A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
fõleg reggel...budi - kv - budi <#idiota>

All hail the double x!

Heffi
Alapavetõen jól, és viszonylag gyorsan.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

PesSim
Többszõr is el kell olvassam ugyanazt a szöveget, hogy megértsem.

Aztán iszom egy kávét és
Gyorsan, szinte falom az oldalakat, mindent megértek.

CopyKing92
elég döcögõsen. de azért basszust tolom elég gyorsan gitárral XDD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

tenkenorman
A sebesség átlagos viszont azthiszem szépen, és kiegyensúlyozottan.

http://www.tenke.hu

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ezt én is megfigyeltem,gyakran teljesen vagy részben átköltik a kérdést saját szájízük szerint.

bulba
Moldova.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Mike at home
nyeee, de ki lett herélve a kérdésem :(

birom egyébként ezt a rendszert
admin üzenget, át kell irni stb.
csak hogy nem nekem, mert én többé nem tudom szerkeszteni, közöm nincs a végén ahhoz mi jelenik meg

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

tigerbácsi
Alapavetõen jól, és viszonylag gyorsan. bár néha néha egy - egy jogszabályt elsõ olvasásra nem mindig értek meg 100 % - ban.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Mersant
hat ez attol fugg mennyire erdekel a tema...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

QuippeR
alapvetõen jól, és viszonylag gyorsan.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Molnibalage
Viszonylag gyorsan, de ez függ a szövetõl is. Jogi / pénzügyi halandzsát lassan és nehezen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tegnapi:Egyszerû,puritán kis ház.Nincs értelme nagynak,pontosabban nem gazdaságos.

Alapavetõen jól, és viszonylag gyorsan

Picar77
Gyorsan, szinte falom az oldalakat, mindent megértek

()() (^^)

immovable
Egyéb. Erõsen függ a szöveg nyelvétõl s az adott témakõrtõl.
zsutyesz
Gyorsan.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

somdav95

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

somdav95
kényszerbõl, tíz évet húztunk le családdal, azóta szerencsére elköltöztünk, megmár szerencsére az iroda sincs itthon, és úgy néz ki lassan megyünk kertesházbe.. szóval örülök h megszabadultam a paneltõl.. :)

Ha választhatnék akkor inkább egy lapos tetõs, egyszintes amerikai típusú házban élnék szívesen.
Elég lenne egy maximum 70-80 négyzetméter alapterületû, ehhez egy garázs, meg a ház elõtt egy kisebb rendezett kert, tujafákkal...
Berendezést illetõen ne legyen túl zsúfolt, legyen kicsit szellõsebb, modern hatású, élénk színvilágú...
TheRock18
mediterrán típusúak...egy szintes,lapos tetejû...rendezett kerttel

BMW Über Alles!

tenkenorman
már vártam az elsõ parasztházat :) nagyon szépek. volt osztályfõnökömnek van egy csak a nádtetõt kicserélték hagyományos palára mert beleköltöztek a méhek. valamint az istáló is megvan csinálva és ilyen hosszú folyosó, szobákkal párhuzamosan, és persze a plafon szintbe van hozva. nagyon szép.

http://www.tenke.hu

Motoroj
A régieket szeretem, azokban még mûvészi igényeket is kielégítettek.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

ezez hol van? nagyon szép :P

LordVenom
Hát ahány ember annyi féle. Nekem a volt fõnököm lakott tömbházban,de mindig jól megmosolyogtam,amikor a bringáját gyömöszölte a külön kis "ketrecébe" ami valamiféle raktárt,padlást,meg kamrát helyettesít a panelosoknak. A kocsiját az évek alatt többször meghúzták a nyilvános parkolóban,majd a külön a "ház részére" kialakított parkolóban is. Ezen kívül az embernek csak a 4 fal közt van magánszférája,amit én nem bírnék ki.

Ehhez képest egy kertes házban van hely a bringádnak,de még az autódnak is. Az autót takaríthatod úgy,hogy senki nem lát,nem szól bele,kertészkedhetsz (bár ezt nem mindenki szereti,de én nagy kaktusz gyûjtõ vagyok,el sem férnék egy panelban)vagy nyáron kifeküdhetsz a kertbe/udvarba napozni,olvasni stb... egy jó társasággal mi szinte hetente grilleztünk,iszogattunk a kertben. Kevés lenne a hely felsorolni,hogy számomra mennyi elõnyt jelent egy kertes ház a panellal szemben.

Ui.: a fõnököm mindig gyõzködött,hogy jobb a tömbház,de közel egy éve vett egy családi házat Dunaharasztiban. Most már semmiért nem cserélné vissza. Fõleg hosszútávon. Egy gyereket 4 fal közt nem tudnék felnevelni.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Bruk
Nem gusztustalanok csak neked nem tetszik. Én kifejezetten szeretem a betontömbök látványát, rengetegét. De én már csak ilyen panelpatkány lennék. :)

Ability
Hát ha buzi lennék, elõbb dugnék Fbn-nel, mint veled az biztos. <#idiota> Amúgy ezt a szöveget betanultad? Csakmert ha egy szikrányi esély is van arra, hogy rátérj erre, akkor képes vagy egy nap 5 topikba beírni ugyan azt. Az meg a másik, hogy ha ezt a topikot nézzük csak, lehet 2-3 hetente látlak itt, de mindig ugyan azt a dumát nyomod szinte szószerint. -.-"

ui.: tugyi ne legyél féltékeny, SZERETLEK! <#law><#puszis>
ja, szép a torony meg az elõtérben lévõ házak, de a panelok gusztustalanok a háttérben. szép a kilátás de a panelok rendkívül depresszálnak, utálom, ha bedobnak egy tömbbe 200 embert, és szorulunk mint a heringek. Persze lehet még ilyenem se lesz, majd lesz ami lesz.
bulba
Valami ilyesmi:

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Scottt
Hagyományos, de kissé összetettebb.
Az ilyen régi,100-200 éves kúriák,"mini kastélyok"nagyon tetszenek^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Lacee86
Jé, te is építésznek tanulsz! :) Én ugyan Gyõrbe járok, de nálunk is szintén ez az elvárás. De igazából nekem is ez tetszik.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

David2
Nyitott vagyok az új dolgokra, a szép arányú egyszerû modern házak.

ilyeneket is várnak el nálunk.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Lcapitant
téged senki nem kérdezett...

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Pedig de. Nem kell füvet nyírni, 12 szobát takarítani (najó túlzás, bár az itt linkelt képek nagyrésze olyan volt (: )

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bruk
Jó kis hely ez a maga módján. :)

Sokat járok Miskolc felé és ezért volt nekem ennyire ismerõs a táj elrendezés...
Bruk
Pontosan. :)
#52456 Na igen. :))

Ez véletlenül nem Miskolcnak a Lillafüred felé nézõ része?
Heffi
Én is szívesen élnék inkább ilyen panelben, mint most itt a kertesházban...

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Bruk
<#idiota>

Bruk
Csak azért írtam mert ezekre a háztömbökre írtad. Amúgy nem rossz, az én szobám pont sarokra esik, igaz egy kis lyuk de nincs szükségem nagyobbra... a lakás meg prímán megvan csinálva belül.

SötétBarom
A lakás amiben lakunk az is 20 milla, szal ha választanom kéne akkor inkább a ház. De ez most kényelmes, ketten vagyunk, szép-nagy-jó. :o)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

NEOreg3
rányomtam elsõre, mert kb kurvára nem izgat jelenleg ez a kérdés

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

autoszimulator
kivételesen most egyik oldalon nincsenek, másik oldal pedig önmagában hangoskodik, mert motorfûrészeket, stb javít, így aztán nem szólna.
De amíg nem ez volt a helyzet, addig is meg lehetett oldani simán, hogy bulizzunk konkrétan, anélkül, hogy akár a mi házunkban zavaró lett volna, elég volt kimenni a kert vége felé, és ott ház sincs a közelben.

#52449: panel és panel sem egyforma, mint írtam, én is voltam többfélében, lehet ez, amiben te élsz, korrekt teljesen. De ettõl engem még nem elégítene ki, még a kilátás sem gyõz meg, vp-ben is szép, de ettõl még befordulok, és ott egy luk, ahol mindenhol emberbe botlok, és nincs terem egyszerûen. Engem ez zavar. Próbáljak meg csajjal kettesben maradni, necces.

#52450: na igen, felénk is aranyárban mérik ezeket, én hálisten beleszülettem egy ilyen kéróba, nem áll fenn az, hogy vásárolni kellene még egyet. Akkor valszeg én is azt mondanám, nem éri meg.

.: mobilize.hu :.

SötétBarom
Mifelénk 20 milla alatt ezt elfelejtheted :|

Szerencsére van teraszunk, simán elférnénk rajta 8an, grillezni is szoktunk. Kb. 4x3m. A kilátást meg minnyá' megkeresem :D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Bruk
Ismét tévedsz és felvilágosítalak.
A képen szereplõ háztömbök panelprogramosok. :)
Amúgy meg, éltem falun kertes házban... nem mennék vissza.

Na meg ez nekem minden pénzt megér...

"senkit sem zavar a hangoskodás, zene. " És a szomszédok <#confused>