127612
  • QuippeR
    csak teljes paradigmaváltás után tudnám támogatni. ha a társadalom jelenlegi felépítéséhez hozzájönnek ezek a találmányok, az a jelenleginél is jóval nagyobb különbségeket szül a társadalmi rétegekben. az meg nem vezet semmi jóhoz.
  • Ability
    Átírtam a kérdést némiképp reálisabb alapokra, jobban koncentrálva az etikai és társadalmi vonzatára. Plusz mindenki lusta lett volna annyi értelmetlen szöveget végigolvasni a leírásban.
  • tigerbácsi
    Aggályosnak tartom, semmilyen körülmények között sem szabad alkalmaznunk.

a fő ok csak a túlszaporodás. így is túl sokan vagyunk a földön. másrészt meg mi van akkor ha két ilyen hadsereg találkozik? harmadrészt szerintem bőven elég ezen világon lenni annyit amennyit kibír ez a test. nem szeretnék örök életet, vagy állandó 30 éves robotember (munkás) lenni. bőven elég az 50-55 év.
    szóval inkább maradjunk csak így ahogy vagyunk.
  • Lacee86
    Hát jah, ebben mondjuk van vmi. A jó kis Maúnika sóús kérdések. :)
  • OrioN the S
    Ellenzem, mivel nem lehet kizárni az esetleges rossz felhasználását.

Szar lenne egy orult, szuperkepesseggel rendelkezo nepirto.
  • Ability
    Nem vettem magamra. :) De cinikusan, kicsit sarkítva megválaszolom: akár lehetne minden nap párkapcsolatos kérdés is, úgysincs elég belőlük.
  • Lacee86
    Jó, hát vkit biztos érdekel. Én nyomtam egy üres szavazást mára, ennyi... Amúgy sztem azért akad értelmesebb kérdés is a várólistán. De mind1, te tudod. :)
  • Ability
    Én találtam ki a kérdést, mert nem találtam ennél értelmesebbeket a várólistán, csak olyanokat, amiknek még kell egy kis szünet, mert mostanában volt már hasonló. Kómásan, hajnal közepén írtam, lehet nagyon elvont, lehet reálisabb talajon kellene mozognia, de ha mindenki leszarozza, akkor is az lesz a személyes véleményem, hogy kell ilyesfajta üde színfolt is, még ha nem is tökéletesen lett kidolgozva. :D

