A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
eleve utálom az alkoholt de a sört kifejezetten. A szaágtól is rosszul vagyok.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

tigeroo
buzievagy XD
banok
rühellem a sört.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

HöfEE
Igen, de a különlegesebbeket szeretem (házisör, búzasör, kukoricasör, citromos...)

Edelweiss, Löwenweisse, Leffe, ezeket szeretem, hagyományos sört is megiszom de nem kedvelem igazán.

mellon
Szeretem a sört.
"Mindenféle sört szeretek / nem tudok különbséget tenni."
+ egy kicsit az alatta lévõ válasz, de az meg elsõsorban az árra vonatkozik.

Soproni 1895, Pauwels Kwak, Maisel's Weisse (elsõsorban Dunkel), Leffe (Blonde, Brune), Pilsner Urquell, stb stb stb...

Mike at home
<#wilting>
uramisten mi történt veled Calver? <#wow2>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

tigeroo
lassan beküldök egy kérdést "Tiltsuk-e ki Mikeot a topicból?" címmel...<#szomoru1>
Meg most ne is haragudj meg, de elnézve a te hozzászólásaidat, te sem fogsz fogsz fogalmazó és helyesírásversenyt nyerni.

Téma vége, ha szeretnél valamit ezzel kapcsolatban kérdezni, vagy hozzászólni, akkor légyszíves tedd ezt a panasztopikban.

Mondtam már, hogy a kérdéseknél nem neked üzentem, hanem a többi adminnak írtam emlékeztetõt. Szerintem nem kuncsorgás, ha szólsz, hogy gondod van a kérdéssel. Nem értem miért jó az, hogy a kérdésfeltevõ szerkesztheti a saját kérdését. Ha eleve rossz válaszokkal küldte be, akkor valószínûleg kijavítani sem fogja tudni normálisan. Nem értem mit lovagolsz ezen.

#52727-ben egyszerûen nem értem amit leírtál, de ha jól vettem ki, akkor az a bajod hogy neked nincs idõd kidolgozni a kérdéseket, nekünk pedig akármikor van rá lehetõség. Ha nincs idõd normális kérdést beküldeni, akkor ne is küldd be.

Kandurex
Hagyományos világos, de hajlandó vagyok megkóstolni különlegességeket is. Viszont a barna kizárva.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Calver
már egy pár éve gyakorlatilag nem iszok se sört, se semmiféle alkoholt, de annakidején búzasörökkel voltam kibékülve, fõleg Edelweiss-al. megittam, felkaptam egy sopronis üveget, beleslagoltam, és senki nem vette észre a különbséget.

"The trees move. Do you not see it?"

BB7
Keverve szeretem a legjobban
De mostanság nagyon rákaptam a Citromos Gösser-re! 😊
Itt nálunk van egy nagyon jó serfõzde, pont az iskolámmal szemben <#idiota> ma is vettem egy litert, s hoztam haza, de fele már útközben elfogyott! 😄
Mindenféle sört szeretek

Bruk
Nem vagyok nagy sörös. Ha sör akkor borsodi..

Igen, de a különlegesebbeket szeretem (házisör, búzasör, kukoricasör, citromos...)

de megiszom a simasört is ha már elég sok van bennem akkor 1re finomabb😄 de am a buzasör citromkarikával ge.ijoh
honnan tudtad 😮
Persze ugyan az...

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Bár sokan fikázták itt a kõbányait, nemértem miért. Az Arany Ászokban is kõbányai van amúgy, csak más rajta a címke <#nezze> Teljesen jó sör az, korrekt áron.

Arnoux
A citromos sört nem szeretem. A Soproni szõke ciklon valami nagyon szar, a citromos gösser még elmegy de olyan mint a szénsavas nestea. Inkább maradok a hagyományos sörnél 😊

Mike at home
az adatkezelést nagyon komolyan veszik
tudom, mert vettünk fel adatokat az egyik maló lakalmával
harmadik félnek meg nem adhatod el, hacsak erre külön fel nem hívod a figyelmet

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem tûnt fel képzeld el
nem kattingatok végig minden linket, vajon mi lehet mögötte
sõt a gondolataikat sem fogom kitalálni
és miért kell topikban?
te sem topikban üznegetsz, hanem a kérdezõ felületen
akkor miért nem lehet ott megcsinálni?
azt még megnézem
szerinted majd a panasztopikban kérelmet irok neked, hogy ugyanmár légyszíves akkor ird át a kérdéseket így? szerinted majd szívességet fogok kérni, és minden alkalommal ott fogok kuncsorogni?
nem értem miért nem szerkesztheti a kérdezõ a saját kérdéseit, akár egy admin

