A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Heffi
Ja, csak ha nincs kidolgozva rendesen a kérdés akkor elkel..

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

#52790: ez nem egyéb, a harmadik válasz pontosan ezt jelenti.

#52793: én is ezen a véleményen vagyok. Kíváncsi vagyok, hogyan fog alakulni, mert most nagyon holtversenyben van.

#52796: az opciók száma kérdésfüggõ, de szerintem a 3-5 az ideális.

balee4
Sztem nem kell, de az üres szavazás jó ötlet, vagy legyen több opció, hogy könnyebben be lehessen kategorizálni a választ.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Egyéb.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Butterbean47
Egyetértek!

Death only needs to knock once.

VRSDM
nem kell.
az ember azért jár ide hogy szavazzon.
nem azért hogy egyébre nyomjom aztán beírjon valami fasságot
ha kellõen kidolgozott egy kérdés akkor nincs szükség egyébre

u dont have to listen anybody else but me

somdav95
Nekem aztán tökmindegy.

Tegnapira válasz:
NANÁ! Világosat 24/7!:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

milk4
Egyéb: Nem,olyan viszont igen,hogy:Nem szavazok,csak az eredmény érdekel.
Vagy valami ilyesmi

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

NEOreg3
kell

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

autoszimulator
nem

.: mobilize.hu :.

Calver
mutasd az eredményeket gomb van. "Archív szavazások"-nak hívják.

"The trees move. Do you not see it?"

BB7
mind1
kovacsgellert
tökmind1

tenkenorman
amúgy tök8:d

http://www.tenke.hu

tenkenorman
Kérdésfüggú, lehet hogy nem lenne értelme sok kérdésnél. pl. szeretd a tejet: igen, nem, megiszom de nem vagyok oda érte. és egyéb...
mellesleg ennél a kérdésnél sincs egyéb válasz

Pepsi Twist
Egyéb gomb nem kell, de egy üres szavazás nem lenne rossz, ami nem számít az eredményekbe.

Miért nincs olyan választási lehetõség hogy egyéb?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Burdi
hónap kérdése:D

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D

Lacee86
Sztem kérdésfüggõ, de általában nem kell. Csak az eredmény gomb mondjuk tényleg nem lenne rossz.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

zsutyesz
Nekem mindegy - én általában ki tudom választani a meglévõk közül, ami a legközelebb áll hozzám, ha meg nem, akkor nem szavazok.

Ale Alonso! poppe fan club™

Heffi
Egy mutasd meg az eredményeket kell és kész.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Nekem aztán tökmindegy.

bulba
Már ennél a szavazásnál is hiányzik az egyéb gomb <#gonosz1>
Egyébként kéne egyéb gomb, nem állandó jelleggel, de több kérdéshez, mint amennyinél van.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Mersant
szerintem pont hogy igy veszti ertelmet, mert aki kivancsi az eredmenyre az rabok 1 gombra anelkul hogy tenyleg az lenne a velemenye. kell az a "csak eredmeny" gomb...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Dick Riddick
Nem kell. Zavaró.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Mersant
<#eljen>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

BaliBoy
Az sztem nem lenne jó mert akkor szavazás helyett sokan arra nyomnának és értelmét vesztené az egész.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Dick Riddick
Az utolsó három szavadra válaszolva: Igen <#nevetes1><#nevetes1>
/A Banamákon sokat süt a nap?/

autoszimulator
nem egyéb kell, hanem Csak a válasz érdekel lehetõség automatikusan mindenhova, több értelme van.

predator1982
igen a hagyományos világos sört szeretem...

bár a különlegességeket sem vetem meg:-)

pred

autoszimulator
érdekes kérdés ez, mindenki úgy kezeli az IP címet, mint valami személyes adatot, személyi igazolványt. Még ha csak statikus IP címek lennének, akkor is meredek lenne ez a kijelentés, mivel bár ebbõl kideríthetõ egy internetezõ személyazonossága, ezt a szolgáltató csak akkor adja ki a megfelelõ hatóságoknak, ha azt bíróság által kérik. Ahhoz pedig gondolom nem kell ecsetelni, milyen fajsúlyú bûnt kell elkövetni; ezek jó részénél inkább pozitívum az IP cím tárolás(zaklatás, hekkerkedés, e-tolvajok).

