A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
... és ordítanád, VÉGRE KÖCSÖGÖK! ...
😄
.: mobilize.hu :.
konzervgyûjtés boltokból, meg ahol még van fagyasztott ehetõ áru
gyújtóeszközöket gyûjtenék tûzrakáshoz, kaja + meleg
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
.: mobilize.hu :.
Én szvsz néznék hogy mi van, mindenki eltûnt, nincs áram, beszarnék, elvinném otthonról azokat az élelmeket amik szállíthatóak, + ami maradt a csapban, betenni szülõ kocsijába és Max. Budapestig mennék, hogy megnézzem mi van a fõvárosban (feltéve ha rászánom magam)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Mondjuk fura lenne nõk nélkül élni.
Elõször is feljönnék ide sgre, körülnéznék, aztán mikor meglátom, hogy az egész net kihalt, fognám a laptopom, a puskámat, sörétesemet, lõszert, konzerveket, kutyáimat, belepakolnék egy kocsiba, és meg sem állnék az elsõ léghajóig. Persze közben az álló kocsiból szereznék üzemanyagot, egy aggregátort is összeszednék, lehet, hogy a gépemet is vinném. Körülnéznék egy pár laktanyában, fegyvereket, még több lõszert... Kocsit átalakítanám hibrid meghajtásúvá, gallytörõrácsok, aztán komolyabb rádiók, ilyenek...
A léghajóra aztán felpakolnám a motyómat, és bejárnám a világot. A héliummal gondban lennék, de aztán biztosan kitalálnék valamit.
Meg most sztem amúgysem az emberiség kihalásának az okára vagyunk kiváncsiak, hanem tegyük fel hogy csakúgy eltûntek.
DFTBA ಠ_ಠ
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
És igazság szerint már nem nádfedeles házakkal van tele a belváros, naív dolog azt hinni hogy elég pár tûz egy város totális leégetéséhez. Valószínûleg legrosszabb esetben is regionális tüzekkel kellene számolni.
Az atomerõmûvek leszabályozásával kapcsolatban már nem vagyok biztos, én úgy tudom emberi beavatkozás nélkül is hosszú évekig biztonságos lenne a rendszer. De ez nem biztos. Az amortizáció megtenné a hatását. Biztos ami biztos alapon, figyelembe véve az uralkodó szélirányokat, minél messzebb mennék a világ atomerõmûitõl. És akasztanék egy geiger-müller számlálót az övemre. Meg persze egy AK 74-et a vállamra.
\"Heroes never die. They just reload.\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
akkor is túlélem. sokat falloutoztam 😄
u dont have to listen anybody else but me
mivel nincs aki ottlegyen az erõmûvekben, nincs olyan se aki vezesse az egész folyamatot.
így vagy berobban az erõmû, vagy leállítja önmagát. kb fél nap után szerintem : )
Kiegészítésnek ott lenne rengeteg óriási tûz, amit nem fékezne semmi. Mondjuk egy közeli példa, ha kigyulladna valami pesten (nyilván ki fog, mondjuk valaki épp a gáztûzhely begyújtása közben tûnt el), égne az egész város. Szerinted ott mennyi károsanyag szabadulna fel? Fõleg ha beszáll a buliba a gázmû, meg pár benzinkút..
egy sima rövidzárlat elég ahhoz h egy szép kis tûz kipattanjon valahol... és hidd el, pár hónap (de lehet h hét) alatt bizony ez megtörténne. és mivel nem lenne senki aki megfogja, szépen továbbterjedne, és egyszercsak azt vennéd észre h pl kicsiny kedvenc Budapested lángokban áll. ja, meg minden egyéb város a környéken. jó, ne kicsinyeskedjünk, a világon.
tényleg, semmi szennyezés sem érné az atmoszférát. <#shakehead>#shakehead>
"The trees move. Do you not see it?"
európába és közelkeleten és afrikában nem lenne semmi gáz.
mivel az emberek 90%-a éjjel azért aludni szokott 😄 és álmukban tûnnek el.
az hogy amerika porrá ég leseszarom 😄
Lenne cucc rendesen.
tegyük fel berobban egy erõmû húúú dekurvagáz.
leseszarom, ami gondot okozna pl. nukleáris erõmû azok leállnak maguktól is ha para van.
a te maradék 50éved alatt. ne nevetess már.
elsõ dolgom lenne amennyi információt/készleteket/mindent amit tudok összeszedni, aztán takarodnék a picsába a nagyvárosokból, amíg még élek... elhúznék valami elszigeteltebb helyre (kis sziget, társai), és megpróbálnék eléldegélni, amíg az atmoszféra szép lassan megtelik minden szarral <#vigyor2>#vigyor2>
Kihasználnám, és élvezném a helyzetetet pipáltam be, de lehet nem azt kellett volna <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Amúgy nyilván senki sem hinné el, hogy nincs már senki sehol, ezért gyanítom a többség hozzá hasonló(k) után kutatással töltené az idõ nagyrészét.
Szépen benõne a bozót mindent, a repedezett beton közül mindenhol kikandikálna a gaz, és az állatok szépen lassan egyre beljebb merészkednének a városokba. De azért nem lenne annyira nehéz biztonságos helyet találni, ahol aludhat az ember... Bár eleinte valszeg nem tudnék aludni egy percet sem.
Az mondjuk para hogy mit csinálok, ha megbetegszek. Mivel tudom, hogy nincs senki aki segítene, és nincs kiért élnem, az eléggé odatenne a túlélési vágyamnak.
Még kettesben valahogy ki lehetne bírni, de utolsóként nem.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
A legvadabb gépeket hajtanám, mindenhova betörnék ami érdekel, fegyvereket lopnék, halmaznék, és tesztelném (amortizálnám velük a környéket), a város közepén verném a f.szom. És ha elfogy a kaja, konzerveken élnék, valamint ha a konzervek is elfogynának, megromlanának, akkor vadásznék.
Ha az elsõ egy évet túléli az ember utána már úgyis eléggé megerõsödik ahhoz, hogy nem öli meg magát. Szar lenne, hogy nem lenne kinek elmondjam, hogy mennyi vadságot szabadon megcsináltam.