A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hummwee dózerlappal 😊

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Egy ideig biztos nem.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

tigeroo
ja, jó 😄Ddd
Molnibalage
Dóóóóóóóóóóóóóóóóóózer! 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

VRSDM
hummwee 😄

u dont have to listen anybody else but me

Dick Riddick
Azért nem lenne éppen kevés.

\"Heroes never die. They just reload.\"

De pótautó is csak egy ideig.Azokat is gondozni kell.

tigeroo
szerintetek tudnátok vezetni ?
mert ha nem lenne forgalom és nem lennének emberek szerintem a természet elég szépen teret nyerne a városokban is (télen nem takarítanák a havat, tavasszal nem metszenék meg a földig érõ fákat/bokrokat stb...)

jó, autópályákon és országutakon nem hiszem hogy lenne ilyen gond
Dick Riddick
Sajnos ebben nem vagyok túl jártas, könnyen meglehet hogy romlik a minõsége. Bár gyanítom nem lesz teljesen használhatatlan, inkább a motor sínyli meg. De lenne pót-autó bõven. 😊

Molnibalage
Nem a szennyezõanyag tartalom a gond szeriten, hanem egyes adalékok kémiai stabilitása. Ráadásul Magyaroszágon legalább két féle adagolás létezik. Mikor a tartálykocsi beáll a bázitelepre, akkor a Shell autók a Shell féle adagolást kapják, mindenki más a MOL félét. Ezek kémiai összetétele eléggé titkolt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dick Riddick
Mázlista. 😊

Dick Riddick
Megfelelõ szûrés után nem hiszem hogy lenne gond.

Dick Riddick
Nincs gond a kötekedéssel, legalább ki lehet beszélni a témát. 😊
Persze hogy nem lehet megtanulni repülni Flight Simulator-al, pont ezért írtam hogy legalább ad kiindulópontot. A kezelõszervekhez és kapcsolókhoz mindenképp. Volt egy érdekes kísérlet, mekkora tudást is lehet szerezni egy ilyen programból. Kettõs eredménye volt, egyrészt a kezelõszervek és a berendezések funkciójáról és használatáról szinte mindent tudott a kísérleti alany, viszont ha nem ül mellette egy pilóta összetöri a gépet. A gyakorlat és az elmélet között szakadék tátong.
Érdekel ez a téma, elméletben tudom hogyan mûködnek a repülõk/helikopterek, általában véve a repülõ szerkezetek, a berendezések használatáról is lenne valamekkora fogalmam. Vezetni nem tudnám õket, de ettõl függetlenül szánnék rá bõven idõt. Kis lépésekkel és hosszú tanulással meg lehetne csinálni.
A szakirodalommal kapcsolatban:
Sok helyen lehet magyar nyelvû oktatóanyagot találni (angol nyelven azért meredek lenne a szakkifejezések miatt), független repülésoktató irodákban, katonai archívumokban, repülõterek anyagaiban, egyetemek/fõiskolák repülés-technikával foglalkozó irodalmában.

Molnibalage
Angol és angol között is van különbség. Nagyon kemény mûszaki angol is lehet ezekben.

tigeroo
volt egy ilyen simpson család rész (asszem vmi halloween-i horror külön izé volt)

bart simpson kapott vmi órát amivel megállt az idõ, és minden ember "megfagyott".

õis unalmában már mindent felhalmozott 😄
Mike at home
csak ugye az egésznek mi értelme?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

SötétBarom
Mondjuk egy ilyen helyzetben jól jönne a kutyám 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Igyekeznék túlélni és megtudni hogy tényleg az egyetlen vagyok e?
"Az utolsó ember" címû könyv is hasonló témát dolgoz fel...

SötétBarom
Helyzet kihasználása / túlélés.

Valami szép kéró köré rettyintenék egy orbitál farmot (viszonylag gondozásmentes cuccokból - gyümölcsfák, nyulak, gaz, tehenek 😄D), és ott felhalmoznék mindenféle jóságot (crossmotorok, tartálykocsi, autók, hõlégballon, fegyverarzenál)..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Hmmm... érdekes kérdés. Az elsõ hetekben valószínûleg
- Kihasználnám, és élvezném a helyzetet
- Szétcsapnám az agyam
Utána
- A túlélésre koncentrálnék
- Mûvelném magam, elmélkednék

Aztán amikor megunom akkor lehet, hogy véget vetnék az egésznek 😊

Heffi
A könyvben leírtakról volt szó, azt meglehet tanulni belöle, az egész vezetést már gondolom nem..