Való világba átültetve az IP cím egy olyan kabát, melybõl csak egy van a világon, azonban nem feltétlenül mindig ugyanaz az ember viseli. Megkülönböztet, de közvetlenül nem azonosít. Felõlem az tárolja, aki csak akarja, s mivel ez nem egy kézzel megadható adat, beépített függvények olvassák ki, ebbõl következik hogy a használata is legális, sõt jórészt kényelmi célokat szolgál.

Ability
Szerintem elég lenne most betenni 1 órára, azt kész, kár elpocsékolni erre egy napot.
milk4
" Következõ kérdés: Szeretnél állandó Egyéb gombot a kérdésekhez? "

Ez most vicc?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Igen, a barna sör a kedvencem
Ability
Mert Cucli az análmester, Te meg a tanítványa. :)
Sickness
de miért én?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

kifli
aki nem szereti a sört az nem ember XD
najó ez nem komoly :)
Ability
Májgád. Én már azt sem tudom mikor tettem be utoljára kérdést, ha volt is netán 1-2 az elmúlt idõszakban biztos csak olyat tettem be, amit úgy gondoltam nem kell csinosítani, mivel nincs már erre idõm, és ez is kényszer volt, mert üres a várólista. Szerintem egyikünk sem hiszi, hogy mi feljebbvalóak vagyunk, csak annyi a különbség, hogy mi állandóan figyelemmel kísérjük a topikot, ergó mi tudni fogjuk, hogy melyik kérdésnek mikor jött el az ideje, aszerint, hogy ne legyen egy héten 4 közlekédésmorálos kérdés. Az meg a másik, hogy többen vagyunk, többen ránézünk, ha valaki úgy gondolja, hogy hiányzik valami, akkor beleszerkesztünk egymás munkájába. Az igényeket meg biztos, hogy jobban tudjuk, aki már sokadjára tesz be kérdést, az biztos figyelemmel kíséri saját munkája alakulását, és lesz tapasztalata, hogy általában miért szólnak, hogy mi hiányzik belõle. Plusz mint említetted, van idõnk rajta gondolkozni. Bár ez egyébként fals, mert mostanában úgy vettem észre, hogy mindenki gyors le akarja zavarni, amikor lesz egy kis ideje. Ha pedig nem üres a várólista, akkor továbbállnak és kész.

"Mindent tudok rólatok.": Jaja, rögtön utána mondtam azt is, hogy Sickness még lóg egy kétvégû mûf*sszal és análtágítóval, meg hogy ki akarom próbálni vele, plusz nemtudommilyenlacikát becézgettem. Végülis biztos nem volt hülyére véve, igaz? Megmondom én mit tárolok: egy IP-t, kb. ennyivel ki is fújt. Persze lehet kombinálni, ugye az IP-t muszáj letárolni, hogy tudjam kik szavaztak már, viszont ahhoz, hogy megtudjam, hogy azzal az IP-vel az éppen aktuális kérdésre szavaztak-e (vagy régebben), muszáj hozzákötnöm a szavazás azonosítójához is. Illetve a kiemeléshez azt is letárolom, hogy melyik opciót választották. Tehát lényegében eljutottunk oda, hogy bár IP alapján össze tudnám kötni egy felhasználó összes szavazatát, ha fix Ip-je, viszont rohadtul nem tudom, hogy az a bizonyos IP kihez tartozik, tehát névtelen az egész. Eladásról sosem beszéltem, kinek lenne erre igénye? Ha fizetnék se tenném, ezzel max egy botnethálózatot lehetne létrehozni, szerinted én ilyenben segítkeznék? Az IP-teken kívül semmilyen lényeges adatot nem tudok rólatok, nem tudom az email címeteket, semmi olyanom nincs amit fel tudok használni.

