A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Egyébként ha visszavezeted az emberiség történelmét: A keleti típusú, 'A' vércsoportú ember a késõ kõkori/rézkori idõkbe vezethetõ vissza, ahol elsõsorban kisebb településekbe tömörülve az emberek növénytermesztéssel foglalkoztak, és a gabonafélék, zöldségek fogyasztásához alkalmazkodott a szervezetük elsõsorban, állattenyésztéssel nem igazán foglalkoztak. Én is A-s vagyok pl.
A 'B' csoport egy régebbi, nomád eredetû, ezek az emberek nomád állattartók voltak, és az elsõ tejfogyasztók, valamint a szervezetük a különbözõ olajos magvakhoz rendkívül jól alkalmazkodott, szóval elsõsorban mag és húsevõek voltak.
A nullás az meg ugye a szívós, mindenevõ õsember :]
Ezek az adatok mellesleg könyvbõl vannak, nem én találom ki.
Szóval nekem az a véleményem, hogy az ember mindenevõsége nem azt jelenti, hogy alapvetõen mindenfélét fogyasztania kéne, hanem azt, hogy alapvetõen mindenhez tud alkalmazkodni az ember. Különbözõek vagyunk, különbözõféle táplálékokat célszerû magunkhoz vennünk, ebben a vércsoport elég súlyos szerepet játszik, és ezt sokan nem is gondolnák.
"The trees move. Do you not see it?"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Komolyan, gyûlölöm a ragadozókat ezért. Túl galamblelkû vagyok ehhez. És gyûlölöm, hogy az emberek érzõ lényeket megesznek, és hogy erre engem rászoktattak. Már régóta gondolkodom, hogy mi lenne, ha mellõzném a húst :]
Az emberi szervezet simán lebontja a koleszterint, a vér megemelkedett koleszterinszintje pedig már inkább a szívbetegség következménye, mintsem annak a kiváltó oka.
Az egész tévhit onnan származik, hogy asszem nyulakon (növényevõ állatokon) tesztelték a koleszterin lebomlását, aki mivel növényevõek, nyilván nem tudták lebontani, a mindenevõ ember számára ez nem nagy feladat viszont.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Ez remélem még nem állatkínzás,bár miután fél órája idegesített,örömmel nézem végig a haláltusáját a kis légynek. 😊
Nem tudom mire nyomjak. 😊 Talán arra,hogy még mostanában is elõfordul a legyekkel? 😄
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
mondjuk panelban nem gyakori az ilyen
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Egyszer mebg kellett ölnöm egyet... éppen rohant be nagyimhoz, õ becsukta az ajtóba és hívtak engem, hogy verjem szét egy bottal-_-
Nem szívesen csináltam de muszáj volt...
nahjó, 10 évesen nagyítóval pörköltem a hangyákat, de nah😄
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
mrégebben csomót szivattam a macskám. nyomkodtam, bögdöstem az ujjammal. de azt csak azért mert egész nap döglik, zabál, én meg suliban vagyok vagy dolgozom. nehogymár csupa öröm legyen az élete ^^. bírom õket😄
http://www.tenke.hu
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
másik: azért kértem bizonyítékot, mert marhaságot bárki össze tud hordani, ráadásul még csak nem is tõled kértem.
harmadik: ha tényleg leszarod mások gondolkodását, minek magyarázol?
Pszt.
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Te magyarazol, hogy milyen elkorcsosult vilag es el vagy szomorodva miatta 😄
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
kajával nem játszunk! 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A nõ hangos kiáltással a medencébe zuhant, majd mozdulatlan teste lesüllyedt a fenékre. A két delfin azonnal cselekedett: villámgyorsan a lány mellé úsztak, néhány másodpercig figyelték, majd az egyik a lány alá úszott, és gyors testforgatással mind magasabbra nyomta azt. Ekkor beavatkozott a másik delfin is. A lány testét elõbb a fejükkel, majd a testükkel maguk közé vették, úgy nyomták ketten együtt egyre feljebb. Miután a testet a felszínre segítették, óvatosan köröztek körülötte, mintha azt figyelték volna, hogy minden rendben van-e. És ekkor következett a legérdekesebb reakció: a két delfin különös táncba õ mintegy örömtáncba kezdett: kiugrottak a vízbõl, és többször átugrottak a lány teste fölött.
A kísérlet ugyan nem adott választ arra, hogy a delfinek miért segítik a vízben veszélybe került embereket, viszont azt a feltételezést megerõsítette, hogy a mentés veleszületett tulajdonságuk.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Kiskoromban mindig szórakoztam, hogy döfködtem a csigák szemét, az meg ugye visszahúzódott... meg lefogtam a kaszáspókok lábait, utána az úgy ment tovább, hogy azt a lábát felemelte
mára már kinõttem... hülyeségnek tartom a rovarok piszkálását, a nagyobb állatok kínzóival meg én is azt tenném
- errõl ennyit.
Ale Alonso! poppe fan club™
hagyjuk már ,ez csak szõrszálhasogatás...
az embernek kell a hús, ez a természet rendje
1.Az október végén történt Új-Zéland északi részén, Whangarei falu tengerpartja közelében, hogy egy delfincsapat mentett meg négy fürdõzõt egy cápatámadástól.
2.Delfincsapat jelezte a mentõknek a tengeren elsodródott, csónakjukat vesztõ kalandvágyókat.
3.A 26 éves Yang Yun egy búvárversenyen vett részt, ahol oxigénpalack nem állt rendelkezésre, a vízben delfinek úszkáltak, hõmérséklete pedig a sarkvidéki körülményekhez volt hasonló. Ahogy a nõ hat méter mélyrõl a felszínre szeretett volna úszni, begörcsölt a lába a fagyos vízben. Ekkor jött Mila, a delfin, aki segítõ kezet – vagy inkább uszonyt – nyújtott.