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

hát persze egy köny elovasása után már neked menne:d...#48816

VRSDM
édesapukám pilóta
szóval elsõ kézbõl mondom hogy én mint fs-en felnõtt ijfú repülésmániás is paráztam eleinte mikor szálltunk le és még mindig tolja még mindig tolja, és most felhúz és siklik lassul és lerak.

szóval a lényeg. én aki fs-eztem már párszáz órát vagy ezret mittudomén eléggésokat, se tudnék lerakni egy repülõgépet még úgy sem hogy van apukám mellett utasként kb. 150órám, amibõl a felszállást / leszállást kivéve a levegõbe énis bóklászok néha erre arra.

u dont have to listen anybody else but me

Heffi
Szóval te nem tudsz angolul, ha tudnál nem mondanád ezt.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Mike at home
naja
csak kérdés mondjuk Paks mennyire önjáró emberi beavatkozás nélkül
no meg a többi atomerõmû szerte a világban. Egyéb erõmûvekrõl nem is beszélve

mellékesen ha remény sincs más emberre, sõt az idegenek sem jönnek, akkkor mégis mi értelme az egésznek?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

tigeroo
kicsit mindegyik, ráérnék 😄
somdav95
Kihasználnám, és élvezném a helyzetet (pl. beköltöznék egy palotába és Bugattival közlekednék) --> de lehet hogy utána szétcsapnám az agyam 😄

Mike at home
azt hiszem megõrülnék és végül kinyírnám magam

olyan szinten hogy megértik a szakkönyvet és meg is tanulják mikor az még anyanyelven sem lehet könnyû?

Rockynhooo
Folyamatosan szétcsapnám magam.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Heffi
A mai világban már léteznek emberek akik tudnak angolul.

Molnibalage
Az évtizedekben nem vagyok biztos. Lehet, hogy csak a kereskedelmi minõség megõrzése érdekében, de a MOL gyakorlatban asszem 3 éven felül nem maradhat egy tartályban késztermék.

Molnibalage
FS-sel megtanulni repülni? Megalol... Tényleg nagyon fejlett helyenként, de azért messze van attól a szinttõl ami kellene. Megát a vezetés érzését, hogy mit és hogyan azt abból nem tudod megtanulni. Az elsõ leszállásnál összetörnéd a gépet és magadat is nagy valószínûséggel, már ha fel tudnál szállni...

Milyen szakkönyvek és oktatófilmekrõl beszélsz? A gépek üzemeltetési kézikönyveit magyarul majdnem biztos, hogy nem találod meg...

Igen, kötekszem. 😊

Dick Riddick
Teljesen mindegy. A benzin a tartályokban hosszú évtizedekig felhasználható marad. Ez lenne a fennálló problémák közül a legkisebb. Autók tankjai, tartálykocsik, föld alatti tartályok, otthoni készletek, választék bõven lenne. Egy egyszerû gumicsõ és meg van oldva.

Dick Riddick
Szakkönyvek és oktatófilmek tucatjai állnának rendelkezésemre. A flight Simulator-ról nem is beszélve. Ha teljesen meg nem is lehet tanulni belõle helkoptert/repülõt vezetni, lenne mibõl kiindulni.
Az alapvetõ karbantartást és biztonsági ellenõrzéseket magam is elvégezném. Viszont egy nagygenerálhoz már kevés lennék, ebben az esetben maradna a lecserélés. Magyarországon elég sok helikopter és kisgép található, lenne választék.
Emellett rengeteg motoros merevszárny/sárkányrepülõ is rendelkezésre állna.

megdugnám a világ összes kecskéjét 😄

Heffi
Egyéb.

Valószínüleg körbejárnám a földet és azt csinálnám amit akarok. Örülnék egy ilyen helyzetnek <#gonosz1>

Molnibalage
És? Mellesleg ez sem igaz, attól függ, hogy milyen tempóval mész...

CopyKing92
hát a bugatti se 10 litert eszik asszem 100km en 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Molnibalage
Benzin az lenne. Az összes álló autóban van valamennyi és a benzinkúton is van. Mondjuk ha nincs áram, akkor kézzel kell felhoznod a benyát, mert a szivattyúk áram híján nem mennek.

Molnibalage
Hát elég nehezen tanulnál meg egydül vezetni egyet szerintem. És üzemeltetni ki üzemeltetné? Te fel tudod készíteni õket felszállsára? Szép ötlet, csak kivitelezhetetlen. (Tudom, hogy csak elméleti, de azért elméleteknek is van határa.)

Molnibalage
A Sir John Franklin féle expedíció konzervei amit megtaláltak 100 év múlva is jók voltak. A gond az volt, hogy rosszul gyártották le õket és ólómmérgezett lett a kaja. Viszont nem romlott meg.

Az atomerõmûvek meg nem robbanak fel maguktól...

CopyKing92
nekem is az jutott eszembe csak abban zombik voltak 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

én mindkettõt am errõl a szavazásról egybõl az Én a legenda jutott eszembe
Dick Riddick
<#nevetes1><#nevetes1>

Dick Riddick
Megviselne, egészen biztosan, de nem hiszem hogy megõrülnék.
Fõleg annak tudatában hogy nem az én hibámból történt.

TheRock18
nem tudom mit tennék
egy ideig élvezném,utána valszeg megõrülnék,ha nem tudnék kivel dumálni
fognék egy labdát,szétvágnám és szalmát dugnék bele,mint egy haj,rajzolnék neki arcot és elnevezném wilson-nak...és neki dumálnék 😄
végül pedig éhendöglenék a lustaságtól 😄

BMW Über Alles!

CopyKing92
hm.. de ez magyar ország azt ne felejcsed el 😄 ki tuggya mi hogyvan itt kavarnak.. 😄

Volt egy mûsör h life without human, vagy franc se tudja. Amcsiban egy erõmû 10 évig üzemelt volna asszem emberi beavatkozás nélkül.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Egy ideig élvezném a helyzetet aztán suicide.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;