#52728: Azért, mert még mindig nem tudod mit beszélsz. Fél óráig tudod szerkeszteni. Utána szerinted mi alapján azonosítalak be? Semmilyen adatot nem tudok rólad, az IP-d meg nagy valószínûséggel változni fog. Nincs módom arra, hogy beazonosítsalak téged, azt meg nem akarom, hogy mindenki kénye kedve szerint szerkessze. Bár édekes, hogy ilyen követeléseid vannak, de már az IP miatt itt cirkuszolsz, bezzeg ha még ennél jobb azonosításra szolgáló módszerem lenne, akkor meg kikiáltanál ultimate adathalásznek, mi?

#52729: Szigorúan veszik, ha visszaélsz vele, vagy ha személyes adatokat gyûjtesz. Szerinted én mire megyek egy csomó IP-vel? Ez nem igazán személyes adat, semmit nem tudok meg belõle kb, max az internetszolgáltatódat. Érted, a webszerver naplózásban úgyis ott van az IP, tökmindegy, hogy én még külön eltárolom-e. Amúgy meg az ATW-nek van adatkezelési elõírása, amit minden ottani tárhelynek be kell tartania. Nem kötik ki, hogy nem tárolhatok IP-ket, és biztos tartalmazza a hatóságok részére, hogy nekem ahhoz jogom van, CSAK meg van határozva, hogy milyen mértékben, és hogyan kezelhetem. És amúgy is, nehogymár egy IP miatt nekem ki kelljen írni bármit, baszki, szinte az összes dinamikus oldal tárol ilyen adatokat, legyen az statisztika, azonosítás, vagy bármi miatt. Ez egy annyira gyakori dolog érted, ennyi erõvel ne használj internetet. Most ha pont a felhasználó védelme miatt kimentem munkamenetbe az IP címét, akkor már gonoszköcsögadathalászvagyok?
Sör 4 ever<#worship><#worship><#worship><#worship><#nevetes1><#duhos2>
piros mogyi
Nem szeretem a sört.

Ne etesd a trollt!

Sickness
Kiszívtam

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

tenkenorman
Vagy hogy alapból nem fogyasztok alkoholt. Sok ismerõsöm van akik nem fogyasztanak egyáltalán.

tenkenorman
Soproni, Heineken, Ászok meg csapolt. De a barna nekem nem ízlik. Sörkülönlegességeket még nem ittam, vagy csak nem tudok róla :(
Viszont a nem fogyaszthatok alkoholt mert még nem múltam el 18 éves. választ hiányolom.

Jaffa 2843
hagyományosbol soproni
különleges kedvencek: Guinness, Edelweiß

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Dick Riddick
Az adataid nem titkosak, bárki hozzáférhet aki akar. Sõt saját piaca is van, és ez ellen nem tehetsz semmit. Felháborító, de így van. Azt hinni hogy bárki is szem elõtt tartja a jogaidat, naív dolog.

Dick Riddick
Ez a vita olyan felesleges. Hidd el, aki meg akarja érteni a kérdést, az meg is fogja. Minden választ nem lehet beírni, de erre való a klaviatúra. Példának okáért a mai kérdésre én azt válaszoltam hogy nem szeretem a sört. Ami csak részigazság persze. Fogtam a billentyûzetet, és kiegészítettem azzal amivel akartam. Ilyen egyszerû.
Akit érdekel a téma, annak bõven van lehetõsége a vitára, a gondolatok megosztására. És nem fogja félreérteni a kérdést sem.
Az lenne a szép ha mindenki szabadon módosíthatná a kérdését, és a lehetséges válaszokat is. Fõleg hogy a fórumozók egyötöde fórumképtelen, kétötöde pedig egyszerûen nem képes emberi módon fogalmazni.

tigerbácsi
Igen, de a különlegesebbeket szeretem (házisör, búzasör, kukoricasör, citromos...)

fõleg búza szûretlen.

csapolt sört nem iszom semmilyent!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Bachstein
Fõleg búzasör, azon belül Edelweiß, Erdigner és Kronenburg
Kandurex
Sörhöz fel kell nõni :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

asysoft
Hûha, meglepõdtem a szavazás állásán. Azt hittem jóformán egyedül leszek, aki a "Nem szeretem a sört."-re nyomott, erre...:)

/*WTF?!*/