A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Edelweiss, Löwenweisse, Leffe, ezeket szeretem, hagyományos sört is megiszom de nem kedvelem igazán.
"Mindenféle sört szeretek / nem tudok különbséget tenni."
+ egy kicsit az alatta lévõ válasz, de az meg elsõsorban az árra vonatkozik.
Soproni 1895, Pauwels Kwak, Maisel's Weisse (elsõsorban Dunkel), Leffe (Blonde, Brune), Pilsner Urquell, stb stb stb...
uramisten mi történt veled Calver? <#wow2>#wow2>
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Téma vége, ha szeretnél valamit ezzel kapcsolatban kérdezni, vagy hozzászólni, akkor légyszíves tedd ezt a panasztopikban.
#52727-ben egyszerûen nem értem amit leírtál, de ha jól vettem ki, akkor az a bajod hogy neked nincs idõd kidolgozni a kérdéseket, nekünk pedig akármikor van rá lehetõség. Ha nincs idõd normális kérdést beküldeni, akkor ne is küldd be.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"The trees move. Do you not see it?"
De mostanság nagyon rákaptam a Citromos Gösser-re! 😊
Itt nálunk van egy nagyon jó serfõzde, pont az iskolámmal szemben <#idiota>#idiota> ma is vettem egy litert, s hoztam haza, de fele már útközben elfogyott! 😄
de megiszom a simasört is ha már elég sok van bennem akkor 1re finomabb😄 de am a buzasör citromkarikával ge.ijoh
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
tudom, mert vettünk fel adatokat az egyik maló lakalmával
harmadik félnek meg nem adhatod el, hacsak erre külön fel nem hívod a figyelmet
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nem kattingatok végig minden linket, vajon mi lehet mögötte
sõt a gondolataikat sem fogom kitalálni
és miért kell topikban?
te sem topikban üznegetsz, hanem a kérdezõ felületen
akkor miért nem lehet ott megcsinálni?
azt még megnézem
szerinted majd a panasztopikban kérelmet irok neked, hogy ugyanmár légyszíves akkor ird át a kérdéseket így? szerinted majd szívességet fogok kérni, és minden alkalommal ott fogok kuncsorogni?
nem értem miért nem szerkesztheti a kérdezõ a saját kérdéseit, akár egy admin
neked mennyi idpd van és nekem a kérdezõnek menniy
enyém kb 5 perc, te kotlasz rajta akár napokig
neked van jogod utána szerkeszteni, nekem azonban már nincs
még az instrukcióidat sem tudom megfogadni
azt meg magadról már ne gondold, hogy csak te tudsz jól kérdezni, jól foglamazni, jó válaszokat kitalálni, mindeki más pedig hülye
hát nyomtatásban megjelent publikációt tudsz felmutatni?
adathalászat: jó egy kicsit túloztam, de ki is büszkélkedett nem is olyan régen azzal, hogy mindent tud rólunk, mindent tárol, és ezt majd milyen jól el fogja adni? te irtad ezeket nem én.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Bár amit ittam Belgiumban barna sört, sõt ez inkább már a feketéhez közeledett, az nagyon finom sör volt<#eljen>#eljen>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Soproni
\"Heroes never die. They just reload.\"
Egyébként meg kell különböztetni a gyümölcssört a gyümölcs ízû sörtõl. Más világ a kettõ.
Az ilyen "sör-Mekkákat" meg kell becsülni. 😊
\"Heroes never die. They just reload.\"
Inkább bor. <#hehe>#hehe>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
tesco sör az ami kivétel azt nem tom meginni 😄 de a leljopp a coronita 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
erre nem számítottam
Maradandó életbölcsességet szóltam
mellesleg mindennél jobb a cseh barnasör, aztán második a szûretlen búzasör, de nagyrészt mindenfélét szeretek ezeken kívül is.
ja várj.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
na akkor most mire szavazzak?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
WWFSMD?
Néha bemegy, de nem szoktam megkívánni.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(