaTaL
  • clio1616v
    amíg engem nem zavarnak ilyesmivel, addig mindenki azt csinál, amit akar...

ha meg útban van ilyen növény vagy akármi, teszek róla... ha nem tudok tenni ellene, akkor elfogadom, hogy ott van és alkalmazkodok hozzá

még nem találkoztam ilyen gerillákkal

olyan gerillák kellenének, akik titokban pénzt csempésznek bele a pénztárcámba tudtom és akaratom ellenére
  • DeerHunter01

• Dick Riddick
  • OrioN the S

Legalabbis nem ultetnek viragokat meg fakat szabadidomben.... mondjuk egy fat azt ultetek majd, de az akkor lesz amikor megszuletik az elso gyerekem.
  • DeerHunter01
    Kanalas Romárió
  • OrioN the S
    Sotetbarom be merjuk irni? :ASD Nekem van benne sz,cs,ny es ez meg csak a vezeteknevem :D Nem tudom, hogy mansak megjegyezni vagy kimondani esetleg leirni konnyebb-e ,de senkinek nem megy elsore :|
  • CoolX
    Lakatos
  • Zóanagyvarázsló
    Lipótnak ehhez semmi köze: Liptó->Liptai.

Mondjuk már a kérdések is rosszak, ahogy a példákban is van hiba. Például ha valakit Bugyi Andrásnak hívnak, akkor alighanem Bugyi község után kapta volna a nevét, nem pedig a fehérnemű után.
  • Casillas
    Sas József mondjuk a kabaréból hátha erre jár
  • N1ggA
    Makai <- Makó elvileg
  • DJ RX7
    Keresztnevek

• Cat 02 #64528
    - török-magyar eredetű; jelentése: maradék.
    FFFFFUUUUU :D
  • GhostRider1 #64527
    Szakma, foglalkozás, tevékenység
  • tommygear
    szlovák fatty
  • Barnabyka
    Ilyen nekem is van hasonló..de a lakatosról külön élmény is..

Kis cigányok által lakott faluban volt edzőmeccsünk, és a lényeg annyi volt, hogy az ellenfél edzője bekiabált, hogy "Lakatos csere van gyere le!" Mondanom se kell hogy 4játékos meg a kapus is megindult az oldalvonal fele, amikor csak egyetlen egy ember készült beállni. Hát nálunk több ember is kifakadt rajta:D

---------------------------------------------

Szakma, foglalkozás, tevékenység (pl.: Kovács András)

40

20.6%

(Kovács)
  • jhetedikj
    Szakma, foglalkozás, tevékenység (pl.: Kovács András)

Német nevem van, ami magyarra fordítva azt jelenti "tolvajkulcs" szóval az őseim valami német/osztrák tolvajok/rablók lehettek.

(Dittrich)
  • SimaSuna #64523
    ja bocs, kevertem a Zoltán névvel, a Szultán névből származik és az ótörök / arab :)
  • Kicsikiraly
    Lipót Habsburg uralkodó volt :D
  • SimaSuna #64521
    egyéb:

annyit tudok hogy Török uralkodó nevéből származik.
    talán I.Lipót uralkodását követően lett Liptay, majd a modern korba az y, i-re változott :)
  • Benny04
    Fűfa
  • angelslie
  • Narusco
    állat és növényvilág?:D

Bálna József vagy wtf?:D ez mit takar :D
  • Benny04
    utána néztem egy kicsit, ezek szerint településből jött :D

"Valószínűleg a gyakori Bartos név egyik változata, szlovák eredetűnek vélik. Egy község nevéből eredhet.

Bartos (szlovákul Barto¹ova Lehőtka) község Szlovákiában, a Besztercebányai kerületben, a Garamszentkereszti járásban, Körmöcbányától 6 km-re délre."
  • angelslie
    Szép név benáj
  • Benny04
    faszom tudja
  • KicsiMonkey
    Állat- és növényvilág
    Szarvas :)