Mike at home
kidolgozás
neked mennyi idpd van és nekem a kérdezõnek menniy
enyém kb 5 perc, te kotlasz rajta akár napokig
neked van jogod utána szerkeszteni, nekem azonban már nincs
még az instrukcióidat sem tudom megfogadni
azt meg magadról már ne gondold, hogy csak te tudsz jól kérdezni, jól foglamazni, jó válaszokat kitalálni, mindeki más pedig hülye

hát nyomtatásban megjelent publikációt tudsz felmutatni?

adathalászat: jó egy kicsit túloztam, de ki is büszkélkedett nem is olyan régen azzal, hogy mindent tud rólunk, mindent tárol, és ezt majd milyen jól el fogja adni? te irtad ezeket nem én.

tigeroo
tán (látens) buzivagy
Doomista
Mindenféle sört szeretek / nem tudok különbséget tenni.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Mike at home
vmi olcsót

DJKonya
Igen, a hagyományos világos sört szeretem.

Bár amit ittam Belgiumban barna sört, sõt ez inkább már a feketéhez közeledett, az nagyon finom sör volt<#eljen>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Lacee86
Sztem tartsd meg magadnak ezt a bölcsességet! <#mf1>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Dick Riddick
Ez a változat sokkal jobban tetszik. 😊
Soproni

\"Heroes never die. They just reload.\"

Sickness
Ja igen, meg aki szereti a focit az is buzi.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Dick Riddick
Vasutaskoktél, mi? 😊

Dick Riddick
Majd bevásárlás után hozzákapcsolod a talicskát a vonóhoroghoz, mi? 😄
Egyébként meg kell különböztetni a gyümölcssört a gyümölcs ízû sörtõl. Más világ a kettõ.
Az ilyen "sör-Mekkákat" meg kell becsülni. 😊

RS
Nem szeretem a sört.
Inkább bor. <#hehe>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Pepsi Twist
Mindenféle sört szeretek / nem tudok különbséget tenni.

tesco sör az ami kivétel azt nem tom meginni 😄 de a leljopp a coronita 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

barna sör 3.48% D::.

erre nem számítottam
A sört csak a lányok és a buzik nem szeretik.

Maradandó életbölcsességet szóltam

mellesleg mindennél jobb a cseh barnasör, aztán második a szûretlen búzasör, de nagyrészt mindenfélét szeretek ezeken kívül is.
NEOreg3
szavazz az egyébre

ja várj.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

poppe
ha csak egy sört vehetnél, mert már elittad mindened, mit vennél? 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Mike at home
szeretem a hagyományos sört, a barnát a szûretlent, a különlegsebbeket is, pl. búza, vagy belga gyümölcsös sörök, de van olyan sör is amit nem szeretek, és ha lehet, minõséget iszom.
na akkor most mire szavazzak?

OrioN the S
kobanyai is van? 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Hallottam egy helyrõl (talán Amszterdamban?), aminek az a specialitása, hogy ha tudsz olyan sört kérni (bárhonnan a világból), ami nekik nincs, akkor egész este ingyen ihatsz. Errõl tud valaki valamit?

redbull0304
ÁÁÁÁ nem szeretem a sört... <#hehe><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>

chhaya
Nem szeretem a sört, keserû, fúj.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

QuippeR
vagy barna vagy búza. a malátasört pont nem szeretem, legyen vagy kesernyésebb vagy selymesebb.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

milk4
Nem szeretem a sört,az alkoholos italokat.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

efti
Szeretem a sort, de mindenbol csak a jot. A legnagyobb kedvenceim a belga apatsagi sorok, de szeretem az angol es ir voros es barna soroket is. Persze ettol meg nem ontom lefolyoba a vilagos soroket se.

WWFSMD?

PesSim
Nem szeretem a sört.

Nõbõl vagyok, bocs 😊

Motoroj
Jó hely<#eljen>

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Motoroj
Nem szeretem a sört.

Néha bemegy, de nem szoktam megkívánni.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

NEOreg3
én nem😞

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

immovable
Értem. 😊