A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Aztán iszom egy kávét és
Gyorsan, szinte falom az oldalakat, mindent megértek.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
http://www.tenke.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
birom egyébként ezt a rendszert
admin üzenget, át kell irni stb.
csak hogy nem nekem, mert én többé nem tudom szerkeszteni, közöm nincs a végén ahhoz mi jelenik meg
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Alapavetõen jól, és viszonylag gyorsan
Elég lenne egy maximum 70-80 négyzetméter alapterületû, ehhez egy garázs, meg a ház elõtt egy kisebb rendezett kert, tujafákkal...
Berendezést illetõen ne legyen túl zsúfolt, legyen kicsit szellõsebb, modern hatású, élénk színvilágú...
http://www.tenke.hu
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Ehhez képest egy kertes házban van hely a bringádnak,de még az autódnak is. Az autót takaríthatod úgy,hogy senki nem lát,nem szól bele,kertészkedhetsz (bár ezt nem mindenki szereti,de én nagy kaktusz gyûjtõ vagyok,el sem férnék egy panelban)vagy nyáron kifeküdhetsz a kertbe/udvarba napozni,olvasni stb... egy jó társasággal mi szinte hetente grilleztünk,iszogattunk a kertben. Kevés lenne a hely felsorolni,hogy számomra mennyi elõnyt jelent egy kertes ház a panellal szemben.
Ui.: a fõnököm mindig gyõzködött,hogy jobb a tömbház,de közel egy éve vett egy családi házat Dunaharasztiban. Most már semmiért nem cserélné vissza. Fõleg hosszútávon. Egy gyereket 4 fal közt nem tudnék felnevelni.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
ui.: tugyi ne legyél féltékeny, SZERETLEK! <#law>#law><#puszis>#puszis>
Az ilyen régi,100-200 éves kúriák,"mini kastélyok"nagyon tetszenek^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ilyeneket is várnak el nálunk.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
De amíg nem ez volt a helyzet, addig is meg lehetett oldani simán, hogy bulizzunk konkrétan, anélkül, hogy akár a mi házunkban zavaró lett volna, elég volt kimenni a kert vége felé, és ott ház sincs a közelben.
#52449: panel és panel sem egyforma, mint írtam, én is voltam többfélében, lehet ez, amiben te élsz, korrekt teljesen. De ettõl engem még nem elégítene ki, még a kilátás sem gyõz meg, vp-ben is szép, de ettõl még befordulok, és ott egy luk, ahol mindenhol emberbe botlok, és nincs terem egyszerûen. Engem ez zavar. Próbáljak meg csajjal kettesben maradni, necces.
#52450: na igen, felénk is aranyárban mérik ezeket, én hálisten beleszülettem egy ilyen kéróba, nem áll fenn az, hogy vásárolni kellene még egyet. Akkor valszeg én is azt mondanám, nem éri meg.
.: mobilize.hu :.
Szerencsére van teraszunk, simán elférnénk rajta 8an, grillezni is szoktunk. Kb. 4x3m. A kilátást meg minnyá' megkeresem :D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A képen szereplõ háztömbök panelprogramosok. :)
Amúgy meg, éltem falun kertes házban... nem mennék vissza.
Na meg ez nekem minden pénzt megér...