A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Heffi
Miért?:D

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

CopyKing92
mert azok vörhenyesek :-)

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

cicai
tegyetek képet is<#banplz>

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

LordVenom
Vörös csíkokat? :)))

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Kopasz vagyok 2 eddig szavazó társam mellett

Amúgy barna lennék elvileg, de azt már 2 éve nem láttam:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Butterbean47
:D senki se vörös!

Death only needs to knock once.

PesSim
Eredetileg barna, de vége feketére van festve.
Tehát félig barna, félig fekete:)

Bruk
A többi hajszín is átlagos, kivétel ha pl.: olyan színû mint a papagájnak.

kovacsgellert
Nekem átmenet a szõke és barna között. KB. mintha tincselve lenne, de nem festem! Eredetileg ilyen és nagyon tetszik. :D

Pepsi Twist
õk az átlagosak :)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Dick Riddick
Barna.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Heffi
Sötét sötét barna, de eléggé feketének tünik.

Majd hamarosan festetek bele vörös csíkokat :)

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

autoszimulator
Én világos szõkés barna voltam, úgy 5 évig, aztán azóta valami miatt már egyértelmûen sötétbarna lettem.

.: mobilize.hu :.

Bruk
Szerintem ennyire sok. Én az utcán is, suliban is úgy vettem észre hogy nagyon sok embernek barna a haja színe.

Molnibalage
Fekete. Ennyire sok barna van, vagy mindenki oda kategorizálja magát?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

CopyKing92
Lila-Kék

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Carlos
szõkésbarna

Þór vígi þessi rúnar

cicai
Most fekete, de eredetileg szõke vagyok.

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Pepsi Twist
Fekete

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

DJKonya
Sötétbarna

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Sötétbarna
Corrupt
Barna

\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras

tigeroo
Fekete

(alapból sötétbarna)
tenkenorman
Hát mert csak... nemtudom. De nem hiszem hogy megfogom

http://www.tenke.hu

89
Szõke

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Bruk
Régebben növesztettem a hajam, és ezt a közepes hosszúságú hajat én is utáltam. :)

LordVenom
Sötétbarna.

Minek akarod megnöveszteni?

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

tenkenorman
Jó de ahhoz hogy normális göndör hajam legyen növeszteni kéne, és a rövid és a hosszú között van egy állapot amikor sehogyan sem áll, nem is göndör, nem is egyenes, állandóan elalszom, hátul felál, elöl derékszögbe, szal nagyon idétlen... És általában mindig megunom a növesztését és levágatom.

BaliBoy
Úgy érzem a nap végére egy meglepõ végeredmény fog születni....

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Bruk
Attól hogy valakinek göndör haja van még nem néz úgy ki mint egy hajléktalan. A hajléktalan se azért néz úgy ki ahogy, hanem azért mert az utcán él, retkes igénytelen stb..

tenkenorman
*Nem is gondoltam volna hogy 8 emberbõl 6 barna. De kituggya lehet ez csak azt bizonyítja hogy a barnák korábban jöttek fel sg-re. Vagy csak szimplán véletlen.

tenkenorman
Barna hajam van és ha növeszteném nagyon begöndörödne, ígyhát sajnos vasalnom kell hogy ne nézzek ki úgy mint egy hajléktalan.

Barna.
Bruk
Sötétbarna.

balee4
A következõ kérdésnél ha csak 4-5 válaszlehetõség lesz, fontos lesz az egyéb gomb. :D Szóval végülis ez kérdésfüggõ.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Bruk
"Igen, kell ilyen gomb!"

Végül is én is erre szavaztam..az ok ugyanaz.

Igen, kell ilyen gomb!

Volt már pár olyan szavazás amikor én is hasznát vettem volna ennek az opciónak...
Bruk
Ritkán járok ide de:
"Igen, kell ilyen gomb!"

vagy:
"Egyéb gomb nem kell, de egy üres szavazás nem lenne rossz, ami nem számít az eredményekbe."

Heffi
Én a már bekerült kérdésekre gondoltam... sokszor van olyan, hogy nem tudok egyikre se nyomni, mert elvannak túlozva a lehetöségek, vagy kevesek.
Jól jön az a gomb, de egy a válasz érdekel gomb jobb lenne.

chhaya
Az egyes opciókat sem feltétlen szükséges részletesen körülírni, mert akkor már a legtöbben nem veszik a fáradságot, hogy beírjanak valami személyes véleményfélét... fél oldalon keresztül olvasni a kikopizott válaszlehetõségeket nem túl izgi, meg vita sincs belõle

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Csuhai G
Nem kell. Sokszor láttam már, hogy valaki "egyéb" véleményként kifejt részletesebben egy már meglévõ válaszlehetõséget. Erre nincs semmi szükség..

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

kuci06
tökmindegy

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kas123
Igen, kell ilyen gomb + kell egy üres szavazós gomb is.

Igen, kell ilyen gomb!

tommygear
tökmind1
Igen, kell ilyen gomb

CopyKing92
érdekli a fitymám alatt lévõ lakókat... ^^

balee4
Persze, nem azt mondom, hogy 10 válaszlehetõség legyen, de ha szépen körül vannak írva az opciók, felesleges az egyéb. Az utolsó válasz meg lehetne mindig vmi hasonló, hogy: "nem érdekel, nekem aztán mindegy" stb.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Igen, ezért szoktunk belejavítani, csak van akinek ez nem tetszik. Most példának okáért nézzétek meg a Mit gondolsz a világvégérõl? kérdést. Jó alapötlet, érdekes téma, de nagyon buták a lehetõségek. Az elsõ három válasz magában egy hülyeség. Ezt így nem lehet betenni. Ha átjavítanám, gyakorlatilag nekem kéne kitalálni a válaszokat, és az bizony nem egyszerû úgy, hogy mindenkinek tetsszen.

chhaya
"Csak az eredmény érdekel" gomb kéne, annak aki nem tud vagy nem akar szavazni.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly