A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
dugnál ha lenne kivel, de ha elõtted a lehetõség inkább nem érdekel
<#eljen>#eljen>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A kérdésre: Hajlandó lennék kipróbálni, nyitott vagyok új dolgokra.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Þór vígi þessi rúnar
Ezt hogy képzelitek,ez minden tekintetben ellentmond a bibliának!<#mf1>#mf1><#banplz>#banplz>
anno 1987
A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...
az, hogy a szabadban csak annyi pluszt ad, hogy friss levegõ meg kék ég, egyébként semmi.
ha tudod, hogy megláthatnak, az... beszt
amíg nem látod viszont magad a neten
.: mobilize.hu :.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Kicsit sem észrevehetõ, hogy négy lábat látni a kettõ helyet :D
Amúgy szerintem bõven az mindekttõ
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Vagy Miskolc tapolcai barlangfürdõ öltözõje nyilvánosnak számít?
Persze, a legjobb dolgok egyike.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