Szóval ne sziggyátok, me' lemegyek bátonyba és megetetlek titeket pitbullkutyákokkal. -.-"
  • Molnibalage
    4000 évvel ezelőttivel a ma ember képesége is elképzelhetetlen. :)
  • Lacee86
    Érdemes lenne az ilyen kérdéseknek külön topikot nyitni. Ott vitatkozhatnának rajta, akiket érdekelnek ilyen marhaságok...
  • Ability
    Próbáljátok fiktív, de egyszer talán megvalósuló jövőképnek tekinteni. Mi lenne, ha ... az ember mesterséges úton elképzelhetetlen mértékű képességekre tenne szert.
  • daeemoon
    Azért a halhatatlanság enyhén túlzás :) Kevésbé sérülékeny testet úgy lehetne (szerintem) létrehozni, ha az a lény már kevésbé hasonlítana egy emberre. Páncéllá alakult bőr??? Erősebb csontozat? Nagyon gyors felgyógyulás? Akkor sem a filmekben látott sebességgel :D
    A hosszabb élettartam már más dolog. De feleslegesnek vélem túlzottan meghosszabbítani az életet. Nem véletlen élünk addig, ameddig. Ráadásul ezesetben már erősebb születéskorlátozásokat kellene bevezetni, hisz a hosszú élettartam miatt gyorsabban növekedne az emberiség létszáma. Ami már így is elég magas.
    Szvsz hagyni kéne az egészet. Előbb-utóbb mindenki meghal. (Csak Chuck Norris nem)
  • Molnibalage
    Nem tudok válaszolni ilyen fura kérdésre.
  • xxxpaulxxx
    nem?
  • Pepsi Twist
    persze csak valami szuró-vágó eszköz kell vagy valami maroklőfegyver és elvan intézve :D
  • Pepsi Twist
    jaj szegény arc 3 pontot kapott :D korán politizálsz barátom ^^
  • Motoroj
    Én mindenkit elintézek, úgyhogy nincs bunyó.
  • tommygear
  • tenkenorman
    jah én is tök félek hogy egyszer valakinek bepofázok piásan. had idézzem egyik haveromat nagyon kevés alkohol után:
    -mennyünk itt jobbra!
    - mennyél már a faszomba a balráddal, nem unod még bazdmeg?
  • Fbn Lx
    bazmeg, hogy elszaporodtak itt a kemény emberek
  • GhostRider1 #67622
    Ált. csak piásan...
  • milk4
    Fogadjunk hogy levernélek:D Amúgy,búnyózni sosem bunyóztam komolyan.Maximum kissebb sulibunyó,de ott sem ütöttem.Inkább lefogtam és pár mozdulattal a földre küldtem,majd ott fojtogattam az "ellenfelemet" míg lecsitult:D
  • CoolX
    Maximum önvédelemböl....
  • Scottt
    Nevelő célzat vagy ijesztgetés végett keménykedek, de ha oda kerül a sor sem riadok vissza.
  • F1re
    háháhá Adom!
  • Pepsi Twist
    Nevelő célzat vagy ijesztgetés végett keménykedek, de ha oda kerül a sor sem riadok vissza.

120kg + 203cm + K1 = Mortal Kombat

sokan távolságot tartanak velem szemben, pár ütést/fogást ismerek amivel elég szépen le lehet nullázni 1 embert akár hosszabb időre is és nem csak addig amíg fogod...
  • F1re

:D ha nagy baj van akkor meg elkezdem üvöltözni h tűz van és jövünk mint a ci.ányok
  • jhetedikj
    Maximum önvédelemből ütök vissza, de nem jellemző rám.
  • DJKonya
    Önvédelemből, két év alatt mióta középsuliba járok, egy atrocitás volt......
  • pzoli00
    Kizárólag önvédelemből és ha segítségre szorulnak, akkor szoktam közbelépni! Higgyétek el 3 év kickbox és 5 év thai-box után nem ijedsz meg senkitől!
  • Lacee86
    Meg néha látni jó magas izmos nőket, mondom egyszer megütne ott lennék rosszul. :)
  • Lacee86
    Soxor mondják, h milyen undorító dolog megütni egy nőt. Ez igaz is, de azért ha vmi fullprofi karatés csajszi próbálja éppen leszedni a tökeidet, akkor kicsit átértékelődnek a dolgok.
  • Fabio Capello
    Max önvédelemből.
  • oO VinyuS Oo
    Egyéb csak a pályán(amerikai foci) verekszem ott levezetem a feszültséget pályán kívül a légynek se tudnék ártani néha túlságosan is nyugott vagyok :D
  • Bruk
    Kb 2 hónapja én is voltam olyan helyen ahol durvább nők is edzettek. Mondjuk nem kerültem össze egyikkel sem.. szerencsére. :D
  • bardocz
    Ő nagyobbakat ütött meg rúgott rám
    [és ha akarnék se tudnék erősebbet rúgni/ütni mint ő :DD]
  • Bruk
    Na az szép
  • bardocz
    Így én is írhatom, hogy nem hogy ütöttem már meg nőt, de még rúgtam is! Igaz ez edzésen volt, meg fullkontakt országos top4-ben van a csaj asszem, de az mellékes
  • SötétBarom
    CATFIGHT! :D
  • extramagascsaj
    Maximum önvédelemből ütök vissza, de nem jellemző rám.